Cuptor electric Hansa BOEI69473, 65 l, 10 Functii, Inox

Cod produs: BOEI69473
0.00 (0 review-uri)
RON 1015.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

 

Coacere uniformă

Datorită distribuţiei precise a căldurii şi temperaturii stabile din interiorul cuptorului, se pot obţine rezultate de coacere perfecte.

 

 

Interval extins de temperaturi

Intervalul de temperatură de 30 până la 280 ºC poate fi utilizat în mod universal. Temperaturile scăzute sunt perfecte pentru dospirea lentă a aluatului sau pentru gătitul sub vid. Temperaturile ridicate sunt destinate preparării cărnii sau pentru pizza.

 

Ghidaje telescopice cu funcţie de extindere în proporţie de 75%

Ghidajele telescopice cu funcţie de extindere în proporţie de 75% reprezintă o soluţie practică şi sigură de scoatere a preparatelor fierbinţi din cuptor. Ghidajele se extind pentru a vă permite să scoateţi cu uşurinţă chiar şi cele mai grele preparate. Acestea facilitează eliminarea producerii de accidente în bucătărie.

 

Steam Cleaning

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

 

Email uşor de curăţat

Emailul uşor de curăţat face parte din dotarea standard a cuptoarelor noastre. Interiorul neted previne aderarea resturilor alimentare şi a grăsimilor la suprafaţa interioară a cuptorului, facilitând astfel curăţarea şi întreţinerea aparatului.

 

Inserţii catalitice

Acesta este un sistem de curăţare cu întreţinere minimă, deosebit de eficient pentru cuptorul dumneavoastră. Sistemul catalitic, cu inserţii catalitice înlocuibile uşor de montat, absoarbe grăsimea şi murdăria, pentru a menţine cuptorul curat.

 

CoolDoor3

Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

 

Număr de moduri de preparare: 10

Încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator, grill, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, încălzire rapidă, aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza), aer cald, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convenţională).

 

 

Clasa de eficienţă energetică A

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

 

Preîncălzire rapidă

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

 

Programator Ts

Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.

 

Şine laterale

Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

 

Sistem de curăţare uşoară a uşii

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

 

Iluminare standard

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

 

 

Decongelare

Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

 

Reţete pe uşă

Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

 

Tavă pentru copt procook

Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 65
Clasa de eficienta energetica: A
Ventilator: Da
Control cuptor: Butoane push-pull
Grill: Da
Autocuratare: Steam Cleaning
Geam de protectie: CoolDoor3

Functii si programe

Incalzire rapida: Da
Iluminare interioara: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Numar programe: 10
Programator Ts: Da
Functie decongelare: Da
Coacere uniforma: Da
Preincalzire rapida: Da
Curatare usoara a usii: Da
Intervale de temperatura: Interval extins de temperaturi
Rezistenta superiora: 900 W
Rezistenta inferiora: 1100 W
Retete pe usa: Da

Accesorii

Tava: 2 x tava pentru copt procook (1 tava plata, 1 tava adanca)
Suport: Sine laterale
Ghidaj telescopic: Da, 1 x Ghidaje telescopice cu functie de extindere in proportie de 75%
Altele: Raft pentru deshidratare
Insertii catalitice

Date tehnice

Putere (W): 3100
Consum de energie (kW/h): 0.99 kWh conventional
0.87 kWh ventilator
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5x59.5x57.5
Dimensiuni spatiu incastrare (I x L x A) (cm): 59.5x56x56
Material usa: Sticla
Culoare: Inox
Interior: Email usor de curatat
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: