Cuptor incorporabil Gorenje BO737E24XG, 71 l, Clasa A, Inox antiamprenta

Cod produs: BO737E24XG
0.00 (0 review-uri)
RON 1179.00 1.179 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 40.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1179
Disponibil pe comandă

Prepararea pe mai multe niveluri

Mai multe feluri deodată

Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentă a aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.

SilverMatte

Înveliș ultrarezistent și ultrafin

Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.

AquaClean

Curățare simplă, obișnuită

Datorită smalțului complet nou în toate liniile de cuptoare noi Gorenje, funcția AquaClean a fost îmbunătățită considerabil. AquaClean oferă un mare ajutor în curățarea cavității cuptorului. Este suficient să turnați jumătate de litru de apă într-o tavă și să activați funcția AquaClean după fiecare preparare. În doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe toată suprafața și în tăvi. Petele și grăsimea se înmoaie și pot fi îndepărtate mai ușor, lăsând cuptorul fără pată.

BigSpace

Mai mult spațiu pentru mai multă libertate de preparare

Noua generație de cuptoare Gorenje ascund un spațiu în partea superioară. Aerul circulă mai bine în interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utilă de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte și pentru un curcan de 7 kg.

GentleClose

Foarte simplu și foarte silențios

Este nevoie doar de o simplă atingere pentru a închide ușor ușa cuptorului, fără nici un zgomot.

 

DC+ System

Administrarea eficientă a căldurii

Sistemul DynamiCooling răcește eficient exteriorul cuptorului, prevenind alterarea cauzată de temperatura ridicată. La cuptoarele cu sistem DynamiCooling+, senzorii de căldură reglează răcirea pereților exteriori ai cuptorului, până când ating temperatura de 60 °C. Acest lucru este foarte convenabil pentru cuptoarele cu funcția de curățare pirolitică, ce funcționează la temperaturi extrem de ridicate.

SuperSize

Pregătit pentru rețete XXL

Cuptoarele mai spațioase vî permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației uniforme a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard și cele compacte. Soluțiile inovatoare creează un interior mai spațios, folosit în întregime. Există mai mult spațiu în fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.

PerfectGrill

Un încălzitor dublu pentru mâncare complet crocantă

Cele mai bune rezultate se obțin prin combinarea încălzitoarelor mai mari cu cele mai mici, unde cele din urmă sunt poziționate în interiorul celor mai mari. Poziționarea inteligentă a încălzitoarelor permite distribuirea optimă a căldurii și rezultate excelente de fiecare dată, mâncare crocantă la exterior și fragedă la interior. O combinație diferită a încălzitoarelor poate folosi fie încălzitorul interior, fie pe cel exterior, fie pe ambele simultan. La modelele avansate, încălzitorul poate fi mutat, pentru curățare și întreținere ușoară.

Învelișul TouchFree

Finisaj strălucitor și fără urme

Toate suprafețele din oțel inoxidabil sunt învelite cu un film special TouchFree care previne urmele de degete, lăsând suprafața întotdeauna strălucitoare și făcând curățarea sa mult mai ușoară.

FastPreheat

Incredibil de rapid, economisește timp și energie

Cuptorul atinge o temperatură de până la 200˚C în doar 6 minute, economisind 30 % din timpul necesar pentru preîncălzirea standard. Acest lucru este la îndemână pentru rețetele ce necesită un cuptor preîncălzit. Un semnal luminos și sonor vă anunță când este atinsă temperatura respectivă.

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 71
Clasa de eficienta energetica: A
Ventilator: Da
Control cuptor: Mecanic, butoane retractabile
Tip afisaj: Electronic cu afisaj IconLED
Timer: Da
Grill: Da, PerfectGrill
Autocuratare: AquaClean

Geam de protectie;2

Functii si programe

Incalzire rapida: Da
Iluminare interioara: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Numar functii: 11
Functie decongelare: Da
Conventionala cu ventilator: Da
Infra gril: Da
Infra gril si ventilator: Da
Incalzitor inferior circular cu ventilator: Da
Infra gril mic: Da
Functia StayWarm: Da
Gatire: Pe mai multe niveluri
Sistem usa: Gentle-Close
Forma cuptor: HomeMade Plus
SilverMatte: Da
Racire: Dinamica DC+
Tip siguranta: Termoelectrica
Alte functii: Filtru catalitic la ventilator

Accesorii

Tava: 1 x tava adanca
1 x tava usor adanca
Suport: Gratar de inox
Ghidaj: Ghidaje telescopic pe un nivel
Altele: Dimensiune maxima a tavii de gatit 1.316 cm

Date tehnice

Putere (W): 3300
Consum de energie (kW/h): 0.81 Ventilare
0.94 Conventional
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.7 x 54.7
Dimensiuni incastrare (I x L x A) (cm): 58.3-60x56-56.8x55
Material usa: Sticla
Material panou frontal: Inox si sticla
Culoare: Inox
Inox Antiamprenta: Da
Greutate (kg): 30.4
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: