Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ100M4, 1400 rpm, 9 kg, A+++, Alb

Cod produs: TW-BJ100M4
0.00 (0 review-uri)
RON 1719.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

Seria Toshiba T03 este un ajutor de spălare modern și fiabil, care vă va economisi timp prețios pentru a vă bucura de viața de zi cu zi. Mânerul este proiectat ergonomic, ideal pentru o rotație mai lină. Panoul de control integrat este unic, inovator și ușor de utilizat. Hubloul mare și negru în combinație cu corpul alb conferă mașinii de spălat un aspect clasic și armonios.
 

Garnitură antibacteriană

Este greu de crezut că un aparat folosit pentru curățarea rufelor trebuie protejat la rândul lui de bacterii care pot amenința sănătatea utilizatorului. Garnitura este de obicei locul unde observăm depuneri, murdărie sau chiar mucegai, însă învelișul protector al garniturii mașinii de spălat Toshiba conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă.

 


 

Real INVERTER

Durabilitate, eficiență și silențiozitate: motorul inverter rezistent și eficient funcționează cu 11.4% mai puțin zgomot față de un motor convențional. Motorul inverter nu prezintă pericolul defecțiunilor, deoarece transmisia mecanică din interior se face printr-un câmp electromagnetic, eliminând astfel uzura mecanică și garantând fiabilitatea.


 

 

THE GREATWAVES

Noua tehnologie de spălare THE GREATWAVES este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării „The Great Wave off Kanagowa”. Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.

 


 

Spălare rece/ColorAlive

Tehnologia The Greatwaves activează procedura Cold Wash (Spălare rece), care poate economisi până la 70% energie pe baza aceluiași efect de curățare ca și spălarea standard la 40°C, conform unor experimente în laborator. Pe baza spălării la rece s-a dezvoltat ColorAlive, care se remarcă prin protejarea culorii hainelor. Este aprobat de Institutul de Cercetare a Aparatelor Electrocasnice, iar gradul de decolorare este redus cu 39% prin selectarea programului ColorAlive.

 


Panou de control integrat

Mașina de spălat rufe este dotată cu un panou de control foarte ușor de utilizat, cu un afișaj care să arate clar programul ales, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare și opțiunile suplimentare.

 


 

 

CycloneMix

Cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix îmbunătățește dizolvarea detergentului, crescând astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului crește astfel cu aproximativ 20% comparativ cu modelele fără CycloneMix.


 

 

 

Hublou 490 mm

Diametrul hubloului este un factor important pentru ușurința și rapiditatea încărcării mașinii de spălat, foarte folositor și atunci când spălăm frecvent articole de mari dimensiuni.


 

 

 

12’ Program rapid

Economie de timp, energie și bani cu programul rapid de 12 minute, pentru cantități mici de rufe ce nu necesită o curățare intensă a unor pete abundente, ci o simplă reîmprospătare.

 

 

 

Anti-alergii

Programul anti-alergii funcționează la o temperatură de 60°C și o cantitate mai mare de apă pentru a dilua perfect detergenții în timpul spălării, dar și pentru a clăti foarte bine hainele, eliminând astfel posibilitatea dezvoltării de alergii de piele sau respiratorii datorate detergentului sau balsamului de rufe.


 

 

Aqua Stop

Sistemul Aqua Stop este conceput cu furtun interior în două straturi, încorporat de un furtun exterior din plastic dur. Dacă oricare din straturile furtunului interior se defectează și prezintă scurgeri, se va declanșa un mecanism automat de închidere care să blocheze furtunul și să împiedice scurgerea apei. Practic, sistemul ajută la prevenirea eventualelor inundații, deoarece chiar și o mică scurgere poate duce la deteriorarea inconvenientă a locuinței.


 

 

Curățare tambur

Utilizarea repetată a mașinii de spălat duce la depunerea reziduurilor de săpun, minerale și chimicale din detergent, creând un strat ce poate dezvolta bacterii. Din acest motiv, programul de curățare a tamburului este extrem de important atât pentru igienizarea hainelor, pentru sănătatea membrilor familiei, cât și pentru eficiența maximă a aparatului.

Caracteristici generale

Tip incarcare: Frontala
Control: LED Digital
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 9
Clasa de eficienta energetica: A+++

Programe

Numar programe: 12
Program rapid: Da
Program prespalare: Da
Program bumbac: Da
Program bumbac ECO: Da
Program lana: Da
Program colorate: Da
Program Mix: Da
Program centrifugare: Da
Program haine inchise la culoare: Da
Program anti-alegrii: Da
Program zilnic: 45 min
Program scurt (12 min): Da
Program clatire suplimentare: Da
Program autocuratare: Da

Functii si siguranta

Blocare acces copii: Da
Programare intarziata: Da
Motor Inverter: Real INVERTER
The GreatWaves: Da
CycloneMix: Da
Aqua Stop: Da
ColorAlive: Da
Garnitura antibacteriana: Da
Indicator timp ramas: Da
RELOAD: Reincarcare – apasati timp de 3 secunde
Memorie: Ciclul meu de spalare

Detalii tehnice

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 61.5 x 59.5
Culoare: Alb
Nivel de zgomot dB(A): 56 - 67
Volum tambur: 53.6
Diametru hublou: 490 mm
Greutate (Kg): 71
Putere(W): 2000
Lungime cablu de alimentare: 185 cm

Certificari

ALLERGY UK: *
WOOLMARK: Black
VDE: *
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: