Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ80S2, 1200 rpm, 7 kg, Alb

Cod produs: TW-BJ80S2
0.00 (0 review-uri)
RON 1299.00 1.299 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 50.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1299
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat

Mașina de spălat Toshiba este unicată și funcționează perfect prin fenomenul tehnologiei The GREATWAVES inspirată de celebrul tablou japonez „The Great Wave off Kanagawa” dezvoltată pe doi piloni: Flush Wave și Cold Wash pentru a economisi timp, bani și pentru a oferi o protecție crescută hainelor dvs. Spălarea se face ușor, pentru un stil de viață fără griji, cu aceeași capacitate de spălare și uscare. Având în vedere că atunci când lucrați cu rufele, riscați să utilizați mașina de spălat cu mâinile umede, rețineți că mașina de spălat Toshiba se poate folosi în siguranță chiar și cu mâinile umede și vine cu un inverter durabil și eficient ce reduce considerabil zgomotul și are 10 ani garanție.


Hublou 480 mm

Diametrul hubloului este un factor important pentru ușurința și rapiditatea încărcării mașinii de spălat, foarte folositor și atunci când spălăm frecvent articole de mari dimensiuni.


 

 

 

Real INVERTER

Durabilitate, eficiență și silențiozitate: motorul inverter rezistent și eficient funcționează cu 11.4% mai puțin zgomot față de un motor convențional. Motorul inverter nu prezintă pericolul defecțiunilor, deoarece transmisia mecanică din interior se face printr-un câmp electromagnetic, eliminând astfel uzura mecanică și garantând fiabilitatea.


 

 

THE GREATWAVES

Noua tehnologie de spălare THE GREATWAVES este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării „The Great Wave off Kanagowa”. Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.


 

 

Display LED

Mașina de spălat rufe este dotată cu un panou de control ușor de utilizat, cu un afișaj care să arate clar programul ales, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare și opțiunile suplimentare.


 

 

 

15’ Spălare Rapidă

Economie de timp, energie și bani cu programul rapid de 15 minute, pentru cantități mici de rufe ce nu necesită o curățare intensă a unor pete abundente, ci o simplă reîmprospătare.


 

 

 

Aqua Stop

Sistemul Aqua Stop este conceput cu furtun interior în două straturi, încorporat de un furtun exterior din plastic dur. Dacă oricare din straturile furtunului interior se defectează și prezintă scurgeri, se va declanșa un mecanism automat de închidere care să blocheze furtunul și să împiedice scurgerea apei. Practic, sistemul ajută la prevenirea eventualelor inundații, deoarece chiar și o mică scurgere poate duce la deteriorarea inconvenientă a locuinței.


 

Curățare tambur

Utilizarea repetată a mașinii de spălat duce la depunerea reziduurilor de săpun, minerale și chimicale din detergent, creând un strat ce poate dezvolta bacterii. Din acest motiv, programul de curățare a tamburului este extrem de important atât pentru igienizarea hainelor, pentru sănătatea membrilor familiei, cât și pentru eficiența maximă a aparatului.

Caracteristici generale

Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LED
Viteza de centrifugare (rpm): 1200
Capacitate de incarcare (kg): 7
Clasa de eficienta energetica: B

Programe

Numar programe: 16
Program rapid: Da
Program bumbac: Da
Program bumbac ECO: Da
Program lana: Da
Program sintetice: Da
Program delicate: Da
Program colorate: Da
Program Mix: Da
Program Sport: Da
Program centrifugare: Da
Program haine inchise la culoare: Da
Program Baby Care: Da
Program scurt (15 min): Da
Program Clatire + Stoarcere: Da
Program autocuratare: Da

Functii si siguranta

Blocare acces copii: Da
Programare intarziata: Da
Motor Inverter: Real INVERTER
The GreatWaves: Da
ColorAlive: Da
Garnitura antibacteriana: Da
Indicator timp ramas: Da
Memorie: Ciclul meu de spalare

Detalii tehnice

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 53 x 59.5
Culoare: Alb
Nivel de zgomot dB(A): 56 - 78
Diametru hublou: 480 mm
Greutate (Kg): 61
Putere(W): 2000
Lungime cablu de alimentare: 185 cm

Certificari

ALLERGY UK: Da
VDE: *
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: