Ventilator ultra-sonic si pulverizare apa oscilant, Ikohs, TROPWINDCOOL

Cod produs: TROPWINDCOOL
0.00 (0 review-uri)
RON 549.00 549 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 30.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 549

Stoc epuizat

 
 
Descoperiți un nou mod de climatizare cu TROPWIND COOL de la IKOHS, nebulizatorul și ventilatorul oscilant cu telecomandă care generează o atmosferă lină de ceață de apă în timp ce ventilați.
Datorită sistemului UltraSonic TechMist, TROPWIND COOL este capabil să reproducă senzația pe care ai avea-o atunci când primești o adiere ușoară din mare, generând spații mai proaspete și perfect ventilate, unde te poți relaxa în liniște.
Echipat cu un motor 100% Sly Copper de 90W, eficient, robust și durabil, TROPWIND COOL poate oscila în oricare dintre cele 3 viteze și moduri de aer condiționat, pe care le puteți opera de la telecomanda sa convenabilă.
Cu un sistem de siguranță cuprinzător pentru relaxare totală, acesta prezintă siguranța motorului de clasa a II-a, grila de siguranță, lame de material semi-moi și o bază robustă și stabilă pentru a preveni răsturnarea.
În plus, ventilatorul de nebulizator oscilant TROPWIND COOL are un cronometru de până la 7,5 ore și un rezervor de apă cu capacitate de 3,4 L, astfel încât să vă puteți bucura de ventilația plăcută pe care o generează mai mult timp.
Conceput pentru a fi extrem de silențios datorită sistemului SubNoise, puteți evita căldura, spațiile uscate și învechite fără zgomote enervante sau facilități costisitoare. Începeți să vă bucurați ori de câte ori aveți nevoie de experiența relaxantă a TROPWIND COOL.

Caracteristici generale

Putere : 90W
Inaltime reglabila: Da
Cap: mobil 80º
Capacitate container: 3,4 L
Frecventa : 50/60 Hz
Deshumidificare: Da
Dimensiuni: 430x400x1200 mm
Zgomot: 60 dB
Numar de lame: 5
Greutate: 6 kg
Tensiune: 220-240V
Temporizator: Da
Sistem de securitate : Da
Tip motor : 100% cupru viclean
Viteze: 3
Certificate: CE si RoHS
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: