Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ110W4, 1400 rpm, 10 kg, A+++, Alb

Cod produs: TW-BJ110W4
0.00 (0 review-uri)
RON 2799.00 2.799 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 70.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 2799
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat

Seria Toshiba T07 este proiectată în funcție de nevoile moderne ale utilizatorilor și își propune să ofere un management exclusiv de spălare pentru familia dvs. Pe baza multiplelor experimente în laborator, 55° pare să fie cel mai potrivit unghi al câmpului vizual și nu este nevoie de aplecare pentru a accesa panoul de control. Inspirat de telefoanele inteligente, acum puteți utiliza mașina de spălat printr-o ușoară atingere și glisare. Panoul de control rezistent la apă permite utilizarea chiar și cu mâinile umede. În comparație cu hubloul standard, hubloul-mega de 550 mm permite introducerea și scoaterea hainelor cu mult mai puțin efort.


Garnitură antibacteriană

Este greu de crezut că un aparat folosit pentru curățarea rufelor trebuie protejat la rândul lui de bacterii care pot amenința sănătatea utilizatorului. Garnitura este de obicei locul unde observăm depuneri, murdărie sau chiar mucegai, însă învelișul protector al garniturii mașinii de spălat Toshiba conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă.


 

 

Real INVERTER

Durabilitate, eficiență și silențiozitate: motorul inverter rezistent și eficient funcționează cu 11.4% mai puțin zgomot față de un motor convențional. Motorul inverter nu prezintă pericolul defecțiunilor, deoarece transmisia mecanică din interior se face printr-un câmp electromagnetic, eliminând astfel uzura mecanică și garantând fiabilitatea.


 

 

THE GREATWAVES

Noua tehnologie de spălare THE GREATWAVES este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării „The Great Wave off Kanagowa”. Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.


 

 

SenseSlide

Inspirat de telefoanele inteligente, acum puteți utiliza mașina de spălat printr-o ușoară atingere și glisare. Mai mult, panoul de control rezistent la apă permite utilizarea chiar și cu mâinile umede.


 

 

 

SenseDose

Pe baza senzorului integrat, tehnologia SenseDose poate cântări și calcula cantitatea corectă de detergent în funcție de încărcătură, cu o acuratețe de până la ±1ml. Detergentul se distribuie apoi automat, ceea ce duce la eliminarea reziduurilor și pierderilor din ciclurile de spălare.


 

 

 

360° Spray

Un spray cu largă acoperire accelerează dizolvarea detergentului, curăță reziduurile de spumă de pe garnitura ușii și de pe sticla de la hublou.


 

 

 

Design ergonomic

Bazat pe ergonomie și în urma unor multiple experimente în laborator, 55° pare să fie cel mai potrivit unghi al câmpului vizual și nu este nevoie de aplecare pentru a accesa facil panoul de control.


 

 

 

Hublou-mega 550 mm

În comparație cu hubloul standard, hubloul-mega de 550 mm permite introducerea și scoaterea hainelor cu mult mai puțin efort, fiind și un element de design atractiv.


 

 

 

10’ Super Rapid

Economie de timp, energie și bani pentru cantități mici de rufe ce necesită doar o împrospătare, cu programul de 10 minute, cel mai rapid program de spălare din industrie.


 

 

 

Spălare rece/ColorAlive

Tehnologia The Greatwaves™ activează procedura Cold Wash (Spălare rece), care poate economisi până la 70% energie pe baza aceluiași efect de curățare ca și spălarea standard la 40°C, conform unor experimente în laborator. Pe baza spălării la rece s-a dezvoltat ColorAlive, care se remarcă prin protejarea culorii hainelor. Este aprobat de Institutul de Cercetare a Aparatelor Electrocasnice, iar gradul de decolorare este redus cu 39% prin selectarea programului ColorAlive.


 

Aqua Stop

Sistemul Aqua Stop este conceput cu furtun interior în două straturi, încorporat de un furtun exterior din plastic dur. Dacă oricare din straturile furtunului interior se defectează și prezintă scurgeri, se va declanșa un mecanism automat de închidere care să blocheze furtunul și să împiedice scurgerea apei. Practic, sistemul ajută la prevenirea eventualelor inundații, deoarece chiar și o mică scurgere poate duce la deteriorarea inconvenientă a locuinței.


 

Curățare tambur

Utilizarea repetată a mașinii de spălat duce la depunerea reziduurilor de săpun, minerale și chimicale din detergent, creând un strat ce poate dezvolta bacterii. Din acest motiv, programul de curățare a tamburului este extrem de important atât pentru igienizarea hainelor, pentru sănătatea membrilor familiei, cât și pentru eficiența maximă a aparatului.

Caracteristici generale

Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: TFT
Control: LED Digital
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 10
Clasa de eficienta energetica: A+++
Clasa de eficienta la spalare: A
Clasa de eficienta la centrifugare: B

Programe

Numar programe: 14
Program rapid: Da
Program bumbac: Da
Program lana: Da
Program sintetice: Da
Program delicate: Da
Program colorate: Da
Program scurt (10 min): Da

Functii si siguranta

Blocare acces copii: Da
Programare intarziata: Da
Motor Inverter: Real INVERTER
SenseSlide: Da
SenseDose: Da
360° Spray: Da
The GreatWaves: Da
Aqua Stop: Da
ColorAlive: Da
Garnitura antibacteriana: Da
Indicator timp ramas: Da
Memorie: Ciclul meu de spalare

Detalii tehnice

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 63.5
Culoare: Alb
Consum energie (kWh): 167
Tip tambur: iluminat
Diametru hublou: 550 mm
Greutate (Kg): 74
Lungime cablu de alimentare: 150 cm

Certificari

ALLERGY UK: Da
WOOLMARK: Green*
VDE: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: