Storcator de fructe Hurom GH-SBE06, Gri Chef, Orizontal

Cod produs: GH-SBE06
0.00 (0 review-uri)
RON 1399.00 1.399 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 0.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1399
Disponibil pe comandă

Hurom GH Chef redefinește conceptul de multifuncționalitate!

Noua apariție de la Hurom este succesorul aparatului Hurom DA-1000, aduce numeroase îmbunătățiri atât tehnice cât și de design, Hurom GH Chef fiind la momentul actual cel mai avansat storcător orizontal cu presare la rece din gama propusă de Hurom.


 

Hurom pune accent pe detalii, maniera de prezentare a noului storcător orizontal fiind una impecabilă, pachetul conține numeroase duze pe care le puteți ajusta pentru a obține pateuri din vegetale, spaghete, diverse combinații de dieta raw-vegană, etc.

GH Chef beneficiază de un nou sistem de ajustare al presiunii de stoarcere iar în manualul de utilizare al aparatului se regăsește un tabel sugestiv în care pot fi regăsite informații legate de modul cum trebuie ajustată presiunea de stoarcere pentru fiecare ingredient în parte.

Pachetul conține două site, una fină, pentru sucuri, cu ajutorul acelei site puteți obține sucuri din fructe, legume sau frunze și o sită blank, cu ajutorul aceleia puteți prepara diverse combinații din dieta raw-vegană.

Hurom România recomandă călduros acest aparat tuturor acelor clienți care au un regim alimentar raw-vegan și celor care consumă cantități însemnate de sucuri din frunze. Veți descoperi numeroase combinații interesante care pot fi realizate cu ajutorul acestui aparat, cu siguranță, acesta va deveni indispensabil pentru dumneavoastră!


 

Specificatii tehnice

Tensiune de alimentare: 230-240 V
Frecventa: 50 Hz
Consum: 200 W
Rotatii pe minut: 70 rpm
Motor: Monofazat, cu inductie + reductor pentru cuplu
Tehnologie: Ax melcat orizontal, stoarcere lenta, prin presare la rece
Greutate: 6 kg

Dimensiuni

Lungime: 424 mm
Latime: 163 mm
Înaltime: 345 mm
Durata recomandata de functionare: Continuu, maxim 30 de minute
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: