Cuptor incorporabil Hansa Fine Design BOEI68461, Electric, 62 l, Clasa A, Antracit

Cod produs: BOEI68461
0.00 (0 review-uri)
RON 839.00 839 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 40.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 839
Stoc limitat
Steam Cleaning
Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.
 
 
 
CoolDoor3
Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.
 
 
 
Preîncălzire rapidă
Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.
 
 
 
Clasa de eficienţă energetică A
Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

 
Programator Ts
Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.
 
 
 
 
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.
 
 
 
Decongelare
Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.
 
 
 
 
Iluminare standard
Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.
 
 
 
 
 
Încălzire asistată de ventilator
Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 62
Clasa de eficienta energetica: A
Ventilator: Da
Control cuptor: Buton Rotativ + Touch
Tip afisaj: LCD
Grill: Da
Putere Grill: 2000 W
Geam de protectie: 3 straturi

Functii si programe

Incalzire rapida: Da
Numar functii: 10
Functie decongelare: Da
Rezistenta superioara: 900 W
Rezistenta inferioara: 1100 W
Alte functii: Geam interior cu instructiuni de gatire

Accesorii

Tava: 1x
Altele: Gratar de sarma
Raft pentru deshidratare
Programator Ts
Steam Cleaning

Date tehnice

Putere (W): 3100
Consum de energie (kW/h): 0,88-0,99
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5x59.5x57.5
Dimensiuni spatiu incastrare (I x L x A) (cm): 56x56x60
Material usa: Sticla
Culoare: Antracit
Greutate (kg): 32,4
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: