Masina de spalat rufe Miele WSD 123 WCS, 8 kg, 1400 rpm

Cod produs: 11298440
0.00 (0 review-uri)
RON 4260.00 4.260 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 80.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 4260

Stoc epuizat

  • Întreținere blândă a rufelor, cu tamburul cu structura de fagure Miele
  • Călcarea este simplificată datorită funcției de pre-călcare
  • Completarea perfectă pentru aplicații specifice – CapDosing
  • Operare simplă, cu vârful degetului - DirectSensor
  • Economic, puternic și fără uzură – motor ProfiEco
 

Cea mai înaltă calit Miele pt durată de viață mare - Testat pentru o durată echivalentă cu 20 de aniMiele efectuează teste de anduranţă intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. În cadrul acestui test, maşina trebuie să spele timp de 10.000 de ore. Acest lucru implică efectuarea a circa 5.000 de programe de spălare. Privind din perspectiva de zi cu zi, această cifră echivalează cu aproximativ 5 programe pe săptămână cu o durată medie de 2 ore - timp de 20 de ani.

AddLoad - Adăugați obiecte mari și mici după începere programIndiferent dacă e o pereche de blugi, o bluză sau doar un ciorap: mulțumită funcției AddLoad puteți adăuga ușor orice rufe pe care le-ați uitat – până aproape de sfârșitul progr. Astfel puteți adăuga sau extrage rufe doar pt clătire sau stoarcere. Operațiunea e simplă: apăsați butonul „Start/Add laundry“, iar ușa se deschide la o apăsare de buton. Dacă aparatul dvs. este conectat în rețea, AddLoad este indicat în aplicație sau de către Alexa.

Eficiență energetică - Absolut exemplarMaşinile de spălat Miele sunt ecologice şi consumă doar cantităţile de apă şi energie electrică necesare. Cele mai economice dintre acestea sunt chiar cu 40% mai eficiente decât se impune prin valoarea de prag (46) pentru cel mai mare nivel de eficienţă energetică, A +++.

Recunoaștere automată a încărcăturii - Spălare inteligentăToate maşinile de spălat Miele dispun de o funcţie inteligentă de recunoaştere automată a încărcăturii. Această funcţie analizează încărcătura curentă şi utilizează numai cantitatea de apă şi electricitate necesare pentru rezultate excelente de curăţare şi clătire.

CapDosing - Completarea perfectă pentru aplicații specialeArticolele ce necesită un tratament special pot fi îngrijite comod folosind capsulele Miele. Doar introduceţi-le în compartimentul pentru balsamul de rufe. Aparatul distribuie conţinutul la momentul ideal al procesului de spălare - automat. Alegerea vă aparţine: 6 detergenţi speciali (Sport, Puf, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Agent de impermeabilizare), 3 tipuri balsam de rufe (Aqua, Nature, Cocoon) şi un potenţiator pentru murdăria încăpăţânată.

Sistem Watercontrol (WCS) - Siguranță grație unui senzor suplimentarSistemul de control al apei (Water Control System - WCS) permite monitoriz. cons. de apă printr-un senzor de nivel al apei. Alimentarea cu apă este oprită automat dacă nu se ajunge la nivelul normal de apă. Dacă există scurgeri de apă în aparat, supapa de admisie din acesta se închide şi apa din recipientul de spumă este evacuată. Scurgerile de apă pot fi detectate şi cu un comutator cu flotor, situat în tava de scurgere.

Garanție de protecție la apă - Protecție împotriva apei garantată!Miele oferă protecţie prin toate sistemele Miele care previn scurgerile de apă - pentru aparate utilizate un echivalent a 20 de ani. În caz de daune cauzate de un defect la sistemul de protecţie împotriva scurgerilor de apă, dispuneţi de garanţie2. Conform termenilor şi cond. sist. de prot. împotriva scurgerilor de apă, Miele suportă costurile daunelor cauzate de orice defecţiune a sistemului, cu condiţia ca aparatul să fi fost montat de persoane autorizate.

Tambur cu structură de fagure - Îngrijire perfectă a rufelorStructura de suprafaţă în formă de pânză de păianjen a tamburului de tip fagure Miele creează o peliculă subţire de apă între tambur şi rufe. Acest lucru determină rufele să gliseze lin şi protejează perfect fibrele. Orificiile mici, lustruite atent, din pereţii tamburului sunt deosebit de delicate cu textilele dvs. şi previn scămoşarea şi ruperea agăţarea. Obiectele străine, cum ar fi agrafele, nu vor mai ajunge niciodată în pompa de evacuare.

Precălcare - Reduceți durata călcatului cu până la 50 %50 % mai puțin timp pentru călcat - netezire după un program de spălare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Incarcare: Frontala
Capacitate de incarcare: 8 kg
Viteza de centrifugare: 1400 rpm
Tip Afisaj: DirectSensor gaben, 7 segmente
Control: Disc selector de programe
Clasa Energetica: A

OPTIUNI DE SPALARE

Scurt: Da
Prespalare: Da
Apa Plus: Da
Precalcare: Da
Ciclu de clatire suplimentara: Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Intrerupere clatire: Da
Functie fara centrifugare: Da
CapDosing: Da - Distribuiti detergenti speciali, balsamul de rufe si aditivi folosind capsule portionate.
Start intarziat pana la 24 de ore: Da
Indicator numaratoare inversa timp: Da
Sertar de distribuire AutoClean: Da
Versiune panou frontal: Inclinatie 5deg
Control automat al incarcarii: Da - Ajustare inteligenta: sarcina redusa, consum mai mic de apa si de electricitate. Complet automat.
Spalare la temperatura joasa ,,Rece" si ,,20degC": Da
Controlul spumarii: Da
Motor ProfiEco: Da - Puternic si economic:spalati silentios, puternic si economic cu motorul Miele ProfiEco EnergySave.De lunga durata.
Contragreutati confectionate din fonta: Da
Water Control System: Da
Blocare cu cod PIN: Da
Interfata optica: Da
AddLoad Da - Bucurati-va de confort maxim: puteti adauga cu usurinta rufe chiar si dupa inceperea programului.

PROGRAME DE SPALARE

Bumbac: Da
Bumbac Eco: Da
Calcare minima: Da
Delicate: Da
Camasi: Da - Previne sifonarea: programul reduce sifonarea si simplifica semnificativ calcarea camasilor si bluzelor.
Lana / Spalare manuala: Da - Rufele nu intra la apa, nu se impaslesc:materialele delicate din lana sunt trat.cu deos.atentie si isi mentin cal.
Express 20: Da - Improspatare rapida: rufele murdarite usor sau cantitatile mici de rufe sunt gata imediat pentru a fi reutilizate.
Culori inchise / Denim: Da
Impermeabilizare: Da - Cel mai bun efect posibil: izolarea termica asigura proprietati optime de protectie impotriva apei.
Clatire separata / Apretare: Da
Evacuare / Centrifugare: Da

DETALII TEHNICE

Balama usa: Dreapta
Poate fi asezat suprapus: Da
Tambur fagure de miere: Da - Structura sculptata a tamburului de fagure Miele permite imbracamintei sa alunece usor pe un strat subtire de apa.
Consum anual de energie in kWh: 177
Consum de apa anual in l: 10120
Zgomot: 50 - 74 dB
Latime: 596 mm
Inaltime: 850 mm
Adancime: 636 mm
Adancime cu usa deschisa: 1077 mm
Greutate: 85 kg
Putere electrica totala: 2,10-2,40 kW
Tensiune in V: 220 - 240
Tensiune nominala in A: 10
Frecventa: 50 Hz
Lungime cablu de alimentare: 2 m
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: