Cuptor electric incorporabil Hansa BOEI64462, 67 l, 900 W, 60 cm, Inox, A

Cod produs: BOEI64462
0.00 (0 review-uri)
RON 649.00 649 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 40.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 649
Stoc limitat
CLASĂ ENERGETICĂ A
Facturile mai mici şi economiile de energie sunt acum posibile în locuinţa dumneavoastră graţie celor mai înalte clase de eficienţă energetică pentru aragazurile şi cuptoarele noastre.

NUMĂR DE MODURI DE PREPARARE 4 FUNCŢII ALE CUPTORULUI
Ventilator + încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară, încălzire în partea inferioară + superioară, grill şi ventilator.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII
Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

PROGRAMATOR TS
Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.

EMAIL UŞOR DE CURĂŢAT
Emailul uşor de curăţat face parte din dotarea standard a cuptoarelor noastre. Interiorul neted previne aderarea resturilor alimentare şi a grăsimilor la suprafaţa interioară a cuptorului, facilitând astfel curăţarea şi întreţinerea aparatului.

STICLĂ REFLEXIVĂ
Sticla reflexivă din interiorul uşii reduce semnificativ temperatura exterioară a uşii.

RAFT PENTRU DESHIDRATARE
Raftul pentru deshidratare prezintă o serie de elemente de siguranţă care îi sporesc stabilitatea. Acum raftul poate fi culisat liber în afară fără a exista riscul de accidentare.

SUPERGRILL
O soluţie deosebit de eficientă pentru prepararea pe grill a alimentelor; funcţia Supergrill asigură prepararea perfectă de fiecare dată a peştelui, legumelor şi cărnii.

REŢETE PE UŞĂ
Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 66
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj: LCD
Timer: Da
Grill: Da
Numar functii: 4
Ventilator: Da

Functii si programe

Iluminare interioara: Da
Grill cu convectie aer: Da
Grill cu suprafata mare: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da

Accesorii

Tava coacere: 1

Date tehnice

Dimensiuni (I x L x A) (cm): 595 x 595 x 575 mm
Material: Email
Culoare: Inox
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: