Laptop ASUS ZenBook Flip 14 UX461FA-E1039R, procesor Intel Core i5- 8265U, 14", Quad-Core, Full HD, 8 GB, 512GB SSD, Icicle gold

Cod produs: UX461FA-E1039R
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri

Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)

Detalii produs

ASUS Zen Book Flip 14 - Putere Bruta, Elegant Rafinata

Nimic legat de extraordinarul ZenBook Flip 14 nu este obisnuit, dar sistemul ofera cu siguranta foarte multe caracteristici iesite din comun. In primul rand, ZenBook Flip 14 este o adevarata forta creativa, dar in acelasi timp extraordinar de subtire si incredibil de subtire, oferind in acelasi timp si versatilitatea suplimentara a unui touchscreen ce poate fi intors la 360 de grade, si suport pentru ASUS Pen, pentru a-ti ajuta laptopul sa depaseasca limitele unui sistem traditional. Echipat cu un procesor quad-core Intel® Core™ i7 de Generatia 8, ZenBook Flip 14 iti ofera puterea de care ai nevoie pentru a indeplini orice sarcina fara efort, mai rapid. Indiferent ca ai nevoie de creativitate portabila in modul tableta, capabilitati de procesare ridicate in modul laptop sau relaxare in orice mod de utilizare, puternicul, versatilul si creativul ZenBook Flip 14 este extraordinar, datorita elegantei si stilului sau deosebit de rafinate.

Subtire, elegant si sofisticat

Seria ZenBook seteaza noi standarde pentru segmentul de laptopuri elegante, subtiri si usoare, iar ZenBook Flip 14 nu face exceptie. Designul sau din aluminiu are o grosime de doar 13.9mm si o greutate de doar 1.4kg, oferind de asemenea si o amprenta ultra-portabila, cu un ecran de 14 inchi implementat intr-o carcasa mai mica decat numeroase modele de 13 inchi.

Capacul este ornat cu faimosul nostru finisaj metalic de inspiratie Zen, ce adauga o nota unica de lux si iti permite sa alegi intre doua variante de culori sofisticate: Auriu Inghetat (Icicle Gold) si Gri Ardezie (Slate Grey).

Precizia fabricatiei pentru versatilitate ridicata

Dispunand de un mecanism de inalta precizie, versatila balama ErgoLift instalata pe ZenBook Flip 14 ofera o functionare deosebit de cursiva, mentinand ecranul intr-o pozitie sigura indiferent de unghi. Aceasta balama inovativa dispune de un mecanism cu actiune dubla ce ridica si ajusteaza pozitia tastaturii pentru a beneficia de conditii optime de utilizare atunci cand ecranul este deschis in modul laptop.

Pentru a asigura o fiabilitate maxima, balamaua ErgoLift este testata intensiv - fiind supusa la peste 20,000 de cicluri de deschidere-inchider - astfel incat nu va trebui sa iti mai faci vreodata griji in ceea ce priveste durabilitatea acesteia!

Imagini fara limite cu ajutorul ecranului NanoEdge

Ecranul de 14 inchi de tip NanoEdge de pe ZenBook Flip 14 are o margine ultra-subtire, ceea ce permite utilizarea unei rame mult mai subtiri decat cea a unui ecran standard: rama este, in realitate, comparabila cu cea oferita de numeroase laptopuri de 13 inchi. De asemenea, acesta ii permite modelului ZenBook Flip 14 sa ofere un raport ecran-carcasa de 80%, astfel incat vei putea sa vezi mai multe intr-un spatiu redus! Cu ajutorul extraordinarului ecran NanoEdge — ce ofera tehnologie cu unghiuri largi de vizualizare, de 178° 100% acoperire a spectrului de culori sRGB, tehnologiile exclusive ASUS Splendid cu ASUS Eye Care si Tehnologie Video ASUS Tru2Life — fiecare sarcina de utilizare vizuala este mai usoara, iar divertismentul arata mult mai bine. Iar atunci cand te aflii la exterior, tehnologia ASUS TruVivid imbunateste contrastul si reduce reflexiile pentru a asigura calitatea foarte buna a imaginilor.

Performanta dincolo de limite

ZenBook Flip 14 a fost proiectat pentru a-ti oferi puterea dezlantuita de care ai nevoie pentru performante portabile fara efort. Echipat cu cele mai recente procesoare quad-core Intel® Core™ i7 de Generatia 8, 16GB memorie RAM si un SSD ultra-rapid, de 512GB PCIe®, ZenBook Flip 14 nu te va lasa sa astepti niciodata. Indiferent ca este vorba despre crearea unor documente complexe, prelucrarea datelor, retusarea unor fotografii, editarea clipurilor video sau pur si simplu o pauza pentru jocuri, ZenBook Flip 14 iti permite sa faci mai multe, mai rapid.

O atingere de geniu

ZenBook Flip 14 este proiectat pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de utilizare a ecranului tactil, oferind un ecran de control tactil cu detectie in 10 puncte cu senzori de inalta precizie ce depasesc specificatiile standard din industrie. ZenBook Flip 14 suporta de asemenea solutia ASUS Pen, un stylus activ ce ofera pana la 1,024 niveluri de presiune. Cu ASUS Pen si Spatiul de Lucru Windows Ink, iti poti dezlantui creativitatea oriunde te-ai afla, luandu-ti notite, schite si idei oriunde te-ai afla.

Autonomie pe durata intregii zile pentru stilul tau de viata non-stop

Proiectat pentru un stil de viata non-stop, foarte mobil, ZenBook Flip 14 iti ofera libertatea de a lucra pe durata intregii zile fara a reincarca bateria. O baterie speciala litiu-polimer de 57Wh ii ofera modelului ZenBook Flip 14 o autonomie excelenta, de pana la 13 ore. Astfel, ZenBook Flip 14 poate functiona fara probleme chiar si pe durata unui zbor intercontinental. ZenBook Flip 14 include de asemenea tehnologie de incarcare rapida ce permite reincarcarea bateriei pana la o capacitate de 60% in doar 49 de minute.

Mobilitate fara limite

Traim intr-o lume fara fire, iar ZenBook Flip 14 este perfect echipat pentru a-ti oferi cea mai buna conexiune — oriunde. Acesta dispune de cele mai recente si eficiente conexiuni Bluetooth® 4.2 si 802.11ac Wi-Fi dual-band, ce este mai fiabila si de 6X mai rapida* decat generatia anterioara Wi-Fi. In plus, datorita aplicatiilor software ASUS exclusive iti poti crea aplicatia proprie cloud pentru acces rapid, sigur si accesibil la toate fisierele tale, indiferent unde te-ai afla.

Productivitate fara compromisuri

Cel mai bun laptop ultraportabil merita o tastatura exceptionala. In cazul lui ZenBook Flip 14, tastatura a fost special conceputa pentru integrare perfecta in designul general inca de la inceput. Tastatura iluminata de dimensiuni complete are o cursa impresionanta, de 1.4mm, ceea ce face experienta de tastare mult mai confortabila si precisa. ZenBook Flip 14 include de asemenea un touchpad de inalta precizie ce a fost inteligent proiectat pentru a oferi un nivel maxim de precizie si confort, dispunand si de un finisaj de sticla pentru control cursiv si incorporand tehnologie de respingere a apasarilor false ale palmei, gesturi multi-touch si suport pentru scriere de mana.

Acces printr-o singura apasare cu Windows Hello

Accesul la ZenBook Flip 14 nu a fost niciodata mai simplu si mai sigur, datorita tehnologiei Windows Hello si al senzorului pentru amprente incorporat in touchpad. Acum nu mai trebuie sa introduci parola de fiecare data cand te autentifici — o singura apasare este suficienta!

 

Toate conexiunile de care ai nevoie

Atunci cand nu lucrezi la birou, trebuie sa te poti conecta la orice si la tot. ZenBook Flip 14 este echipat cu o interfata revolutionara USB-C™ pentru conexiuni in orice directie si transferuri de date ultra-rapide. De asemenea, acesta include doua interfete USB 3.0 Tip-A, o interfata HDMI si un cititor de card-uri microSD, fiind astfel foarte usor sa conectati toate perifericele voastre curente si viitoare.

Un sunet care te va impresiona

Pentru a crea urmatoarea generatie de tehnologie audio ASUS SonicMaster, echipa ASUS Golden Ear a conlucrat cu renumitii experti in sistem de sunet pentru case si automobile de la Harmon Kardon. Rezultatele sunt extraordinare. O combinatie perfect echilibrata de componente hardware de calitate superioara — inclusive tehnologie de amplificare inteligenta ce ofera un sunet mai puternic, fara distorsiuni — si software inteligent proiectat care asigura faptul ca ZenBook Flip 14 iti ofera cea mai buna experienta audio.

Cea mai buna experienta de utilizare Windows 10

ZenBook Flip 14 este proiectat pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare Windows 10, suportand toate functiile de ultima ora, inclusiv Windows Ink, Modern Standby, Cortana, Windows Hello si modul Continuum; astfel incat te vei putea juca mai inteligent si mai rapid. Cortana ofera un serviciu cu adevarat personalizat, si, datorita capabilitatilor de recunoastere vocala ale sistemului ZenBook Flip 14, poti controla Cortana utilizandu-ti vocea. Cu ajutorul sistemului Modern Standby (Mod Asteptare Modern), Windows 10 va reveni din modul asteptare in mai putin de 1 secunda; de 3X mai rapid decat inainte. Iar modul Continuum configureaza sistemul de operare Windows in mod automat pentru a se potrivi stilului tau de lucru, indiferent ca este vorba despre modul laptop sau tableta, astfel incat te vei bucura intotdeauna de cea mai buna experienta.

Specificații produs

Caracteristici generale

Tip laptop: ASUS ZenBook Flip 14
Sistem de operare: Windows 10 Pro 64-bit
Tip procesor: Intel i5
Diagonala: 14 inch
Grafica: Intel UHD Graphics 620

Procesor

Tip procesor: Intel Core i5 8265U
Design: Whiskey Lake
Nuclee: 4 (Qaud-Core)
Frecventa: 1.6 GHz
Frecventa Turbo Boost: 3.9 GHz
Cache: 6 MB
Tehnologie procesor: 14 Nm
Procesor grafic integrat: Intel UHD Graphics 620

Display

Tip display: NanoEdge
LED backlight Anti-Glare
Acoperire de 100% a spectrului de culori sRGB
Diagonala display: 14 inch
Format display: Full HD
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1920 x 1080
Unghi vizualizare: 178°
Tehnologie ecran: Touchscreen
Contrast: 1000:1

Memorie

Tip memorie: LPDDR3
Capacitate memorie: 8 GB
Memori integrata: 8192 MB
Frecventa: 2133 MHz

Hard Disk

Tip stocare: SSD
Capacitate stocare: 512 GB
Tip SSD: PCle

Placa Video

Tip placa video: Integrata
Chipset: Intel
Placa video: UHD Graphics 620
Tehnologie placa video: DirectX 12

Multimedia

Camera Web: HD
Carduri suportate: Micro SD
Audio: Harman Kardon
2 Difuzoare stereo SonicMaster
Microfon in serie cu suport pentru recunoasterea vocii de la Cortanasi Alexa
Jack 3.5mm

Conectivitate

Wireless: 802.11ac
Bluetooth: 5.0
USB 3.1: 3
HDMI: 1
Iesire audio: 1
Cititor amprenta: 1

Detalii tehnice

Baterie: Li Ion 3 Celule 57 Wh
Tastatura: Tastatura iluminata
Cursa taste de 1.4mm
Touchpad: Finisaj de sticla
Tehnologie inteligenta de respingere a apasarilor palmei
Tehnologie Precision Touchpad (PTP) ce suporta pana la patru gesturi inteligente cu patru degete
Adaptor alimentare: Stecher ø4 (mm)
Ie?ire 19V DC, A, 45W
Intrare 100-240V AC, 50/60Hz universal
Dimensiuni (LxIxA): 327 x 13.9 x 226 mm
Greutate: 1.4 kg
Culoare: Slate Grey
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Laptop ASUS ZenBook Flip 14 UX461FA-E1039R, procesor Intel Core i5- 8265U, 14", Quad-Core, Full HD, 8 GB, 512GB SSD, Icicle gold

Cod produs: UX461FA-E1039R
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri

Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.