Masina de spalat cu uscator Electrolux EWW1685W, clasa E, 8 kg

Cod produs: EWW1685W
- 400 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 2349.00 2.749 Lei 2.349 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 60.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 2349
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat
 
 
Dublu de îngrijire şi economie de spaţiu
Maşina de spălat rufe cu uscător Electrolux DualCare™ vă permite să spălaţi şi să uscaţi toate rufele într-un singur ciclu. Cu programe pentru fiecare ţesătură, inclusiv pentru articole din lână şi delicate, puteţi spăla şi usca cu încredere hainele preferate, în mod repetat.
 
 
 
 
 
 
Maşina de spălat cu uscător cu atingere delicate
Sistemul DualCare™ al acestei maşini vă permite să spălaţi şi să uscaţi toate ţesăturile delicate, inclusiv articolele care se spală doar manual. Cu programele delicate şi temperaturile mai reduse de uscare nu numai că vedeţi diferenţa, dar o veţi simţiţi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Descoperiţi beneficiile aburului
 
 
Spălătoriile profesionale se bazează pe abur pentru a relaxa fibrele şi îndepărta cutele. Programul nostru cu abur vă oferă acasă aceleași funcţii, eliminând mirosurile neplăcute şi uşurând călcatul. Deci, petreceţi mai puţin timp şi depuneţi mai puţine eforturi cu rufele.
 
 
 
 
 
 
Spălaţi şi uscaţi zilnic într-o singură oră
Programul de spălare şi uscare de 60 de minute de la DualCare™ este perfect pentru spălarea zilnică a unor cantităţi mici de rufe sau atunci când vă grăbiţi. Oferindu-vă rezultate excelente în doar o oră, acesta vă economiseşte timpul şi vă asigură cea mai bună eficienţă energetică.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reglaţi durata ciclului pentru a se încadra în programul dumneavoastră, nu invers
Asiguraţi-vă că spălatul rufelor se va face conform programului dumneavoastră. Cu TimeManager® puteţi modifica durata ciclului, iar rufele dumneavoastră vor fi gata exact la momentul dorit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tehnologie adaptată fiecărui ciclu de spălare
Puneți rufele de spălat în tambur și lăsați DualCare™ să facă restul. Tehnologia sa OptiSense detectează automat dimensiunea fiecărei încărcături, calculând necesarul de apă și durata programului. Deci, indiferent ce spălați, obțineți întotdeauna cea mai bună îngrijire a rufelor.
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: