Mixer de mana Ikohs SWEETMIX HNDMX-IK, Negru

Cod produs: HNDMX-IK
0.00 (0 review-uri)
RON 149.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

Noul mixer SWEETMIX, mixerul perfect pentru produse de patiserie, versatil și ușor de utilizat și de curățat. Cu o putere de 500W vă permite să bateți, să amestecați, să asamblați, să agitați și chiar să frământați rapid și cu exactitate obținând întotdeauna textura și consistența adecvate fiecărui preparat. Cu un design gândit, astfel încât cu un singur buton să puteți gestiona cele 5 viteze și turbo sau să schimbați setul de tije. Realizate cu materiale premium, ușoare și foarte rezistent. Descoperiți tot ce poate face mixerul cu tije SWEETMIX pentru a vă îndulci viața.

Perfect pentru iubitorii de patiserie, noul blender IKOHS SweetMIX Stick este ușor, puternic, ușor de curățat și vine cu 5 viteze + Turbo. Cu acesta în mână puteți face multe rețete pentru coacere sau gătit. De la o vinetă gustoasă la un aluat pentru un tort dulce, crepes, brioșe sau albușuri de ou batute spuma.

Designul specific al tijelor sale aduce mai mult aer preparatelor tale pentru a obține consistența și textura potrivită fiecărei rețete. În plus, cele 2 seturi de tije ale blenderului SweetMIX sunt interschimbabile la apăsarea unui buton și sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Pregătiți creme, emulsii, piureuri sau aluaturi de patiserie fără complicații și bucurați-vă de o lume întreagă de posibilități cu ajutorul mixerului cu tije SweetMIX.

Caracteristici generale

Tip produs: Mixer de mana
Putere: 500 W
Viteze: 5 + Turbo

Detalii tehnice

Culoare: Negru
Material: Otel / ABS
Greutate: 1.125 kg
Lungime cablu de alimentare: 1 m
Tensiune: 220 – 240V AC
Frecventa: 50 – 60 Hz
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)