Uscator de rufe Miele TEB 155 WP, 7 kg

Cod produs: 11300380
0.00 (0 review-uri)
RON 4260.00 4.260 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 0.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 4260

Stoc epuizat

  • Economii pt.toată durata de util.a uscătorului- tehnologie EcoDry
  • Rufe învăluite de parfum, exact cum vă place – FragranceDos
  • Uscare precisă pentru toate articolele textile – Perfect Dry
  • Protecție optimă pt.încăperi și mobilă - efect de curățare optim
  • Operare simplă, cu vârful degetului - DirectSensor

Suprafețe de înaltă calitate Miele este singurul producător de aparate electrocasnice care a emailat panourile frontale ale tuturor maşinilor de spălat, uscătoarelor şi maşinilor de spălat cu uscător supraetajat. Emailul de înaltă calitate este rezistent la zgârieturi, la coroziune, la substanţe alcaline, este impermeabil la acizi, uşor de curăţat şi poate avea orice culoare doriţi.

Zgomot de fond minim Carcasa şi circuitul de aer ale uscătoarelor cu pompă de căldură de la Miele sunt concepute pentru a minimiza fluxul de aer şi zgomotul cauzat de vibraţii. Acest lucru vă permite să porniţi uscătorul fără a fi deranjat de zgomot. Anumite modele sunt prevăzute cu un program special „Extra quiet” care permite uscarea rufelor spălate chiar mai silenţios.

Ușor accesibil Graţie filtrului de scame, veţi scăpa pentru totdeauna de scame. În plus, filtrul de scame este foarte uşor de folosit: Dacă apare indicatorul „clean airways” (curăţaţi căile de aer), filtrul Miele poate fi demontat uşor din partea din faţă. Datorită suprafeţei netede, curăţarea filtrului este uşoară şi comodă. Filtrele de scame şi rufele sunt menţinute separat în permanenţă, ceea ce vă dă siguranţa că pe rufele dvs. nu va apărea nicio scamă.

Nu mai este nevoie să goliți recipientul de condens Majoritatea uscătoarelor cu condensare de la Miele, inclusiv uscătoarele cu pompă de căldură, au încorporat un sistem de scurgere a condensului şi un furtun special. Puteţi scurge apa condensată direct într-o chiuvetă sau într-un sifon, evitând astfel nevoia de a goli recipientul de apă condensată.

Întreținere bine planificată a rufelor Funcţia Start întârziat vă permite să determinaţi când doriţi să înceapă următorul program de uscare. Acest lucru este deosebit de avantajos dacă doriţi să utilizaţi tarifele de noapte la electricitate sau dacă programul trebuie să se încheie la o anumită oră, de exemplu atunci când vă întoarceţi acasă de la serviciu. Puteţi amâna începerea programului cu până la 24 de ore. Ecranul indică şi momentul când se va termina programul actual.

Confort la vedere Toate uscătoarele de la Miele sunt prevăzute cu un sistem de iluminare a tamburului, iar multe dintre acestea au în dotare chiar LED-uri care nu necesită întreţinere. Acest sistem permite iluminarea tamburului cu profil de fagure atât de eficient, încât nu veţi mai uita niciodată rufe în maşină. Uşor de utilizat, cu un design care va atrage toate privirile.

Uscare economică și ecologică Uscătoarele pot fi ecologice: Uscătoarele Miele cu pompă de căldură ating cu uşurinţă calificativul de eficienţă energetică A++. Electrocasnicele cu motor Miele ProfiEco deosebit de eficient şi compresor controlat funcţionează chiar mai economic, atingând calificativul de eficienţă energetică A+++. Acest lucru economiseşte bani şi vă permite să uscaţi rufele cu conştiinţa curată.

Fiabilitate până la ultimul detaliu La uscătoarele Miele cu pompă de căldură, schimbătorul de căldură este protejat de un sistem de filtrare eficientă şi nu necesită curăţare. Acest lucru asigură menţinerea redusă a consumului de energie pe întreaga durată de funcţionare a aparatului electrocasnic.

