Cuptor electric Gorenje BO636E11X, 67 l, A, Inox

Cod produs: BO636E11X
0.00 (0 review-uri)
RON 1169.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

 

 

 

Formă HomeMade

Toate calitățile gătitului în cuptoare cu lemne

Forma rotundă caracteristică este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirată de cuptoarele tradiționale cu lemne, aceasta permite aerului cald să circule liber. Mâncarea este încălzită uniform și din toate direcțiile, fiind astfel perfect preparată, crocantă la exterior și suculentă la interior. În combinație cu sistemul de ventilație MultiFlow 360˚, face posibilă prepararea mâncării pe toate cele 5 niveluri disponibile.

Prepararea pe mai multe niveluri

Mai multe feluri deodată

Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentă a aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.

SilverMatte

Înveliș ultrarezistent și ultrafin

Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.

AquaClean

Curățare simplă, obișnuită

Datorită smalțului complet nou în toate liniile de cuptoare noi Gorenje, funcția AquaClean a fost îmbunătățită considerabil. AquaClean oferă un mare ajutor în curățarea cavității cuptorului. Este suficient să turnați jumătate de litru de apă într-o tavă și să activați funcția AquaClean după fiecare preparare. În doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe toată suprafața și în tăvi. Petele și grăsimea se înmoaie și pot fi îndepărtate mai ușor, lăsând cuptorul fără pată.

BigSpace

Mai mult spațiu pentru mai multă libertate de preparare

Noua generație de cuptoare Gorenje ascund un spațiu în partea superioară. Aerul circulă mai bine în interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utilă de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte și pentru un curcan de 7 kg.

GentleClose

Foarte simplu și foarte silențios

Este nevoie doar de o simplă atingere pentru a închide ușor ușa cuptorului, fără nici un zgomot.

SuperSize

Pregătit pentru rețete XXL

Cuptoarele mai spațioase vî permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației uniforme a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard și cele compacte. Soluțiile inovatoare creează un interior mai spațios, folosit în întregime. Există mai mult spațiu în fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.

Caracteristici generale

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 67
Clasa de eficienta energetica: A
Ventilator: Da, tangential
Control cuptor: Touch si butoane retractabile
Tip afisaj: LED
Geam de protectie: 2

Functii si programe

Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Blocare acces copii: Da
Numar functii: 8
Mentinere cald: Da
Sistem usa: Gentle-Close
Eco Email: Da
Forma cuptor: traditionala tip HomeMADE
Metode de incalzire: Incalzitor inferior circular cu ventilator
Functia Aqua Clean: Da
SilverMatte: Da
Racire: Dinamica cuptor plus DC +

Accesorii

Tava: 2 x tava
Suport: gratar de sarma
Ghidaj: ghidaje de sarma
Altele: Dimensiune maxima a tavii de gatit 1.316 cm

Date tehnice

Putere (W): 2200
Consum de energie (kW/h): 0.85 Ventilare
0.92 Conventional
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.7 x 54.7
Dimensiuni incastrare (I x L x A) (cm): 58.3-60x56-56.8x55
Culoare: Inox
Inox Antiamprenta: Da
Greutate (kg): 29.5
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: