Cuptor incorporabil Hansa Fine Design BOEI69451, Electric, Multifunctional, Afisaj electronic, Grill, Autocuratare pirolitica, 65 l, Clasa A, Inox

Cod produs: BOEI69451
0.00 (0 review-uri)
RON 1419.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

 
   
 
Steam Cleaning
Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

 
 
 
  
 
 
Curăţare pirolitică a cuptorului
Piroliza este cea mai eficientă funcţie de autocurăţare. În timpul acestui proces, sunt utilizate temperaturi înalte pentru a transforma în cenuşă murdăria şi resturile alimentare. Interiorul cuptorului atinge o temperatură de aproximativ 490 °C care distruge particulele de alimente arse. Cenuşa rezultată poate fi eliminată cu uşurinţă cu o lavetă umedă.

 
 
 
 
 
Număr de moduri de preparare: 10
Încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator, grill, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, încălzire rapidă, aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza), aer cald, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convenţională).

   
 
 
 
 
 
Preîncălzire rapidă
Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

 
 
Clasa de eficienţă energetică A
 Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.
 
 
 
 
 Programator Ts
 Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.

   
 
 
 
 
 
 
Şine laterale
 Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

 
 
 
 
 
 
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

   
 
 
 
 
 
Iluminare standard
    Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

 
 
 
   
 
 
I-cool front
Sistemul de răcire unic din interiorul uşii cuptorului preia aerul fierbinte din spaţiul dintre fiecare geam din sticlă şi, prin utilizarea unui ventilator eficient, îl direcţionează spre exterior pentru a reduce la o valoare sigură temperatura geamului frontal al uşii. Procesul de răcire este susţinut suplimentar prin utilizarea sticlei reflexive. Temperatura maximă a geamului frontal al uşii este de doar 35 °C atunci când cuptorul este încălzit la 180 °C. Bucuraţi-vă de timpul petrecut în bucătărie, fără pericolul de arsuri!

   
 
 
 
 
Încălzire asistată de ventilator
Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

   
 
 
 
Ventilaţie cu aer cald
    O rezistenţă rotundă amplasată în jurul ventilatorului. Noua funcţie de ventilaţie cu aer cald asigură o distribuţie optimizată a căldurii şi circularea constantă a aerului, eliminând zonele fierbinţi.

   
 
 
 
 
 
 
 
Decongelare
    Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

   
 
 
 
 
 
CoolDoor4
    Uşa cu geam cvadruplu-stratificat este utilizată pentru a asigura un nivel înalt de siguranţă în cazul cuptoarelor dotate cu funcţia de curăţare pirolitică. Geamul suplimentar permite atingerea unei temperaturi interioare de aproximativ 490 °C în timpul desfăşurării funcţiei de curăţare, fără ca geamul exterior să devină periculos de fierbinte.

   
 
 
 
 
Tavă pentru copt procook
    Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.
 

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 65
Clasa de eficienta energetica: A
Ventilator: Da
Control cuptor: Mecanic+Touch
Tip afisaj: LED
Timer: Da
Grill: Da
Geam de protectie: 4 straturi

Functii si programe

Numar functii: 10
Rezistenta superior: 900 W
Rezistenta inferior: 1100 W
Supergrill: 2000 W
Alte functii: Preincalzire rapida
Program Ts
Incalzire asistata de ventilator
Decongelare
I-cool front

Accesorii

Tava: 1x tava adanca
1x tava plata
Altele: Raft pentru deshidratare
Ventilator cu aer cald

Date tehnice

Putere (W): 3100
Consum de energie (kW/h): 0.88-0.99
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5x59.5x57.5
Dimensiuni spatiu incastrare (I x L x A) (cm): 56x56x60
Culoare: Inox/Antracit
Interior: Negru
Altele: Comenzi cu senzor
Butoane push-pull
Sistem de curatare usoara a usii
Curatare pirolitica a cuptorului
Iluminare standard
Sticla reflexiva
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: