Splitter bricheta auto, Hama 12V, Doua iesiri

Cod produs: 88436
0.00 (0 review-uri)
RON 41.00 41 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 15.00 RON
Puncte fidelitate: 41
Stoc limitat

    -Cu articulaţie 0 - 180° pentru un unghi optim de instalare
    -Pentru conectarea a două dispozitive la o priză de brichetă (diametru interior 21 mm)
    -Consum total maxim: 10 A
    -Control LED pentru contact sigur

-Acest dispozitiv măreşte numărul de prize de brichetă din maşină, acceptând simultan până la 2 dispozitive ce necesită o priză de brichetă pentru încărcare sau funcţionare. Acest încărcător este compatibil cu produsele ce au sau pot fi folosite cu un încărcător de maşină, ideal dacă doriţi să folosiţi un sistem de navigare prin satelit şi să încărcaţi un alt dispozitiv în acelaşi timp.

-O viaţă plină, nu ne prea acordă timpul necesar de a reîmprospăta sau încărca produsele multimedia, când suntem pe drum. Acest produs foarte practic şi funcţional elimină problemele necesare de descărcare ale dispozitivelor precum telefoane mobile, sisteme de navigare prin satelit şi playere pentru muzică.
Călătorind distanţe lungi, folosirea dispozitivelor media în astfel de călătorii poate duce la descărcarea lor, punându-vă în situaţia de a alege pe care sa-l încărcaţi primul. Acest cablu adaptor compact se va potrivit perfect prizei de brichetă şi vă va oferi spaţii suplimentare de încărcare a dispozitivelor dumneavoastră, oferindu-vă un total de 2 prize pentru ca dumneavoastră să vă puteţi încărca şi să vă puteţi folosi de toate dispozitivele media.

-Acest produs este ideal pentru cei care sunt mereu pe drum, pentru utilizare în scop de serviciu sau personal. Are o utilizare multifuncţională extraordinară, ce se aliniază stilului de viaţă hectic şi utilizării permanente a dispozitivelor multimedia.
 

Caracteristici generale

Tensiune de intrare: 12 A
Tensiune de iesire: 10 A
Numar de iesiri: 2
Culoare: Negru
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)