Dozator de apa automat pt animale de companie IKOHS AQUAPURE PETCARE, WTRDSPNSRGLDNV1UV-IK, Alb

Cod produs: WTRDSPNSRGLDNV1UV-IK
- 100 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 229.00 329 Lei 229 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 25.00 RON
Puncte fidelitate: 229
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat

Dozator de apa automat inteligent pentru câini și pisici mici și mijlocii. Cu un sistem de filtrare multiplă și recirculare a apei, purifică și elimină clorul rezidual, metalele grele, bacteriile și particulele de murdărie. Controlați-i parametrii din aplicația dvs. prin Wifi, astfel încât animalul dvs. să aibă întotdeauna apă curată și proaspătă chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Dozator de apa și fântână inteligentă pentru a avea grijă de animalele de companie mici sau mijlocii (până la 25 kg). Potolește setea prietenului tău credincios chiar și atunci când nu ești acasă din aplicația ta prin Wifi.

Are un sistem de notificare pentru detectarea nivelului scăzut al apei. Programați, în oricare dintre cele 3 moduri, orele zilei în care doriți ca dozatorul să pornească sau să se oprească.

Filtrare multiplă de 24 de ore pe cărbune activ și funcție de dezinfecție a apei cu UV: elimină impuritățile, particulele fine, părul sau resturile alimentare, bacteriile și excesul de clor rezidual, astfel încât animalul dvs. de companie să se bucure întotdeauna de apă în stare bună și fără mirosuri.

Sistemul de circulație constantă a apei crește, de asemenea, foarte mult nivelul de oxigen al apei, având apă în stare perfectă, va ajuta la menținerea funcționării rinichilor și la reducerea riscului de formare a pietrei.

 

Ușor de curățat datorită designului său simplu și rotunjit, fără colțuri sau spații greu accesibile care împiedică proliferarea ciupercilor sau bacteriilor.

Are un rezervor cu capacitate mare de peste 2 litri, care acoperă nevoile zilnice ale prietenilor tăi cu blană, mici și mijlocii.

Cu protecție inteligentă de oprire automată pentru a evita posibilele riscuri de scurgeri de apă și o bază antiderapantă pentru a evita accidentele.

Este ultra-silențios, deci nu vă sperie animalul, care va auzi doar sunetul dulce al apei în mișcare și va fi încurajat să bea mai frecvent.

Cu dozatorul automat pentru animale de companie, câinele sau pisica ta mică sau mijlocie vor fi întotdeauna îngrijiți și vor putea bea apă curată și proaspătă chiar dacă lucrezi, călătorești sau pur și simplu esti departe de casă.

Caracteristici generale

Tip produs: Dozator de apa automat pt animale de companie
Putere: DC 5V 1A
Capacitate: 2.1 l
Control: Electronic
Programabil: Da
Temporizator: Da

Functii si siguranta

Wireless: Da
Aplicatie: IKOHS HOME
Functie de dezinfectie: cu UV
Notificare: Detectarea nivelului scazut al apei
Functii: 3
Filtrare: Da
Recirculare: Da
Lumina interna: Da
Oprire automata: Da
Baza antiderapanta: Da
Sistem de securitate: Da

Detalii tehnice

Culoare: Alb
Dimensiuni: 230 x 175 x 160 mm
Greutate: 900 g
Lungime cablu alimentare: 2 m
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)