Feliator Zelmer ZFS0916S, lama otel inoxidabil, 150W, gri

Cod produs: ZFS0916S
- 60 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 229.00 289 Lei 229 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 25.00 RON
Puncte fidelitate: 229
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat
Feliator Zelmer ZFS0916S
 
Mașina de feliere Zelmer este cea mai rapidă modalitate de a tăia o pâine sau șunca preferată. Puterea de 150 W asigură că dispozitivul poate manipula atât brânză moale, cât și cârnați uscati. Iar gama de tăiere de 15 mm vă oferă libertatea de a alege grosimea feliei sau feliei. Acum, de exemplu, o masă de brânzeturi sau un platou de mezeluri vor fi pregătite nu numai eficient, ci și eficient. Toate piesele vor avea aceeași grosime. O astfel de simetrie arată foarte frumos pe masă!
 

Reglarea grosimii felierii
Doar rotiți butonul și gata. Puteți seta grosimea de tăiere într-o singură mișcare lină. Reglarea comodă vă oferă mai multă libertate în bucătărie, iar mesele pregătite ridică nivelul esteticii! Până la urmă - după cum știți - mâncăm și cu ochii.
 

Blocare comutator
Se știe că trebuie să fii atent la acută. Pentru a asigura o siguranță maximă atunci când utilizați feliătorul Zelmer, am instalat în el un comutator de blocare special. Cum funcționează? Trebuie să apăsați un buton special pentru ca dispozitivul să înceapă să funcționeze. Datorită acestui fapt, cu siguranță nu veți porni tăietorul din întâmplare!
 
Lama detasabila din otel inoxidabil
Păstrarea tăietorului curat este foarte simplă. Doar scoateți cu grijă lama și spălați-o bine. La urma urmei, le-ai pus din nou împreună și este gata. Puteți continua să tăiați!
 
Picioare antiderapante
Fiecare dispozitiv este setat să vibreze în timpul funcționării - la fel și dispozitivul de tăiere. De aceea am instalat în el picioare antiderapante din cauciuc. Acum, chiar dacă împingeți dispozitivul mai tare în timp ce feliați - dispozitivul de feliere nu se va clinti!
 
Depozitare cablu
Ascundeți cablul în carcasa dispozitivului și puneți-l în dulap. Cablul va fi sigur, nu veți fi prins de nimic, iar felierea în sine va ocupa mai puțin spațiu.
 
Construcție pliabilă
O bucătărie mică sau un spațiu mic de depozitare vă împiedică să cumpărați acest ajutor de bucătărie? Suntem conștienți că nu toată lumea are o suprafață mare. În același timp, știm că un feliător de bucătărie este un echipament cu adevărat util în bucătărie. De aceea, dispozitivul nostru se întâmplă așa... se pliază! Tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați placa de bază și feliătorul se va potrivi în orice dulap.
 
 
Calitate de incredere
Zelmer este o companie cu tradiții. Suntem pe piata de peste 50 de ani. Vă oferim produse care au fost rafinate până la cel mai mic detaliu. Am planificat și realizat toate dispozitivele în așa fel încât să asigure un confort ridicat de utilizare.

Caracteristici generale

Putere: 150 W
Interval de taiere: 15 mm
Dimensiunea lamei: 170 mm
Tip de reglare a taierii: Buton
Sisteme de siguranta: Protectie împotriva pornirii accidentale
Tava alimentara detasabila: Da
Material si tip lame: otel inoxidabil
Blocarea lamei: Da
Picioare antiderapante: Da
Depozitare cablu: da
Material carcasa: carcasa din plastic de înalta calitate
Lama detasabila: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:170 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)