Masina de cusut Solac SW8230, doua viteze, 16 cusaturi, Regulator tensiune

Cod produs: SW8230
0.00 (0 review-uri)
RON 499.00 499 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 20.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 499
Stoc limitat

Lumina
Cotton 16.0 masina de cusut încorporeaza o lumina led pentru a îmbunatati vizibilitatea în timpul muncii. Aceasta lumina are o optiune de pornire sau oprire.
Functionarea cu sau fara pedala
Cu masina de cusut Cotton 16.0 puteti alege forma de cusatura pe care o preferati cel mai bine: cu sau fara pedala. În optiunea fara pedala, aveti doua viteze diferite în functie de nevoile dvs.
 
Dimensiuni
Cu un design compact, masina de cusut Cotton 16.0 masoara 29 x 30 x 13 cm

Sistemul de încarcare
Puteti încarca o bobina de fir sau puteti face bobina foarte usor si rapid cu masina de cusut Cotton 16.0 datorita sistemului sau de încarcare verticala.

 
Mâner de transport
Pentru a face transportul cât mai usor posibil, masina de cusut Cotton 16.0 include un mâner practic de transport.
 
Taietor pentru filet
Pe partea laterala a masinii de cusut veti gasi taietorul firului. Acest lucru va va permite sa taiati firul fara a avea nevoie de foarfece dupa ce ati terminat lucrarea.
 
Regulator de tensiune pentru fir
Masina de cusut din bumbac 16.0 are un regulator de tensionare a firului cu noua pozitii diferite care regleaza tensiunea filetului superior. În functie de tesatura care trebuie cusuta si de cusatura care trebuie facuta, tensiunea firului trebuie reglata pentru a se asigura ca masina de cusut realizeaza o cusatura corecta si uniforma. Daca doriti sa reglati tensiunea firului inferior (a bobinei), trebuie sa reglati surubul mic pe partea laterala a cutiei bobinei.
 
Taiere usoara
Masina de cusut de Cotton 16.0 ghideaza pas cu pas calea de urmat pentru a plasa firul si a realiza o filetare corespunzatoare a masinii. În plus, masina de cusut include un dispozitiv de prindere pentru a facilita ultima etapa a procesului.

 
Brat liber
Masina de cusut de Cotton 16.0 are, de asemenea, un brat liber, necesar pentru coaserea tubulara a pantalonilor, mansetelor, manusilor.

Selectorul de cusaturi
Masina de cusut de Cotton 16.0 are un selector de cusatura cu ajutorul caruia puteti alege usor cusatura pe care doriti sa o faceti. Doar prin rotirea selectorului puteti alege între cele 16 cusaturi.

 
16 cusaturi
Cu masina de cusut Bumbac 16.0 puteti utiliza cusaturile de baza si decorative pentru creatiile si broderiile dvs. Combinati diferite cusaturi sau utilizati cele care se potrivesc cel mai bine proiectului dvs.
 
 

Caracteristici generale

Dimensiuni: 29 x 30 x 13 cm
Culoare: Alb
Numar de cusaturi: 16

Functii si accesorii

Iluminare: Da
Bobina: Da
Taietor pentru fir: Da
Maner: Da
Regulator de tensiune a firului: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată:

Din aceeași categorie...