Economisiți pe toată durata de utilizare a uscătorului EcoDry de la Miele garantează întotdeauna un consum redus de energie şi durate reduse de uscare. Sistemul de filtrare Miele şi schimbătorul de căldură care nu necesită întreţinere asigură că scamele nu au nicio şansă să colmateze schimbătorul de căldură, ceea ce ar duce la reducerea permanentă a performanţelor. Uscătoarele Miele cu pompă de căldură funcţionează economic graţie funcţiei EcoDry - pe întreaga durată de utilizare.

Pierdere minimă a umidității – un mediu uscat Etanşarea împotriva scurgerilor este importantă pt. calitatea unui uscător. Cu cât mai puţin aer cald şi umed scapă din aparat, cu atât mai eficientă este condensarea. Nivelurile mari de umiditate generate într-o cameră închisă sunt foarte neplăcute: condensul poate conduce la formarea de mucegai şi la deteriorarea mat. de construcţie. Uscătoarele Miele previn scurgerile şi, astfel, asigură cea mai înaltă clasă de eficienţă a condensării.

Schimbare automată a sensului de rotire Un uscător Miele schimbă sensul de rotaţie al tamburului la intervale neregulate. Acest lucru previne încurcarea rufelor, asigură o uscare mai uniformă şi reduce şifonarea.

Rufele sunt întinse în mod automat Dacă nu puteţi scoate rufele imediat după terminarea programului, acţiunea anti-şifonare vă asigură că rufele sunt întinse la intervale regulate, astfel încât să nu se şifoneze.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat: Uscator cu pompa de caldura
Capacitate de incarcare: 7 kg
Tip Afisaj: DirectSensor gaben, 7 segmente
Control: Electronic
Clasa Energetica: A++

REZULTATE USCARE

FragranceDos: Prospetime pentru toate simturile: cu Miele va veti bucura de rufe cu volum si care miros extraordinar.
PerfectDry: Da, Uscare precisa pentru toate articolele textile
Inversare inteligenta a tamburului Pentru rezultate de uscare optime: schimbarea sensului de rotire previne incurcarea si sifonarea rufelor.

PROGRAME USCARE

Bumbac: Da
Calcare minima: Da
Delicate: Da
Camasi: Da
Lana finisare: Da
Expres: Da
Denim: Da
Impermeabilizare: Da
Uscare cronometrata aer cald: Da
Precalcare: Vizibil mai rezistent la sifonare: cutele sunt indepartate delicat de pe rufele ude si uscate.

OPTIUNI DE USCARE

Actiune anti-sifonare: Da
Rotire blanda: Da

CONFORTUL UTILIZATORULUI

Poate fi asezat suprapus: Da
Balama usa: stanga
Start intarziat pana la 24 de ore: Da
Recipient condens: Da
Scurgere condens integrata: Golirea nu este nec.:apa condens.se poate evacua cu un furtun direct in chiuveta sau intr-o teava sau un sifon.

Tehnologie EcoDry Sistemul de filtrare si schimbatorul de caldura reduc consumul de energie si duratele de functionare.

Indicator ,,Recipient gol": da
Indicator ,,Filtre curate": da
Indicator numaratoare inversa timp: Da
Iluminator tambur: Da
Blocare cu cod PIN: da
Interfata optica: da
AddLoad: Bucurati-va de confort maxim: puteti adauga cu usurinta rufe chiar si dupa inceperea programului.

DETALII TEHNICE

Culoarea: aparatului: alb lotus
Design usa: alb lotus
Tambur fagure de miere: da
Consum anual de energie in kWh: 208 kW
Zgomot: 66 dB
Latime: 59.6 cm
Inaltime: 85 cm
Adancime: 63.6 cm
Adancime cu usa deschisa: 1.054 mm
Greutate: 58
Putere electrica totala: 1.10 kW
Tensiune in V: 220-240
Tensiune nominala in A: 10
Frecventa: 50
Lungime cablu de alimentare: 2 m
Etansat ermetic: da
Tip de agent de racire: R290
Cantitate agent frigorific in kg: 0.14

ACCESORII STANDARD

Flacon de parfum: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: