Laptop ASUS ZenBook Pro 15 UX580GE-E2014R, procesor Intel Core i7- 8750H, 15.6", Hexa-Core, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, Full HD, 16 GB, 1000GB SSD, Deep Dive Blue

Cod produs: UX580GE-E2014R
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri

Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)

Detalii produs

Dezlantuie-ti forta creativa!

ZenBook Pro 15 este cel mai puternic si mai atragator laptop pe care l-ati intalnit vreodata. Este mai rapid si sofisticat ca niciodata, iar noul si spectaculosul sau ScreenPad™ adauga un plus de magie creativitatii voastre. Cu ZenBook Pro 15, viitorul este mult mai aproape: il puteti atinge, chiar aici si acum.

Frumusete care inspira

Fabricat dintr-o singura bucata de metal solid, modelul foarte subtire si usor ZenBook Pro 15 este o adevarata capodopera a design-ului si ingineriei.

Aspectul elegant si finisajul sofisticat reflecta puterea extraordinara aflata in interiorul acestuia, fara a epata insa. Lasati-va inspirati de ZenBook Pro 15.

Touchpad-ul inteligent

ScreenPad™ reprezinta o modalitate cu totul noua si deosebit de interesanta de a lucra cu laptop-ul vostru. Acesta este un afisaj interactiv dotat cu functii foarte utile ce se adapteaza in mod automat in functie de activitatea voastra curenta, usurandu-va in mod semnificativ activitatea. Acesta poate schimba functiile in mod automat odata cu schimbarea aplicatiilor active, si va permite sa va creati propriile scurtaturi. Puteti chiar extinde desktop-ul Windows pe afisajul ScreenPad!

Modul de Extensie a Ecranului (Screen Extender)

Modul de Extensie a Ecranului transforma afisajul ScreenPad™ intr-un puternic partener de lucru. Puteti extinde suprafata ecranului vostru de lucru pe ScreenPad™, beneficiind astfel de un afisaj dual intr-un singur dispozitiv. Acesta poate fi utilizat pentru verificarea actualizarilor de pe retelele sociale, citirea email-urilor sau pentru previzualizarea diverselor fisiere – posibilitatile sunt nenumarate! Pentru a modifica modurile ScreenPad™ active, apasati tasta f6 pentru a selecta urmatorul mod ScreenPad™ disponibil, modul Screen Extender si modul Touchpad.

Performante fara compromisuri

Echipat cu cele mai noi si performante componente, ZenBook Pro 15 a fost special conceput pentru a se achiat cu succes de orice sarcina de utilizare. Mai performant decat multe sisteme desktop, procesorul sau de inalta performanta, solutiile de stocare de date ultra-rapide si solutia grafica excelenta va ajuta sa duceti la indeplinire si cele mai dificile sarcini de lucru, mai rapid ca niciodata. ZenBook Pro 15 nu va va lasa niciodata sa asteptati.

Putere de calcul de neoprit

ZenBook Pro 15 poate fi echipat cu un procesor Intel® Core™ i9 de tip hexa-core, din Generatia a 8-a: este primul procesor Intel destinat platformelor mobile echipat cu sase core-uri si 12 magistrale de calcul, oferind performante mult mai bune decat generatiile anterioare si o experienta foarte cursiva, cu un nivel de raspuns excelent in utilizare. Acest procesor extraordinar duce conceptul de sistem de calcul portabil la un cu totul alt nivel, oferindu-va un nivel de performanta la care nici nu visati.

Solutie grafica ultra-performanta

ZenBook Pro 15 utilizeaza solutii grafice ultra-performante, pana la cea mai recenta NVIDIA® GeForce® GTX 1050 pentru a obtine performante grafice aproape de doua ori mai bune decat GeForce GTX 950M. Acest monstru grafic cu suport DirectX® 12 va ofera toata puterea de care aveti nevoie pentru sarcinile de lucru cele mai intense, cum ar fi randarile 3D sau redarea de continut 4K UHD, precum si imagini de o calitate perfecta in jocuri. Indiferent ca sunteti un designer, un dezvoltator software sau pasionat de jocuri, va veti putea bucura intotdeauna de cele mai bune performante grafice cu ZenBook Pro 15.

Rezolutie 4K UHD - Cel mai atragator ecran creat de noi

Ecranul NanoEdge 4K UHD cu margini ultra-subtiri cu care este echipat ZenBook Pro 15 este cu adevarat extraordinar, datorita nivelului incredibil al detaliilor, precum si culorilor puternice si luminoase, pentru imagini mult mai realiste. Este extraordinar de folosit in viata de zi cu zi, si este de asemenea validat PANTONE®, fiind calibrat din fabrica pentru a oferi o acuratete superioara a culorilor, fiind astfel solutia ideala pentru profesionistii din segmentul design-ului grafic.

Culori mai puternice ca niciodata

Pentru a putea afisa cele mai puternice si realiste culori posibil, ZenBook Pro 15 suporta un spatiu de culori exceptional de larg, cu acoperire 100% Adobe RGB si 132% sRGB. Spatiul de culori Adobe RGB este alegerea preferata a profesionistilor din segmentul creativ, datorita gamei extinse de culori posibile, astfel incat imaginile afisate pe ecranul modelului ZenBook Pro 15 arata de-a dreptul extraordinar.

Culori mai precise

Tehnologia de Calibrare ASUS implementata modelului ZenBook Pro 15 permite optimizarea acuratetii culorilor si compensarea uniformitatii pentru a usura procesele de recalibrare a luminozitatii si consistentei culorilor. In plus, datorita valorilor foarte reduse Delta E, puteti fi siguri ca toate culorile pe care le vedeti sunt cat se poate de precise.

Ecran de control tactil cu suport Stilou ASUS

Creativitatea voastra va atinge un cu totul alt nivel cu ajutorul lui ZenBook Pro 15 si al Stiloului ASUS. Stiloul ASUS poate detecta pana si cele mai mici variatii de presiune – in 1,024 de pasi de la 10g pana la 300g. De asemenea, acesta depaseste standardul de acuratete din acest segment, astfel incat puteti tine stiloul la unghiuri de pana la 45° fara a afecta calitatea si pozitia liniilor pe care le trasati. Cu ajutorul Stiloului ASUS – sau al oricarui alt stylus activ – va puteti nota gandurile, scrie notite pe diagrame sau schita ideile voastre creative intr-o maniera intuitiva, beneficiind de asemenea de o experienta foarte naturala in utilizare.

Sunet incredibil, marca Harman Kardon

Pentru a putea echipa modelul ZenBook Pro 15 cu o solutie audio ultra-performanta, echipa de ingineri ASUS Golden Ear si-a unit fortele cu specialistii in tehnologie sonora dedicata audiofililor de la Harman Kardon pentru a produce urmatoarea generatie a tehnologiei de sunet ASUS SonicMaster. ZenBook Pro 15 ofera cel mai bun sunet pe care il veti intalni vreodata in cazul unui sistem laptop.

Optiuni de conectivitate extinse

O serie extinsa de optiuni de conectivitate de inalta performanta — inclusiv solutia de ultima generatie Thunderbolt™ 3 — ii confera modelului ZenBook Pro 15 un nivel foarte ridicat de versatilitate si flexibilitate in utilizare, indiferent ca sunteti la birou la in miscare. Iar solutia Wi-Fi integrata de nivel gigabit va ofera viteze de acces similare retelelor fixe – dar fara fire!

Autonomie extinsa

Cautarea unei prize nu reprezinta cea mai productiva modalitate de a va petrece timpul, si, din acest motiv, ZenBook Pro 15 utilizeaza o baterie de capacitate mare si o solutie foarte inteligenta de racire marca ASUS pentru a va oferi autonomie pe parcursul intregii zile. Dar atunci cand chiar trebuie sa reincarcati bateria, acest proces nu ar trebui sa dureze foarte mult: din acest motiv, tehnologia de reincarcare rapida din ZenBook Pro 15 va permite sa reincarcati la o capacitate de 60% in doar 49 de minute.

Productivitate fara compromisuri

Un laptop atat de puternic ca ZenBook Pro 15 merita pe deplin o tastatura exceptionala. Tastatura cu sistem de iluminare ofera o cursa foarte lunga a tastelor, permitand tastarea confortabila si precisa. ScreenPad™ de asemenea joaca perfect rolul de touchpad inteligent, atent proiectat pentru a oferi un nivel maxim de confort si precizie, cu un finisaj de sticla pentru a oferi un nivel de control foarte cursiv. De asemenea, acesta include o tehnologie de respingere a atingerilor palmelor pentru usurinta in utilizare si suporta gesturi multi-touch si scriere de mana. Accesul la sistemul vostru ZenBook Pro 15 este de asemenea deosebit de rapid si sigur, datorita tehnologiei Windows Hello si senzorului pentru amprente incorporat in touchpad. Acum nu mai este nevoie sa introduceti parola de fiecare data cand va autentificati – nu aveti nevoie decat de o singura apasare!

Specificații produs

Caracteristici generale

Tip laptop: ASUS ZenBook Pro 15
Sistem de operare: Windows 10 Pro 64-bit
Tip procesor: Intel i7
Diagonala: 15.6 inch
Grafica: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Procesor

Tip procesor: Intel Core i7 8750H
Design: Coffee Lake
Nuclee: 6 (Hexa-Core)
Frecventa: 2.2 GHz
Frecventa Turbo Boost: 4.1 GHz
Cache: 9 MB
Tehnologie procesor: 14 Nm
Procesor grafic integrat: Intel UHD Graphics 620

Display

Tip display: NanoEdge
LED backlight Anti-Glare
Acoperire de 100% a spectrului de culori sRGB
Calibrare culori Delta E < 3
Diagonala display: 15.6 inch
Format display: Full HD
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1920 x 1080
Unghi vizualizare: 178°

Memorie

Tip memorie: DDR4
Capacitate memorie: 16 GB
Memori integrata: 16384 MB
Frecventa: 2400 MHz

Hard Disk

Tip stocare: SSD
Capacitate stocare: 1000 GB
Tip SSD: PCle

Placa Video

Tip placa video: Dedicata
Chipset: NVIDIA
Placa video: GeForce GTX 1050 Ti
Capacitate memorie video: 4096 MB GDDR5 VRAM
Tehnologie placa video: DirectX 12

Multimedia

Camera Web: VGA
Carduri suportate: Micro SD
Audio: Harman Kardon
Difuzoare stereo SonicMaster Surround
Microfon in serie cu suport pentru recunoasterea vocii de la Cortana
Jack 3.5mm
Amplificator inteligent pentru performante audio maxime

Conectivitate

Wireless: 802.11ac
Bluetooth: 5.0
USB 3.1: 4
HDMI: 1
Iesire audio: 1
Cititor amprenta: 1

ScreenPad

Afisaj ScreenPad: 5.5” FHD (1920 x 1080) Super IPS+
Unghi ScreenPad: 178°
Finisaj ScreenPad: Sticla pentru rezistenta la amprente si murdarie
Tehnologie ScreenPad: Tehnologie de inalta precizie pentru touchpad (PTP) ce suporta pana la patru gesturi inteligente

Detalii tehnice

Baterie: Li Ion 8 Celule 71 Wh
Tastatura: Tastatura iluminata
Cursa taste de 1.5mm
Adaptor alimentare: Ie?ire 19.5V DC, 7.7A, 150W
Intrare 100-240V AC, 50/60Hz universal
Dimensiuni (LxIxA): 365 x 18.9 x 251 mm
Greutate: 1.88 kg
Culoare: Deep Dive Blue
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Laptop ASUS ZenBook Pro 15 UX580GE-E2014R, procesor Intel Core i7- 8750H, 15.6", Hexa-Core, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, Full HD, 16 GB, 1000GB SSD, Deep Dive Blue

Cod produs: UX580GE-E2014R
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri

Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.