Congelator Liebherr GN 2323, NoFrost, 188l, A+, 6 sertare, Alb

Cod produs: GN2323
0.00 (0 review-uri)
RON 2399.00 2.399 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 50.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 2399
Stoc limitat

 

 

NoFrost

Aparatele Liebherr NoFrost oferă tehnologii experte de refrigerare pentru a asigura prospetime pe termen lung. Mancarea este congelată cu aer recirculat rece, iar orice umiditate este expulzata. Ca rezultat, congelatorul este întotdeauna fara gheata, iar produsele alimentare nu mai ingheata. Functia NoFrost face dezghetarea congelatorului de domeniul trecutului.

 

SuperFrost

SuperFrost generează rezerve mari de frig, astfel încât alimentele proaspăt depozitate să poată fi congelate rapid, într-o manieră conservatoare de vitamine. Revenirea de la temperatura de îngheț de -32 ° C la temperatura normală a congelatorului este controlată în funcție de timp sau de cantitate pentru a ajuta la economisirea energiei.

 

 

Alarmă ușă

Alarma sonoră pentru ușă avertizează utilizatorul în cazul în care ușa a fost deschisă mai mult de 60 de secunde pentru a proteja în condiții de siguranță produsele alimentare.

 

 

Blocare acces copii

Dispozitivul de blocare acces copii este programat astfel încât să prevină oprirea necorespunzatoare a aparatului. Un simbol pe displayul MagicEye indică atunci când blocarea pentru acces copii este activată.

 

 

FrostSafe

Cu FrostSafe, sertarele inalte și detașabile sunt închise complet. Asta înseamnă că frigul nu poate iesi atât de repede când aparatul este deschis. Partea frontală transparentă a compartimentelor garantează o imagine optimă a alimentelor înghețate.

 

 

VarioSpace

Toate frigorificele cu sisteme NoFrost și SmartFrost au sertare și rafturi intermediare de sticlă sub acestea, care pot fi îndepărtate în mod convenabil. Acest lucru are ca rezultat sistemul VarioSpace - sistemul practic pentru un spațiu suplimentar de stocare, astfel încât spațiul poate fi creat rapid chiar și pentru produsele alimentare congelate mai mari.

Caracteristici generale

Tip aparat: Congelator
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net total: 188 l
Numar compresoare: 1
Sistem de racire: NoFrost
Alte caracteristici: sistem congelator "VarioSpace"
iluminare led

Caracteristici congelator

Numar compartimente congelator: 6
Sistem dezghetare congelator: Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h): 16

Caractertistici tehnice

Clasa climatica: SN-T
Autonomie (fara curent): 24 ore
Nivel de zgomot (dB): 42
Culoare: Alb
Deschidere standard: Dreapta
Usi reversibile: Da
Maner: Vertica
Dimensiuni (IxLxA cm): 144.7 x 60 x 63

Functii si siguranta

Sistem de avertizare pentru usa deschisa: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: