Sistem de navigatie Garmin GPS Tread PowerSport Navigator Off-Road, diagonala 5.5", harta Full Europe

Cod produs: 010-02406-10
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
3.349 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 20.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 3349

Detalii produs

DESCOPERĂ NECUNOSCUTUL

Petrece-ţi timpul hoinărind prin păduri, nu aşteptându-ţi prietenii. Acest navigator solid cu GPS pentru sporturi cu motor te ajută să păstrezi legătura cu grupul şi să rămâi pe traseu.

Ţine-ţi gaşca laolaltă cu monitorizarea grupului pentru până la 20 de şoferi, plus partajarea locaţiei1.

Navighează pe drumuri şi trasee neasfaltate utilizând navigarea viraj cu viraj pe traseu2 cu OpenStreetMap (OSM).

GPS-ul off-road solid Tread are clasa IPX7 de rezistenţă la intemperii şi are un afişaj cu ecran tactil de 5,5″ care poate fi utilizat cu mănuşi.

Utilizează aplicaţia Tread®3 pentru sincronizarea datelor între diverse dispozitive.

Imaginile din satelit BirdsEye direct pe dispozitiv pot fi descărcate pe Tread fără a fi nevoie de un computer.

Se montează cu uşurinţă pe vehiculul tău pentru sporturi cu motor cu ajutorul suportului alimentat inclus şi cablajului cu suport de montare cu tub.

Pregăteşte-te pentru curse în grup.

TRACKER PENTRU ESCAPADELE ÎN GRUP

Trackerul inclus pentru cursele în grup permite monitorizarea grupurilor de până la 20 de şoferi, fără a fi necesară acoperirea mobilă. În plus, partajarea locaţiei şi mesageria predefinită1 îţi permit să rămâi conectat cu uşurinţă cu prietenii cu care faci curse (intervalul VHF).

REZISTENŢĂ PENTRU AVENTURI OFF-ROAD

Construit special pentru utilizarea pe toate tipurile de teren, Tread rezistă în orice fel de condiţii meteo. Acesta are clasa IPX7 de rezistenţă la apă şi este construit conform standardului militar S.U.A. 810 privind rezistenţa termică şi la şocuri.

AFIŞAJ CU VIZIBILITATE RIDICATĂ

Datorită ecranului tactil ultraluminos de 5,5″ care poate fi utilizat cu mănuşi, navigatorul Tread este proiectat pentru o vizualizare uşoară în lumina puternică a soarelui sau în întuneric deplin. Poate fi montat în modul portret sau peisaj.

NAVIGARE PE TRASEU

Beneficiază de navigare viraj cu viraj pe traseu2 pentru traversarea drumurilor şi traseelor nepavate şi a traseelor de snowmobil, utilizând conţinutul hărţilor cu drumuri şi trasee de aventură care formează hărţile OSM.

TOPOGRAFIE

Tread are hărţi topografice şi rutiere preîncărcate din Europa, Africa, inclusiv Tracks4Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord şi de Sud, Australia şi Noua Zeelandă.

IMAGINI PRIN SATELIT

Descarcă imagini din satelit BirdsEye de înaltă rezoluţie prin Wi-Fi® direct pe acest dispozitiv de navigare; nu este necesar un abonament anual.

Fă curse prin sălbăticie şi păstrează legătura cu prietenii tăi.

CURSĂ ÎN GRUP PE MOBIL

Urmăreşte-ţi prietenii de pe smartphone-ul sau dispozitivul Tread compatibil atunci când tu şi prietenii tăi utilizaţi funcţia Cursă în grup pe mobil a aplicaţiei Tread.

PLANIFICARE UŞOARĂ A RUTELOR

Utilizează aplicaţia Tread pentru a planifica cu uşurinţă rute cu aceleaşi hărţi, profiluri de vehicul şi preferinţe pentru rute pe care le ai pe dispozitivul Tread.

SINCRONIZEAZĂ-ŢI CU UŞURINŢĂ DISPOZITIVELE

Utilizează aplicaţia Tread3 pentru a sincroniza puncte de trecere, trasee, rute şi colecţii pe mai multe dispozitive, inclusiv dispozitivul tău mobil, computerul şi navigatorul Tread. De asemenea, importă şi partajează fişiere GPX cu uşurinţă.

SUPORTURI DE MONTARE REZISTENTE

Include un suport alimentat, un cablaj cu suport de montare cu tub şi un suport de montare pe ghidon pentru a-ţi fixa navigatorul Tread pe vehiculul pentru sporturi cu motor pentru cursele pe terenuri accidentate.

SENZORI ABC

Pentru ghidare pe terenurile accidentate, senzorii integraţi includ un altimetru, un barometru, o busolă şi indicatoare pentru pitch/roll.

COMPATIBILITATE CU INREACH®

Asociază-ţi navigatorul Tread pentru sporturi cu motor cu unul dintre comunicatoarele inReach globale prin satelit compatibile4 (comercializate separat) pentru mesagerie text bidirecţională, mesaje SOS interactive şi prognoze meteo.

MONITORIZAREA CÂINILOR

Asociază wireless Tread cu sistemele pentru câini Garmin cu GPS (comercializate separat) pentru a te ajuta să monitorizezi şi să găseşti câinii de vânătoare pe teren. Vei vedea marcatoare pentru fiecare câine în zona de monitorizare, suprapuse chiar pe ecranul hărții navigatorului. Indiciile de orientare te ajută să umăreşti şi să localizezi fiecare câine pe care îl monitorizezi.

GHIDARE PENTRU ORICE DESTINAŢII

Indicaţii vocale pas cu pas dacă alegi să iei dispozitivul Tread cu tine când te întorci în civilizaţie şi doreşti navigare pe şosea.

Instrumente la bord pentru experienţa off-road supremă.

DATE METEO ÎN TIMP REAL

Vrei să ştii prognoza meteo? Asociază dispozitivul Tread cu smartphone-ul tău compatibil şi descarcă aplicaţia Tread pentru a avea acces la date meteo în timp real, imagini radar animate şi multe altele3.

MUZICĂ ÎN MERS

Un player media integrat îţi permite să controlezi cu uşurinţă muzica încărcată pe smartphone-ul compatibil pe afişajul navigatorului şi poţi asculta melodiile prin cască sau căşti (comercializate separat), cu tehnologia Bluetooth activată.

ADAUGĂ O CAMERĂ WIRELESS

Ce se află în jurul tău? Maximizează vizibilitatea prin asocierea navigatorului Tread cu BC™ 40 - o cameră wireless solidă cu suport de montare cu tub (comercializată separat). Aceasta se montează uşor pe cadrul cu tub, panoul plat sau cuşca de siguranţă a vehiculului.

CONTROLEAZĂ-ŢI ACCESORIILE

Asociază dispozitivul Tread cu Garmin PowerSwitch™ - cutia de distribuţie digitală compatibilă (comercializată separat), pentru a activa controlul pe ecran al dispozitivelor electronice de 12 volţi ale vehiculului tău side-by-side – bare luminoase, mecanisme de blocare a diferenţialului şi multe altele.

PUNCTE DE INTERES

Tread dispune de puncte de interes iOverlander™ preîncărcate, astfel încât nu ai nevoie de semnal mobil pentru a ajunge la locurile de camping consacrate, sălbatice şi dispersate.

Controlează accesoriile vehiculului tău cu Garmin PowerSwitch™

Asociază navigatorul tău compatibil cu o cameră BC™ 40 wireless

 

1 Tracker cursă în grup Garmin funcționează în banda de frecvență VHF 169,4Mz pentru a permite partajarea locației și monitorizarea poziției. Utilizarea echipamentelor radio este supusă diferitelor reglementări naționale și pentru utilizarea în afara Uniunii Europene, este responsabilitatea ta să cunoști și să respecți legile aplicabile în jurisdicțiile în care intenționezi să utilizezi acest dispozitiv. În cadrul Uniunii Europene utilizarea acestui produs nu necesită licență.

2 Pot exista limitări în datele hărţilor pentru unele sugestii de drumuri şi rute. Ţine cont întotdeauna de toate semnele de circulaţie şi de condiţiile de drum în timpul condusului. Produsele Garmin care utilizează date OpenStreetMap sunt destinate exclusiv asistării deplasării.

3 Pentru a utiliza această funcţie, trebuie să ai aplicaţia Tread descărcată pe smartphone-ul tău compatibil, cu tehnologia Bluetooth activată, să ai o conexiune de semnal mobil activă şi să asociezi smartphone-ul cu navigatorul Tread.

4 Pentru dispozitivul inReach este necesar un abonament activ la comunicaţiile de date prin satelit. Unele jurisdicţii reglementează sau interzic utilizarea dispozitivelor de comunicaţii prin satelit. Este responsabilitatea ta să cunoşti şi să respecţi toate legile aplicabile din jurisdicţiile în care urmează să fie utilizat dispozitivul.

Marca verbală şi siglele Bluetooth sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Garmin are loc sub licenţă. Wi-Fi® este o marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance. Copyright ©2021 by iOverlander, LLC.

 

Specificații produs

Caracteristici Fizice şi Performanţe

DIMENSIUNI FIZICE: 5,8″ L x 3,5″ Î x 1″ A (8,8 x 14,8 x 2,4 cm)
DIMENSIUNE AFIŞAJ: 4,8″ L x 2,7″ Î (12,1 x 6,8 cm)
5,5″ diagonală (13,9 cm)

REZOLUŢIE AFIŞAJ 1280 x 720 pixeli

TIP AFIŞAJ: Multitactil, din sticlă, TFT HD color cu luminozitate ridicată, cu lumină de fundal albă
AFIŞAJ CU ORIENTARE DUBLĂ: Da
GREUTATE: 9,2 oz (262 g)
REZISTENŢĂ LA APĂ: IPX7
BATERIE: Baterie litiu-ion reîncărcabilă
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI: Până la 6 ore (până la 3,5 ore cu o luminozitate de 100%)
DROP RATING: MIL-STD-810
SUPORT ŢEAVĂ (1,5" - 2,375"): Da
1" BALL ADAPTER WITH AMPS PLATE:

Hărţi şi Memorie

HĂRŢI PREÎNCĂRCATE STRĂZI:
CARDURI DE DATE: Card microSD™ (neinclus)
TEREN 3D: Da
STOCARE INTERNĂ: 32 GB

POSIBILITATEA DE A ADĂUGA HĂRŢI

CAPACITATEA DE STOCARE ŞI DE ALIMENTARE: Da (card microSD™ de max. 256 GB)
INCLUDE ACTUALIZĂRI ALE HĂRŢILOR: Da
IMAGINI DE SATELIT DESCĂRCABILE: Da (BirdsEye)

Senzori

GPS: Da
GALILEO: Da
ALTIMETRU BAROMETRIC: Da
BUSOLĂ ELECTRONICĂ: Da

Funcţii exterioare

NAVIGAŢIE DIN PUNCT ÎN PUNCT: Da
HĂRŢI TOPOGRAFICE PREÎNCĂRCATE: Da
NAVIGAŢIE NAVIGAŢI-PE UN-TRASEU: Da
NAVIGARE PE TRASEU PAS CU PAS: Da

Caracteristicile camerei

CAMERĂ DE MERS ÎNAPOI COMPATIBILĂ: da (BC™ 40 sau BC™ 50)

Funcţii de Navigaţie

GHIDARE PE BAZA REPERELOR GARMIN REAL DIRECTIONS™: Da
EVALUĂRILE TRIPADVISOR® PENTRU PUNCTE DE INTERES: Da
STABILIREA RUTEI PE STRĂZILE ŞI PRIN ORAŞELE PREFERATE: Da
ACTUALIZĂRI DIN TRAFIC: Da (cu Aplicaţia Garmin Tread)
VIZUALIZARE INTERSECŢIE (AFIŞEAZĂ SEMNE INTERSECŢIE): Da
APELARE BLUETOOTH®: Da, funcţionează cu casca, setul de căşti sau smartphone-ul compatibil cu Bluetooth. Compatibilitate BLE.

INDICATOR LIMITĂ VITEZĂ (AFIŞEAZĂ LIMITA DE VITEZĂ PENTRU MAJORITATEA DRUMURILOR PRINCIPALE)

Funcţii avansate

NOTIFICĂRI INTELIGENTE PRIN INTERMEDIUL APLICAŢIEI SMARTPHONE LINK: Da
ACTUALIZĂRI HARTĂ WI-FI® ŞI SOFTWARE: Da
ACCES LA SERVICII ÎN TIMP REAL PRIN INTERMEDIUL APLICAŢIEI: Da

Funcţii rulotă

PLANIFICAREA UŞOARĂ A RUTELOR ŞI PARTAJAREA FIŞIERELOR GPX: Da

Funcţii pentru găsirea de terenuri

PAIR WITH COMPATIBLE INREACH® DEVICES: Da
ASOCIAŢI CU GARMIN POWERSWITCH: Da
COMPATIBIL CU TRACKER CURSĂ ÎN GRUP: Da (inclus)
COMPATIBIL CU ANTENA GPS EXTERNĂ CU SUPORT: Da
COMPATIBIL CU ANTENA SATELIT INREACH® EXTERNĂ: Da
CURSĂ ÎN GRUP PE MOBIL/: Da (cu Aplicaţia Garmin Tread)
ÎNREGISTRARE TRASEU (PUNCTE DE REPER): Da
PUNCTE DE INTERES IOVERLANDER™: Da
ACSI, CAMPERCONTACT ȘI TRAILER'S PARK: Da
INDICATOARE DE PAS ŞI RULARE: Da
IMAGINI DIN SATELIT BIRDSEYE (DESCĂRCARE PRIN WI-FI): Da

Group Ride Radio

BANDĂ FRECVENŢĂ RADIO: VHF 169.4125/169.4250/169.4375/169.4500/169.4625 MHz
RAZA CURSEI DE GRUP: Până la 8 mile (13 kilometri) cu kitul de montare antenă
MONITORIZARE CURSĂ ÎN GRUP: Până la 20 şoferi simultan
FRECVENŢĂ DE ACTUALIZARE CURSĂ ÎN GRUP: 5 seconds
MESAJE PE CALEA AERULUI TRANSMISE PRIN RADIO: Da

Aplicații în aer liber

MONITORIZAREA CÂINILOR da (când este asociat cu un sistem de monitorizare a câinilor compatibil): Da
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Sistem de navigatie Garmin GPS Tread PowerSport Navigator Off-Road, diagonala 5.5", harta Full Europe

Cod produs: 010-02406-10
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
3.349 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 20.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 3349
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.