Congelator Liebherr FNf 5207 Pure, NoFrost, 278 l, H 185.5 cm, Clasa F, Alb

Cod produs: FNf5207
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
3.899 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 120.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 3899

Detalii produs

Fără îngheț
Când deschideți congelatorul, doriți să vedeți alimente congelate - și cu siguranță nu gheață și îngheț. NoFrost protejează compartimentul congelatorului de formarea nedorită a gheții, care consumă multă energie și poate fi costisitoare. NoFrost înseamnă că nu mai este nevoie de dezghețarea plictisitoare și consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri - și economisirea de bani.

Afișaj tactil
Control cu vârful degetelor: afișajul tactil permite operarea ușoară și intuitivă a Liebherr-ului dumneavoastră. Toate funcțiile sunt clar dispuse pe afișaj. De exemplu, atingând ușor cu degetul, puteți selecta cu ușurință funcțiile sau verifica temperatura curentă a frigiderului dvs.

Alb
Simplu, clasic, de înaltă calitate: Cu suprafața sa vopsită în alb strălucitor, Liebherr se integrează deosebit de bine în mediul înconjurător și transcende moda și tendințele, rămânând atemporal, frumos și funcțional. Suprafața albă este robustă și ușor de curățat, ceea ce face ca Liebherr-ul dumneavoastră să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ați primit, chiar și după ani de zile.

Mâner încastrat
Specială și funcțională: Puteți deschide aparatul foarte ușor cu ajutorul mânerului integrat vertical și ergonomic. În plus, designul modern și purist se potrivește perfect în bucătăria dvs. fără mâini.

InteriorFit
Completați cel mai pur design pentru bucătăria dumneavoastră: Frigiderele noastre se potrivesc perfect într-o nișă adâncă de 60 cm: Lăsând doar ușa să iasă în afară într-un mod definit, asigurând accesul optim la mânerul încastrat și la mânerul cu pârghie. În acest fel, accentul este întotdeauna pus pe bucătăria dvs. - cu Liebherr-ul dvs. ca punct focal și punct de atracție.

Concept de plintă
Frigiderul dumneavoastră trebuie să fie puternic și comod - dar și durabil? Dacă da, atunci un Liebherr este perfect pentru dumneavoastră. Tehnologia noastră BluPerformance îl face un adevărat multifuncțional. Oferă un volum uriaș și o mare capacitate de răcire - dar consumă și o cantitate foarte mică de energie. Și acum ascultați! Aproape că nu se aude nimic. Liebherr-ul dumneavoastră este extrem de silențios, în ciuda nivelului său de performanță.

Silențios 
Ce ați dori să auziți în bucătăria dumneavoastră? O tigaie sfârâind, râsete, muzică? Un lucru pe care cu siguranță nu doriți să-l auziți este frigiderul dvs. Acesta are un caracter atât de calm încât abia dacă îl auziți. Secretul său constă în interiorul său modern. Toate componentele sunt adaptate din punct de vedere tehnic și mecanic unele la altele. Sună bine, nu-i așa?

SpaceBox 
Cazarea "lucrurilor mari" în Liebherr-ul dumneavoastră: Un curcan XL sau un tort de înghețată cu mai multe straturi are pur și simplu nevoie de mai mult spațiu. Liebherr-ul dvs. are SpaceBox exact în acest scop: la o înălțime generoasă de 250 mm, oferă mult spațiu suplimentar, chiar și pentru produse congelate mari. Vă este de ajutor atunci când depozitați alimentele în mod flexibil.

FrostProtect 
Nu toate congelatoarele sunt montate în încăperi încălzite. Unele sunt amplasate în garaje sau magazii reci. Este bine atunci că Liebherr-ul dvs. este configurat ideal pentru un astfel de mediu rece, deoarece toate componentele sunt proiectate să funcționeze la temperaturi ambientale de până la -15 °C.

Sertar cu înclinare confortabilă 
Sertarul de sus din congelator este adesea un pic de mister, deoarece pur și simplu nu poți vedea ce se află acolo sus. O simplă funcție de înclinare a sertarului permite ca acesta să fie înclinat în jos atunci când este deschis. Acest lucru vă oferă o vedere de ansamblu completă tot timpul. De asemenea, facilitează adăugarea și scoaterea produselor congelate. Iar opritorul de extragere asigură că compartimentul nu cade.

EnergySaver 
Doriți să economisiți energie și bani în același timp? Liebherr-ul dvs. vă va ajuta să faceți exact acest lucru - cu ajutorul modului de economisire a energiei. Atunci când activați EnergySaver, temperatura standard crește cu două grade. Acest lucru înseamnă că Liebherr-ul dvs. are nevoie de și mai puțină energie - iar alimentele dvs. rămân proaspete în mod optim.

PartyMode 
Acum sunteți pregătit pentru venirea oaspeților - pentru că și Liebherr-ul dvs. este în dispoziție de petrecere. PartyMode activează funcții precum SuperCool și SuperFrost. După 24 de ore, Liebherr-ul dvs. revine automat la modul normal.

SuperFrost 
Doriți să vă congelați alimentele proaspete într-un mod care să păstreze vitaminele? Pur și simplu activați SuperFrost - iar compartimentul de congelare își va mări capacitatea de răcire. În acest fel, temperatura rămâne constantă atunci când introduceți alimente necongelate. SuperFrost economisește, de asemenea, energie: dacă nu dezactivați manual funcția, aceasta se dezactivează automat după 65 de ore.

Blocarea afișajului 
Un afișaj luminat este un magnet pentru mâinile copiilor - Liebherr-ul dumneavoastră știe și acest lucru. De aceea există blocarea afișajului. Acesta se asigură că setările frigiderului dvs. nu sunt schimbate în mod neintenționat. Desigur, puteți, de asemenea, să dezactivați pur și simplu blocarea afișajului.

Alarmă de pană de curent 
Liebherr-ul dumneavoastră este un adevărat înger păzitor pentru alimentele dumneavoastră. În cazul unei pene de curent, acesta sună în mod fiabil alarma. Nu numai că auziți alarma, dar o puteți și vedea. Afișajul arată cea mai mare temperatură atinsă în compartimentul de congelare. Cu toate acestea, nu sunteți niciodată alertat în mod inutil. Dacă nu există o creștere critică a temperaturii în timpul unei scurte pene de curent, alarma nu se va declanșa.
 
Alarma de ușă
Alarma de ușă a aparatului dumneavoastră Liebherr vă asigură că nu consumați energie în mod inutil și nu stricați alimentele. În momentul în care ușa frigiderului este lăsată deschisă pentru prea mult timp, vă avertizează - cu o lumină pulsatorie și un semnal sonor de avertizare. Cu toate acestea, dumneavoastră decideți cât de mult timp este "prea mult". În funcție de setare, alarma ușii se declanșează după 1, 2 sau 3 minute.

 SabbathMode
În Sabat, toate activitățile sunt în repaus - acest lucru este valabil și pentru aparatele electrice. Liebherr-ul dumneavoastră ține cont de acest lucru. În SabbathMode, toate luminile și afișajele sunt stinse și nu există zgomote generate de acțiuni, de ex. alarme. După 80 de ore, SabbathMode se dezactivează.

 VarioSpace
Doriți să depozitați în siguranță un tort de înghețată cu mai multe straturi până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru congelatorul dumneavoastră Liebherr: Uneori aveți nevoie de mai mult spațiu, iar acesta este pregătit pentru asta. Cu VarioSpace puteți îndepărta sertarele individuale ale congelatorului și separatoarele orizontale din sticlă (separatoarele sunt doar la aparatele din seria Peak) de sub ele și, hei, gata, aveți un spațiu de depozitare foarte mare.

Etanșare înlocuibilă a ușii 
Credeți că garnitura ușii de la Liebherr trebuie înlocuită după câțiva ani? Acest lucru este foarte ușor de făcut singur. Garnitura înlocuibilă a ușii poate fi îndepărtată în câțiva pași simpli - iar noua garnitură este la fel de ușor de introdus. Ca urmare, această parte a frigiderului este întotdeauna imaculată și igienic curată.

Asistență la închidere
Închideți ușa! Cu Liebherr-ul dumneavoastră, puteți fi sigur că ușa este întotdeauna bine închisă: Ajutorul de închidere previne ca un mic decalaj să rămână deschis dacă închideți ușa frigiderului un pic prea încet sau prea tare. Acest lucru asigură că alimentele dvs. sunt întotdeauna depozitate în siguranță și mențin o durată de depozitare optimă.

Picioare reglabile
Două picioare reglabile înseamnă că aparatul poate fi perfect montat și ajustat la mediul înconjurător, de exemplu pe un teren neuniform. Astfel, puteți fi sigur că ușa frigiderului se închide complet, că nu poate intra căldură și că nu se poate forma condens. Acest lucru economisește atât energie, cât și bani.

Caracteristici sigure pentru mașina de spălat vase
Caracteristicile Liebherr-ului dumneavoastră sunt practice în două moduri: Nu numai că simplifică utilizarea zilnică, dar sunt și foarte ușor de curățat. Trebuie curățat vasul pentru unt, FlexSystem sau tava pentru cuburi de gheață? Pur și simplu puneți-le în mașina de spălat vase. Apoi veți avea mai mult timp pentru alte lucruri.

EasyOpen
Ați mai făcut asta înainte? După ce ați pus toate cumpărăturile în congelator, vă amintiți de un produs alimentar pe care l-ați uitat - și trebuie să trageți bine de ușă pentru a o deschide din nou. Cu aparatul dumneavoastră Liebherr, nu mai trebuie să faceți acest lucru. EasyOpen înseamnă că ușa poate fi deschisă de mai multe ori, una după alta, în mod convenabil și ușor.

Specificații produs

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare: Standard
Numar usi: 1
Tip display: Touchscreen
Deschidere usa: Dreapta, Usi reversibile
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE: Clasa F
Nivel zgomot: 38 dB
Culoare: Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare: 1
Sistem racire: No Frost
Consum anual energie: 310 kWh
Consum zilnic energie: 0.849 kWh
Clasa climatica: SN-T
Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Autonomie fara curent: 16 h

CONGELATOR

Volum net congelator: 278 l
Sistem dezghetare congelator: Automat
Numar compartimente: 7
Compartiment Big Box: 1
Capacitate de inghet / 24h: 18 Kg
Material rafturi: Sticla

FUNCTII & SIGURANTA

Functii: SuperFrost, VarioSpace, No Frost, Touch Display, LED, BluPerformance, FrostProtect, SmartDevice Ready, SpaceBox, EasyOpen, Semnalare audio, Usa deschisa, Cadere de tensiune

DIMENSIUNI

Latime: 59.7 cm
Adancime: 67.5 cm
Inaltime: 185.5 cm
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Congelator Liebherr FNf 5207 Pure, NoFrost, 278 l, H 185.5 cm, Clasa F, Alb

Cod produs: FNf5207
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
3.899 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 120.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 3899
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.