Masina de spalat vase Gorenje GV64161, 16 seturi, 5 programe, A+++

Cod produs: GV64161
0.00 (0 review-uri)
RON 1959.00 1.959 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 40.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1959

16 seturi de vase

La fel de flexibilă ca timpul tău

Mașinile de spălat vase XXL oferă suficient spațiu pentru toate nevoile dumneavoastră. Cele trei coșuri permit spălarea a 16 seturi în același timp. Interiorul complet flexibil permite diferite variante de încărcare, utilizarea este simplă, iar efectele spălării sunt perfecte.

SpeedWash 15 minute

Curățare rapidă pentru liniștea ta

Imaginați-vă că organizați o petrecere, iar vasele de la felul principal sunt curățate la timp pentru a servi desertul. Un program rapid cu funcția SpeedWash va curăța vasele în doar 15 minute. Perfect pentru a gestiona volumul de vase atunci când ai mulți invitați.

TotalDry

Se autoîntreține

La finalizarea ciclului de spălare ușa mașinii se întredeschide automat, pentru a elibera aburul în exces. Acest lucru permite ca aerul proaspăt să ajungă la vase, astfel încat acestea să se usuce complet. Excelent pentru o uscare rapidă cu un consum mic de energie.

SmartFlex

Perfect calificate pentru a face treaba

Noile mașini de spălat SmartFlex sunt inspirate de stilul de viață modern. Deoarece viața de zi cu zi este dinamică, am creat o generație de mașini de spălat care sunt suficient de flexibile pentru a aborda orice sarcină. Se adaptează complet nevoilor tale cu o varietate de funcții și un interior care este complet ajustabil. Sunt proiectate într-un mod care permite oricărui obiect să își găseasca locul, indiferent de formă sau dimensiune.

Coșurile sunt echipate cu elemente mobile evidențiate și permit personalizarea pentru o încărcare mai ușoară. Sistemul simplu de ajustare pe trei niveluri al coșului permite plasarea chiar și a celor mai mari oale și farfurii. Polița pentru farfurii din coșul inferior poate fi pliată cu ușurință, pentru a aloca mai mult spațiu obiectelor mari. Tacâmurile pot fi organizate perfect pe un raft special, care poate fi ajustat pe înalțime pentru a face loc paharelor delicate. Tacâmurile sunt poziționate separat, pentru a nu se zgâria și pentru a se usca perfect. Fiecare detaliu este atent proiectat, astfel încât utilizarea să fie cât mai ușoara.

Senzor de apă curată

Senzorul de calitate a apei monitorizează puritatea acesteia pânp cînd apa este complet curată. Astfel, se reduce consumul de apă mai ales dacă veţi spăla vase mai puţin murdare, iar rezultatele vor fi perfecte de fiecare dată.

AutoProgramme

Petrecere pentru doi sau doisprezece - vasele vor fi imaculate

Uneori este suficientă clătirea ușoară a paharelor, cu alte ocazii mașina de spălat este plină de vase mari, rămase după prânzul de duminică. Tehnologia avansată pe bază de senzori va ajusta permanent programul de spălare pentru a curăța vasele perfect, cu un consum optimizat de apă și energie. Nu sunt necesare programe speciale pentru sticlă sau curățare intensivă - programul unic AutoProgramme se va adapta tuturor nevoilor.

XXL inox

Mai mult spațiu pentru vase murdare

Mașina de spălat vase complet încorporabilă cu înălțimea de 86 cm se potrivește perfect în bucătăriile cu blatul ajustat la înălțimea utilizatorului. Impresionanta cuvă de 56 cm din inox oferă un spațiu generos.

Chiar și farfurii de 35 cm la mașinile de spălat vase XXL și de 31 cm la cele standard!

Total AquaStop

Fără grija inundațiilor

Cu funcția de siguranță AquaStop, mașina de spălat vase poate fi lăsată să funcționeze noaptea sau în absența ta. În cazul unei scurgeri sau inundații, funcția AquaStop întrerupe automat alimentarea cu apă, în timp ce pompa elimină apa reziduală din bazinul mașinii de spălat. AquaStop rămâne complet funcțională pe parcursul duratei de utilizare a aparatului.

Caracteristici generale

Capacitate (seturi): 16
Numar de programe: 5
Tip afisaj: digital
Tip incorporare: Complet incorporabila
Clasa de eficienta energetica: A+++
Clasa de eficienta la spalare: A
Clasa de eficienta la uscare: A

Programe si optiuni

Program automat: Da
Program Inmuiere: Da
Program intensiv: Da
Program rapid: Da
Program Eco: Da
Program delicat: Da
Programare intarziata: Da
Temperatura de spalare: 70, 65, 55, 45, 35 °C
Filtru: Autocuratabil
Diagnosticare service: Da
Afisare timp spalare ramas: Da
Semnal sonor: Da
Aqua Stop: Da, Total Aqua Stop
Deschidere automata: La terminarea ciclului de spalare

Accesorii

Numar cosuri: 3
Cos superior: Reglabil pe inaltime
MultiClack
Cos inferior: reglabile pentru farfurii
Brate de pulverizare: 3

Consum

Consum de energie: 0.86 kW/h
Consum de apa (l/ciclu): 9.5

Date tehnice

Dimensiuni (IxLxA)cm: 81.7x59.6x55.6
Dimensiuni nisa (IxLxA)cm: 82x60x57
Latime(cm): 60
Nivel de zgomot dB(A): 47
Interior: inox
Greutate (kg): 35
Putere: 1900 W
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: