Cuptor cu abur SteamBake Electrolux EOD6C77WZ WiFi cu autocuratare catalitica, clasa energetica A+, 72 L

Cod produs: EOD6C77WZ
- 250 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 1899.00 2.149 Lei 1.899 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 50.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1899
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat
 
 
SteamBake, brutaria de acasa
Folosind puterea aburului, poti crea acasa briose apetisante si placinte perfecte in cuptorul SteamBake 600. Poti savura fripturi de pui, lasagna si peste cu rezultate uniforme la gatire. Pentru cruste crocante si miezuri pufoase prin simpla atingere a unui buton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SteamBake pentru o coacere delicioasa
Cu SteamBake, obtii rezultate de brutarie chiar la tine acasa, prin simpla apasare a unui buton. Umiditatea permite cresterea deplina a aluatului, creand interioare delicios de moi, in timp ce caldura uscata creeaza cruste bogate si stralucitoare. Bucura-te nu doar de preparate coapte delicioase, ci si de un pui fript si un peste delicat preparate uniform.
 
 
 
 
 
 
 
Bucătărie Smart - asistenţă personalizată
Cu aplicaţia My Electrolux Kitchen, poţi controla de la distanţă cuptorul și poţi accesa asistenţă personalizată. Este o modalitate simplă de a-ţi îmbogăţi experienţa cu Bucătăria Smart.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gătire precisă cu senzorul de gătire
Obţine rezultate perfecte de fiecare dată cu ajutorul senzorului de gătire. Acesta îţi permite să monitorizezi procesul de gătire prin măsurarea temperaturii din interiorul preparatului. În plus,
te anunţă atunci când preparatul este gata și întrerupe procesul de gătire.
 
 
 
 
 
 
 
 
Curatare catalitica - un cuptor care se curata singur
Tehnologia de curatare catalitica te scapa de acumularile de grasime si resturi alimentare. Aceasta tehnologie cu autocuratare porneste automat cand temperatura cuptorului ajunge la 250°C. Acum, poti curata cuptorul cu usurinta.
 
 
 
 
 
 
Afișaj LED EXPlore cu butoane tactile
Încearcă un mod nou de a controla cuptorul cu ajutorul afișajului LED EXPlore cu butoane tactile. Interfaţa dinamică asigură acces rapid și control precis al timpului de gătire, al temperaturii și al funcțiilor cuptorului.
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: