Masina de spalat rufe Miele WWF 360 WPS PowerWash, 8 kg, 1600 rpm

Cod produs: 11595130
0.00 (0 review-uri)
RON 5800.00 5.800 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 0.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 5800

Stoc epuizat

  • Nu puteți să curățați mai rapid de-atât – QuickPowerWash
  • Calcare nu a fost niciodata mai ușoară datorită programului pre-călcare
  • Completarea perfectă pentru aplicații specifice – CapDosing
  • Operare simplă la atingerea unui deget - DirectSensor
  • [email protected] - Întreținere inteligentă a rufelor, in retea, pentru mai multe posibilități
 

[email protected] - Spălare și uscare inteligente Cu [email protected] puteți conecta comod electrocasnicele Miele la internet prin router-ul WiFi. Utilizați smartphone-ul sau tableta pentru multe beneficii: apelați o stare a electrocasnicelor când sunteți acasă sau pe drum; primiți notificări, de ex. când trebuie să completați cu detergent, utilizați magazinul online Miele pentru comenzi directe. Aveți nevoie de aplic [email protected] pe care o puteți descărca gratuit din Google Play și App Store.

MultiLingua - Flexibilitatea limbajului Dispozitivul dvs. poate afișa instrucțiuni și afișaje în mai multe limbi, astfel încât să puteți înțelege toate informațiile. Pur și simplu selectați limba dorită în meniul lingvistic. Un steag vă arată calea. Acest lucru face mai ușor să vă găsiți drumul până acolo - chiar dacă este setată o limbă pe care nu o înțelegeți.

AddLoad - Adăugați obiecte mari și mici după începere program Indiferent dacă e o pereche de blugi, o bluză sau doar un ciorap: mulțumită funcției AddLoad puteți adăuga ușor orice rufe pe care le-ați uitat – până aproape de sfârșitul progr. Astfel puteți adăuga sau extrage rufe doar pt clătire sau stoarcere. Operațiunea e simplă: apăsați butonul „Start/Add laundry“, iar ușa se deschide la o apăsare de buton. Dacă aparatul dvs. este conectat în rețea, AddLoad este indicat în aplicație sau de către Alexa.

Eficiență energetică - Absolut exemplar Maşinile de spălat Miele sunt ecologice şi consumă doar cantităţile de apă şi energie electrică necesare. Cele mai economice dintre acestea sunt chiar cu 40% mai eficiente decât se impune prin valoarea de prag (46) pentru cel mai mare nivel de eficienţă energetică, A .

Recunoaștere automată a încărcăturii - Spălare inteligentă Toate maşinile de spălat Miele dispun de o funcţie inteligentă de recunoaştere automată a încărcăturii. Această funcţie analizează încărcătura curentă şi utilizează numai cantitatea de apă şi electricitate necesare pentru rezultate excelente de curăţare şi clătire.

Cea mai înaltă calitate Miele pt durată de viață mare - Testat pentru o durată echivalentă cu 20 de ani Miele efectuează teste de anduranţă intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. În cadrul acestui test, maşina trebuie să spele timp de 10.000 de ore. Acest lucru implică efectuarea a circa 5.000 de programe de spălare. Privind din perspectiva de zi cu zi, această cifră echivalează cu aproximativ 5 programe pe săptămână cu o durată medie de 2 ore - timp de 20 de ani.

CapDosing - Completarea perfectă pentru aplicații speciale Articolele ce necesită un tratament special pot fi îngrijite comod folosind capsulele Miele. Doar introduceţi-le în compartimentul pentru balsamul de rufe. Aparatul distribuie conţinutul la momentul ideal al procesului de spălare - automat. Alegerea vă aparţine: 6 detergenţi speciali (Sport, Puf, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Agent de impermeabilizare), 3 tipuri balsam de rufe (Aqua, Nature, Cocoon) şi un potenţiator pentru murdăria încăpăţânată.

PowerWash - Economie revoluționară la fiecare încărcătură Aparatele Miele cu Powerwash 2.0 spală cu până la 40% mai eficient decât clasa de eficienţă energetică A+++ şi permit curăţarea economică a volumelor mici de rufe. Secretul: Tehnologia de spălare Spin&Spray menţine un nivel redus de apă, iar astfel economiseşte energie la încălzire. Toate acestea cu performanţe bune de curăţare, rezultate excelente de clătire şi durate moderate de funcţionare ale programelor, chiar şi în modul Rufe bumbac.

Sistem Waterproof (WPS) - Mai multă siguranță WPS este prevăzut cu două ventile electromagnetice la nivelul robinetului. Dacă primul ventil cedează, cel de-al doilea închide admisia. Furtunul cu două straturi oferă un nivel înalt de protecţie: dacă apar defecte la furtunul interior, apa va curge prin manşonul exterior în colector. La fel ca sistemul WCS, sistemul WPS este dotat la rândul său cu tehnologie cu senzori inteligenţi: dacă se detectează o scurgere, admisia de apă este închisă.

Garanție de protecție la apă - Protecție împotriva apei garantată! Miele oferă protecţie prin toate sistemele Miele care previn scurgerile de apă - pentru aparate utilizate un echivalent a 20 de ani. În caz de daune cauzate de un defect la sistemul de protecţie împotriva scurgerilor de apă, dispuneţi de garanţie2. Conform termenilor şi cond. sist. de prot. împotriva scurgerilor de apă, Miele suportă costurile daunelor cauzate de orice defecţiune a sistemului, cu condiţia ca aparatul să fi fost montat de pers. Autorizate.

Tambur cu structură de fagure - Îngrijire perfectă a rufelor Structura de suprafaţă în formă de pânză de păianjen a tamburului de tip fagure Miele creează o peliculă subţire de apă între tambur şi rufe. Acest lucru determină rufele să gliseze lin şi protejează perfect fibrele. Orificiile mici, lustruite atent, din pereţii tamburului sunt deosebit de delicate cu textilele dvs. şi previn scămoşarea şi ruperea agăţarea. Obiectele străine, cum ar fi agrafele, nu vor mai ajunge niciodată în pompa de evacuare.

Precălcare - Reduceți durata călcatului cu până la 50 % 50 % mai puțin timp pentru călcat - netezire după un program de spălare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Incarcare: Frontala
Capacitate de incarcare: 8 kg
Viteza de centrifugarE: 1600 rpm
Tip Afisaj: Inclinat 5deg
Control: DirectSensor alb, cu 7 segmente
Clasa Energetica: A

OPTIUNI DE SPALARE

Scurt: Da
Prespalare: Da
Apa Plus: Da
Precalcare: Da
Semnal acustic: Da
Ciclu de clatire suplimentara: Da

PROGRAME DE SPALARE

QuickPowerWash: Da
Bumbac: Da
Bumbac Eco: Da
Sintetice: Da
Delicate: Da
Camasi: Da
Lana / Spalare manuala: Da
Express 20: Da
Culori inchise / Denim: Da
Impermeabilizare: Da
Evacuare / Centrifugare: Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie fara centrifugare: Da
CapDosing: Da
Start intarziat pana la 24 de ore: Da
Indicator numaratoare inversa timp: Da
Sertar de distribuire AutoClean: Da
Control automat al incarcarii: Da
Spalare la temperatura joasa ,,Rece" si ,,20degC": Da
Controlul spumarii: Da
Motor ProfiEco: Da
Contragreutati confectionate din fonta: Da
Waterproof Metal: Da
MultiLingua: Da
Blocare cu cod PIN: Da
Interfata optica: Da
AddLoad: Da
PowerWash: Da

CONECTARE APARAT ELECTROCASNIC IN RETEA

[email protected]: Da
MobileControl: Da
[email protected]: Da

DETALII TEHNICE

Balama usa: Dreapta
Poate fi asezat suprapus: Da
Design usa: Obsidian negru cu inel cromat
Tambur fagure de miere: Da
Consum anual de energie in kWh: 157
Consum de apa anual in l: 9900
Zgomot: 48 - 73 dB
Latime: 596 mm
Inaltime: 850 mm
Adancime: 643 mm
Adancime cu usa deschisa: 1077 mm
Greutate: 93 kg
Tensiune in V: 220 - 240
Tensiune nominala in A: 10
Frecventa: 50 Hz
Lungime cablu de alimentare: 2 m

ACCESORII STANDARD

3 capsule: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: