RESIGILAT-Dezumidificator Ikohs DRYPLUS MNDHMDFRMD3-IK-Alb

Cod produs: MNDHMDFRMD3-IK
0.00 (0 review-uri)
RON 259.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

Mini dezumidificatorul DRYPLUS de la IKOHS este soluția ideală pentru rezolvarea problemelor de umiditate în spații și încăperi mici. Este ușor, portabil și compact, așa că îl puteți muta confortabil. Ultrasilentios și eficient datorită sistemului său de răcire termoelectric (fără compresor sau substanțe chimice necesare) elimină umiditatea din mediu în doar 24 de ore, reducând problemele de alergie cauzate de umezeala, mucegaiul și acarienii, precum și mirosurile neplacute. Bucurați-vă de medii mai sănătoase cu acest mini dezumidificator portabil de la IKOHS.

Ultrasilențios, îmbunătățește calitatea aerului datorită îndepărtării sporilor de mucegai și a acarienilor, astfel încât este foarte util pentru persoanele cu alergii și probleme respiratorii, precum și pentru a menține un mediu sănătos în camerele mici. Conceput cu filosofia ZenAIR Technology a celor de la IKOHS pentru a crea o ambianță total aclimatizată, curată, liniștită și respectuoasă în toate spațiile.

Perfect pentru a elimina și rezolva problemele de umiditate în spații mici, cum ar fi dressinguri, băi, camere de depozitare, dormitoare sau dulapuri mari. Acest mini dezumidificator DRYPLUS de la IKOHS funcționează optim în medii cu umiditate relativă ridicată și temperaturi cuprinse între 12C și 40°. În doar 24 de ore, reduce umiditatea ambientala în siguranță cu 80% și eficient datorită sistemului de răcire termică Peltier care nu necesită gaze, compresoare sau substanțe chimice.

În plus, un mediu dezumidificat este mai ușor de aclimatizat cu frig sau căldura prin reducerea umidității mediului ambiental reducem și energia necesară pentru răcirea sau încălzirea aerului, reducând astfel consumul nostru electric. DRYPLUS este ideal pentru spații mici, este foarte ușor de transportat. Dispune de un sistem de oprire automată cu indicator LED care avertizează când depozitul este complet sau incorect plasat.

Caracteristici generale

Tip produs: Dezumidificator
Putere: 100V-240V
Capacitate: 600 ml
Temperatura de functionare: 12° - 40° C
Dezumidificare: 300 ml / 24 ore
80% RH

Functii si siguranta

Sistem de securitate: Da
Oprire automata: Da

Detalii tehnice

Culoare: Alb
Dimensiuni: Ø 155-222 mm
Greutate: 1 kg
Zgomot: 40 dB
Tensiune: 100 – 240V AC
Frecventa: Iesire 9V , 2.5A
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:170 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)