Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462, butoane psuh-up, 8 functii

Cod produs: BOEI68462
0.00 (0 review-uri)
RON 875.00 875 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 40.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 875
Disponibil pe comandă

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_1

 

 

Programator Ts


Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_12

 

Butoane retractabile


Butoanele retractabile elegante si ergonomice va permit sa mentineti curat panoul de comanda, facand procesul de curatare usor si confortabil. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niste elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comanda nu va mai fi doar functional, ci si curat si elegant.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_13

 

 

Convectie


Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, ceea ce indeparteaza stratul de aer rece din jurul acestora, pentru o preparare mai uniforma, mai rapida si la o temperatura mai mica decat in cazul cuptoarelor conventionale.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_160 grade

Preincalzire rapida


Puteti utiliza aceasta functie pentru atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt interval de timp posibil. Cuptorul se incalzeste la o temperatura de 150 °C in decurs de 4 minute, adica cu 20% mai rapid decat intervalul standard de incalzire. Acum va puteti concentra atentia asupra gatitului, fara a mai astepta incalzirea cuptorului la temperatura necesara. Incalzirea preparatelor este, de asemenea, mai usoara si mai rapida.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_decongelare

 

 

Decongelare


Aceasta este o functie speciala, ideala pentru decongelarea unei multitudini de alimente, precum carnea, pestele, painea si prajiturile. Oricand la indemana.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_grill

 

 

Grill


Aceasta functie este o solutie deosebit de eficienta pentru persoanele care prefera alimentele preparate la grill, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_capacitate_xxl

 

 

Capacitate XXL


Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 65 de litri, a fost conceputa pentru a fi cat mai incapatoare posibil, astfel incat dumneavoastra sa puteti introduce cu usurinta vase de dimensiuni diferite si pentru a se facilita curatarea acesteia.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_suprafata email

 

 

Suprafata emailata usor de curatat


Suprafata neteda speciala faciliteaza curatarea interiorului cuptorului, ceea ce inseamna ca urmele de alimente varsate pot fi indepartate intr-o clipa.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_stricla

 

 

Sticla reflexiva


Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462_retele_pe_usa

 

 

Retete pe usa


Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare.

Cracateristici genrale

Tip cuptor: Electric
Capacitate: 65 L
Clasa de eficienta energetica: A
Control: Mecanic
Afisaj: LCD
Numar functii: 8
Alte functii: timer
grill

Caracteristici tehnice

Putere: 2900 W
Consum de energie: 0,79 kW/h
Altele: Inox
email usor de curatat
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: