Masina de spalat cu uscator Samsung WD70J5A10AW/LE, 1400 RPM, Eco Bubble, 7 kg spalare, 4 kg uscare, Clasa A, Alb

Cod produs: WD70J5A10AW/LE
0.00 (0 review-uri)
RON 2169.00 2.169 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 70.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 2169
Disponibil pe comandă
Spală la temperatură scăzută, economisește energie
Economisește o cantitate mare de energie* spălând încărcături mari la temperaturi scăzute utilizând tehnologia Eco Bubble™. Bulele activează detergentul, astfel încât pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează cu ușurință murdăria - chiar și în apă rece (15°C).
* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcătură de 4 kg/Super Eco spălare la rece (WF80F5E5U4W) vs. Bumbac 40° fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.

Curățare puternică în mai puțin de o oră
Noua mașină de spălat Samsung poate finaliza ciclul de spălare în doar 59 de minute. Aceasta folosește funcția Speed Spray pentru a clăti hainele mai puternic și accelerează viteza de rotire pentru a finaliza spălarea în doar 59 de minute.
* Bazat pe Super Speed, cu setările implicite, pentru o încărcătură de 5 kg.

Igienizează-ți hainele cu aer
Tehnologia Air Wash parfumează și igienizează hainele, pentru ca acestea să aibă mereu un miros proaspăt. Folosind doar aer încălzit, mirosurile neplăcute și bacteriile sunt eliminate fără a folosi apă, detergent sau alte substanțe chimice.
 

Înlăturarea intensivă a petelor
Cu o singură atingere de buton, tehnologia Bubble Soak ajută la înlăturarea unei varietăți de pete dificile. Bulele pătrund adânc în țesătură, astfel încât petele sunt desprinse și îndepărtate în mod eficient.*
* Testat în conformitate cu IEC 60456 a 5-a ediție/ încărcătură de 8 kg/ Spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) vs. Bumbac 40/60°, Sintetic 60°, și Denim 40° fără Bubble Soak (WF0702WKU).

Durabilitate garantată
Motorul cu Digital Inverter oferă o eficiență energetică superioară, zgomot minim și performanță excepțională de lungă durată, așadar este certificat să funcționeze timp de 20 de ani* - susținut de o garanție de 10 ani.
* Certificarea de durabilitate de 20 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Depanare simplă
Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detectează și diagnostichează problemele și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone.* Astfel economisești timp și te scutește de solicitarea inutilă a unui tehnician!**
* Disponibil pe dispozitive iPhone și Android. ** Ocazional pot fi necesare solicitări de service care pot genera costuri suplimentare.

Curățarea tamburului fără chimicale
Pentru comoditate supremă, tehnologia Eco Drum Clean vă menține mașina de spălat curata, fără a utiliza substanțe chimice puternice. În plus, vă poate anunța automat atunci când are nevoie de curățare.

Economisește timp la încărcături mici
Programul Spălare rapidă este soluția perfectă pentru viața dvs. aglomerată: spală hainele puțin murdare rapid și eficient, oferindu-vă mai mult timp pentru dvs.

Îngrijire delicată a țesăturilor
Designul unic, ușor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate în formă de diamant, face ca acesta sa fie extrem de delicat cu hainele dvs. Orificiile mici de evacuare a apei ajută, de asemenea, la protejarea țesăturii, împiedicând prinderea hainelor.
 

Caracteristici generale

Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LED
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 7 spalare/4 uscare
Clasa de eficienta energetica: A
Clasa de eficienta la spalare: A
Clasa de eficienta la centrifugare: A
Consum in program standard (kwh): 4.76/ciclu

Programe

Numar programe: 14
Program prespalare: Da
Program bumbac: Da
Program lana: Da
Program sintetice: Da
Baby Care: Da
Clatire+Stoarcere: Da
Spalare super eco: Da
Intensiv: Da
Uscare bumbac: Da
Programe: Air Wash
Eco Bubble
Bubble Soak
Dezodorizare
Curatare tambur eco
Rapid 15'

Functii si siguranta

Autodiagnosticare: Da
Sistem siguranta impotriva copiilor: Da
Programare intarziata: Da
Altele: Rezistenta ceramica

Detalii tehnice

Dimensiuni (IxLxA cm): 58x60x55 cm
Culoare: Alb
Nivel de zgomot dB(A): Nivel zgomot la spalare 54 dB
Nivel zgomot la centrifugare 73 dB
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: