Uscator de rufe Miele TWB 140 WP, 7 kg

Cod produs: 11286490
0.00 (0 review-uri)
RON 4260.00 4.260 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 60.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 4260
Stoc limitat
  • Economii pt.toată durata de utilizare a uscătorului- tehnologie EcoDry
  • Rufe învăluite de parfum, exact cum vă place – FragranceDos
  • Uscare precisă pentru toate articolele textile – Perfect Dry
  • Protecție optimă pt.încăperi și mobilă - efect de curățare optim
  • Operare simplă, cu vârful degetului - DirectSensor

Suprafețe de înaltă calitate Miele este singurul producător de aparate electrocasnice care a emailat panourile frontale ale tuturor maşinilor de spălat, uscătoarelor şi maşinilor de spălat cu uscător supraetajat. Emailul de înaltă calitate este rezistent la zgârieturi, la coroziune, la substanţe alcaline, este impermeabil la acizi, uşor de curăţat şi poate avea orice culoare doriţi.

Cea mai înaltă calit Miele pentru durată de viață mare Miele efectuează teste de anduranță intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. În acest test aparatele trebuie să usuce rufele timp de 7500 de ore. Acest lucru implică efectuarea unei combinații de circa 5000 de programe de spălare. Această valoare reprezintă o utilizare de aproximativ 5 programe pe săptămână, cu un timp mediu al ciclului de 1,5 ore.

Ușor accesibil Graţie filtrului de scame, veţi scăpa pentru totdeauna de scame. În plus, filtrul de scame este foarte uşor de folosit: Dacă apare indicatorul „clean airways” (curăţaţi căile de aer), filtrul Miele poate fi demontat uşor din partea din faţă. Datorită suprafeţei netede, curăţarea filtrului este uşoară şi comodă. Filtrele de scame şi rufele sunt menţinute separat în permanenţă, ceea ce vă dă siguranţa că pe rufele dvs. nu va apărea nicio scamă.

Adăugați obiecte mari și mici după începere program Indiferent dacă e o pereche de blugi, o bluză sau doar un ciorap: mulțumită funcției AddLoad puteți adăuga ușor orice rufe pe care le-ați uitat – până aproape de sfârșitul progr. Astfel puteți adăuga sau extrage rufe doar pt clătire sau stoarcere. Operațiunea e simplă: apăsați butonul „Start/Add laundry“, iar ușa se deschide la o apăsare de buton. Dacă aparatul dvs. este conectat în rețea, AddLoad este indicat în aplicație sau de către Alexa.

Economisiți pe toată durata de utilizare a uscătorului EcoDry de la Miele garantează întotdeauna un consum redus de energie şi durate reduse de uscare. Sistemul de filtrare Miele şi schimbătorul de căldură care nu necesită întreţinere asigură că scamele nu au nicio şansă să colmateze schimbătorul de căldură, ceea ce ar duce la reducerea permanentă a performanţelor. Uscătoarele Miele cu pompă de căldură funcţionează economic graţie funcţiei EcoDry - pe întreaga durată de utilizare.

Fiabilitate până la ultimul detaliu La uscătoarele Miele cu pompă de căldură, schimbătorul de căldură este protejat de un sistem de filtrare eficientă şi nu necesită curăţare. Acest lucru asigură menţinerea redusă a consumului de energie pe întreaga durată de funcţionare a aparatului electrocasnic.

Pierdere minimă a umidității – un mediu uscat Etanşarea împotriva scurgerilor este importantă pt. calitatea unui uscător. Cu cât mai puţin aer cald şi umed scapă din aparat, cu atât mai eficientă este condensarea. Nivelurile mari de umiditate generate într-o cameră închisă sunt foarte neplăcute: condensul poate conduce la formarea de mucegai şi la deteriorarea mat. de construcţie. Uscătoarele Miele previn scurgerile şi, astfel, asigură cea mai înaltă clasă de eficienţă a condensării.

Rufele sunt întinse în mod automat Dacă nu puteţi scoate rufele imediat după terminarea programului, acţiunea anti-şifonare vă asigură că rufele sunt întinse la intervale regulate, astfel încât să nu se şifoneze.

Economic și blând Uscătoarele cu pompe de căldură sunt cunoscute mai ales pentru eficiența lor energetică. Oferă o uscare deosebit de economică pentru hainele dumneavoastră. Dar temperaturile scăzute ale tehnologiei cu pompă de căldură protejează și fibrele de înaltă calitate din rufele dumneavoastră. Asta vă permite să uscați articole textile delicate în mod confortabil.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat: Uscator cu pompa de caldura
Capacitate de incarcare: 7 kg
Tip Afisaj: DirectSensor gaben, 7 segmente
Control: disc selector de programe
Clasa Energetica: A++

OPTIUNI DE USCARE

Actiune anti-sifonare: Da
Rotire blanda: Da

REZULTATE USCARE

FragranceDos: Da, Rufe invaluite de parfum, exact cum va place
PerfectDry: Da, Uscare precisa pentru toate articolele textile
Inversare inteligenta a tamburului: Pentru rezultate de uscare optime: schimbarea sensului de rotire previne incurcarea si sifonarea rufelor.

PROGRAME USCARE

Bumbac: Da
Calcare minima: Da
Delicate: Da
Camasi: Da
Lana finisare: Da
Expres: Da
Denim: Da
Impermeabilizare: Da
Uscare cronometrata aer cald: Da

CONFORTUL UTILIZATORULUI

Poate fi asezat suprapus: Da
Start intarziat pana la 24 de ore: Da
Recipient condens: Da
Scurgere condens integrata: Da, Golirea nu este nec.:apa condens.se poate evacua cu un furtun direct in chiuveta sau intr-o teava sau un sifon.
Iluminator tambur: Da
AddLoad: Bucurati-va de confort maxim: puteti adauga cu usurinta rufe chiar si dupa inceperea programului.

DETALII TEHNICE

Culoarea aparatului: Alb Lotus
Design usa: Alb Lotus
Tambur fagure de miere: Da
Consum anual de energie in kWh: 208
Zgomot: 66 dB
Latime: 59.6 cm
Inaltime: 85 cm
Adancime: 64.3 cm
Adancime cu usa deschisa: 1.077 mm
Greutate: 58
Putere electrica totala: 1.10 kW
Tensiune in V: 220-240
Tensiune nominala in A: 10 A
Frecventa: 50
Lungime cablu de alimentare: 2 m
Tip de agent de racire: R290
Cantitate agent frigorific in kg: 0.14

ACCESORII STANDARD

Flacon de parfum: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: