Masina de spalat vase incorporabila Electrolux MaxiFlex EEM69300IX, 60 cm, 15 seturi, Inverter,clasa de eficienta D

Cod produs: EEM69300IX
0.00 (0 review-uri)
RON 3499.00 3.499 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 50.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 3499

Stoc epuizat

 
Îndrăznește să folosești ustensile diferite în bucătărie
 
Sertarul mașinii de spălat vase MaxiFlex 700 îţi permite să-ţi încerci creativitatea și să folosești toate ustensilele din bucătărie. De la seturi de tacâmuri la ustensile voluminoase, poţi personaliza distribuţia lor pentru ca toate să încapă.
 
 
 
 
 
 
 
Toate tacâmurile, spălate într-un singur ciclu cu MaxiFlex
 
Tacâmurile și ustensilele de aproape toate formele și dimensiunile pot încăpea în sertarul MaxiFlex. Indiferent dacă sunt mari sau cu forme neobișnuite, separatoarele personalizabile și sertarul adânc facilitează încărcarea cu ușurinţă.
 
 
 
 
 
 
Acoperire completă cu SatelliteClean
Vasele vor fi spălate perfect cu SatelliteClean, având performanţe de până la trei ori mai bune decât standardul. Datorită braţului cu rotaţie dublă și a schimbărilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar și articolele voluminoase sunt complet spălate.
 
 
Elimină bacteriile de pe vase cu funcţia ExtraHygiene
Funcţia ExtraHygiene asgură un nivel maxim de curăţenie. Funcţia activează o fază puternică de igienizare prin clătire, care ridică temperatura mașinii de spălat vase la 69°C. Acest lucru asigură eliminarea majorităţii bacteriilor de pe vase.
 
 
Reglează înălţimea coșului QuickLift pentru a ajunge ușor la vase
Indiferent dacă încarci sau descarci vasele, o poţi face într-un mod confortabil cu ajutorul coșului QuickLift. Chiar și atunci când coșul este încărcat complet cu articole voluminoase, sistemul QuickLift permite reglarea înălţimii pentru a ajunge ușor la vase.
 
 
Uscare de trei ori mai eficientă cu AirDry
Noua tehnologie AirDry folosește fluxul natural de aer pentru a finaliza uscarea, având performanţe de până la trei ori mai bune comparativ cu sistemele cu ușă închisă. Ușa se deschide cu 10 cm spre finalul programului, lăsând aerul să circule pentru rezultate excepţionale la uscare.
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: