Cuptor incorporabil Hansa Fine Design BOEI68481, Electric, 62 l, Clasa A, Antracit

Cod produs: BOEI68481
0.00 (0 review-uri)
RON 899.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

 
   
Ghidaje telescopice cu funcţie de extindere completă
Ghidajele telescopice sunt o soluţie practică şi sigură de scoatere a preparatelor fierbinţi din cuptor. Ghidajele se extind complet pentru a vă permite să scoateţi cu uşurinţă chiar şi cele mai grele preparate. Acestea facilitează eliminarea producerii de accidente în bucătărie.

  Ghidaje telescopice cu funcţie de extindere în proporţie de 75%
 Ghidajele telescopice cu funcţie de extindere în proporţie de 75% reprezintă o soluţie practică şi sigură de scoatere a preparatelor fierbinţi din cuptor. Ghidajele se extind pentru a vă permite să scoateţi cu uşurinţă chiar şi cele mai grele preparate. Acestea facilitează eliminarea producerii de accidente în bucătărie.

   
 
 
Steam Cleaning
Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.
 
 
 
 
CoolDoor3
Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

   
 
 
 
Clasa de eficienţă energetică A
Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

 
 
 Preîncălzire rapidă
Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

   
 
 
 
Programator Ts
Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.

   
 
 
 
 
 
 
Şine laterale
Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

 
 
 
 
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

   
 
 
 
 
Iluminare standard
Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

   
 
 
 
 
 
 
Încălzire asistată de ventilator
Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

   
 
 
 
 
 
Decongelare
Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

   
 
 
 
 
Tavă pentru copt procook
Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.
 

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 65
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Mecanic+Digital
Tip afisaj: Digital
Grill: Da
Autocuratare: Sistem de curatare usoara a usii
Geam de protectie: 3 straturi

Functii si programe

Numar functii: 8
Alte functii: Preincalzire rapida
Programator Ts
Iluminare standard
Decongelare
Retete pe usa
Incalzire asistata de ventilator

Accesorii

Tava: 1x tava adanca
1x tava plata
Ghidaj telescopic: Da, cu functie de extindere in proportie de 75%
Altele: Sine laterale

Date tehnice

Putere (W): 3100
Consum de energie (kW/h): 0.87-0.99
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5x59.5x57.5
Dimensiuni spatiu incastrare (I x L x A) (cm): 56x56x60
Material usa: Antracit
Culoare: Antracit
Interior: Negru
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: