Fier de calcat Daewoo DSI3000R, 3000 W, Oprire automata, Auto-curatare, Talpa ceramica, Rosu

Cod produs: DSI3000R
0.00 (0 review-uri)
RON 135.00 135 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 20.00 RON
Puncte fidelitate: 135
Stoc limitat
Abur variabil
  Pana la 40 g de abur pe minut pentru a umezi si inmuia tesaturile, asigurand o calcare perfecta.     
      
Oprire automata
 Au disparut zilele in care va intorceati grabiti acasa deoarece ati uitat fierul de calcat in priza. Functia de oprire automata se activeaza atunci cand fierul detecteaza inactivitate timp de 60 de secunde, fiind o optiune de siguranta ce previne accidentele nedorite.     
      
Putere nominala
  Puterea de 3000 W a fierului va asigura un calcat usor, rapid si perfect in cel mai scurt timp. Faciliteaza timpul de incalzire si performantele oferite, fiind o putere situata la echilibrul intre eficienta si consum. Oricum, indiferent de puterea fierului de calcat, este important sa alegeti temperatura adecvata articolului de imbracaminte calcat.     
      
Anti picurare
 Acest sistem previne cu succes varsarea apei din fier chiar si atunci cand acesta sta in pozitie orizontala, evitand patarea hainelor in timpul calcarii.     
      
Talpa ceramica
 O alunecare usoara pe toate tipurile de tesaturi datorita dimensiunii si texturii talpii. O talpa cu un strat suplimentar din ceramica imbunatateste simtitor experienta calcatului, plus ca este rezistenta la zgarieturi, se incalzeste uniform si este foarte usor de curatat. Talpa este extrem de importanta, deoarece este suprafata ce intra in contact direct cu materialul hainelor.     
      
Spray puternic cu jet de apa
 Buton special ce elimina o cantitate suplimentara de abur, ideal pentru netezirea cutelor foarte dificile si elimina sifonarile formate dupa spalare.

Caracteristici generale

Putere (W): 3000
Talpa: Ceramica
Capacitate rezervor apa: 280 ml
Culoare: Rosu

Functii

Calcare pe verticala: Da
Anti-picurare: Da
Anti-calcar: Da
Auto-curatare: Da
Oprire automata: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)