Hranitor automat pt animale de companie IKOHS PETCARE HD, FDDSPNSRLB6-IK, Alb

Cod produs: FDDSPNSRLB6-IK
- 60 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 699.00 759 Lei 699 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 25.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 699

Pentru animale de companie medii și mici. Cu o cameră web cu infraroșu, un microfon și o aplicație, puteți interacționa cu animalul dvs. de companie de oriunde și îl puteți programa pentru a furniza rația potrivită la momentul preferat.

 

Distribuiți alimentele de la distanță sau într-un mod programat din aplicație prin Wifi: pentru zile, ore și săptămâni. Serviți numărul de rații programate pentru animalul dvs. de companie.

 

Mențineți alimentarea în stare perfectă: rezervorul său are o etanșare ermetică împotriva umidității și anti-miros și o capacitate totală de 6 litri (aproximativ 3 kg de furaj), distribuind rații de până la 100gr.

 

Cu camera web HD cu viziune de noapte și un difuzor de înregistrare, puteți vorbi cu animalul dvs. de companie de pe telefonul mobil sau prin înregistrarea unui mesaj vocal care sună atunci când alimentele sunt distribuite. De asemenea, înregistrați sau faceți fotografii animalului dvs. de companie și distribuiți-le.

 

Funcționează ca o cameră de securitate la domiciliu: fiind întotdeauna conectat, detectând sunete și alertând mișcări. Infraroșul său vă permite să vedeți clar imaginile de noapte.

 

Are o bază antiderapantă foarte fermă, astfel încât atunci când animalul mănâncă, bolul nu se mișcă și se poate hrăni confortabil. Cablul USB de 2 m lungime vă permite să îl plasați comod.

 

Indicat pentru animalele de companie de dimensiuni medii (până la aproximativ 25 kg). Funcționează foarte bine pentru animalele cu probleme de lăcomie, deoarece furnizează doar rația exactă și adecvată pentru fiecare animal.

Caracteristici generale

Tip produs: Hranitor automat pt animale de companie
Putere: 2.5 W
Capacitate: 6 l / 3 Kg
Capacitate bol: 200 g
Control: Electronic
Incuietoare articulata: Da
Programabil: Da
Temporizator: Da

Functii si siguranta

Wireless: Da
Aplicatie: IKOHS HOME
Microfon: Da
Camera web: Integrata
Infrarosu
Difuzor de inregistrare: Da
Slot card: MicroSD
Alarma: Da
Baza antiderapanta: Da
Piese non-electrice: Lavabile
Detasabile
Sistem de securitate: Da

Detalii tehnice

Culoare: Alb
Material: ABS
Dimensiuni: Ø205 x 320 mm
Greutate: 3 kg
Lungime cablu alimentare: 2 m
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: