Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW/EF All-Around Cooling, 306 l, NoFrost, A+

Cod produs: RB31HSR2DWW/EF
0.00 (0 review-uri)
RON 1899.00 1.899 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 70.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1899
Stoc limitat
Compresorul Digital Inverter și 10 ani garanție
Spre deosebire de compresoarele convenționale, care au doar două moduri compresorul Digital Inverter de la Samsung are 5 cicluri diferite de mișcare, bazate pe nivelurile de umiditate și moduri de utilizare. Acest lucru ajută la menținerea unei temperaturi constante, reduce uzura compresorului asigurând o mai mare durabilitate și menține zgomotul la minimum.
 
 
Răcire mai puternică, timp de așteptare mai mic
Oferă o răcire rapidă, astfel încât vă puteti bucura intr-un timp mai scurt de o băutură rece. Răcirea alimentelor, de la 25 °C la 7 °C, durează cu 4,5 ore mai puțin comparativ cu alte modele de frigider*.
 
 
 
Răcire uniformă peste tot
Asigură o răcire uniformă în tot frigiderul, așadar toate alimentele sunt menținute la o prospețime optimă. Variația de temperatură nu depășește niciodată 0,3 °C, în timp ce modelele clasice pot avea diferențe de până la 2,2 °C.
 
Easy Slide
Să cauți într-un frigider pentru a lua un iaurt din spate este deseori o cursă cu obstacole, pe traseu fiind nevoit să treci de un tort cu 7 straturi sau de un borcan de murături. O mișcare greșită ar putea însemna glazură turtită sau sticlă spartă pe podea. Datorită balamalelor batante, raftul Easy Slide vă permite să organizați eficient și totodată să accesați cu ușurință alimentele, inclusiv pe cele stocate în partea din spate.
 
 
 
 
Full Open Box (Congelator complet deschis)
Cu o deschidere mai mare decât a sertarelor congelatoarelor convenționale, congelatorul complet deschis facilitează organizarea și scoaterea obiectelor - chiar a alimentelor voluminoase, cum ar fi o cutie de înghețată de 11 kg. Congelatorul se deschide la maxim pentru o utilizare optimă a spațiului și, datorită designului sertarului, puteți deschide congelatorul chiar dacă ușa frigiderului este deschisă doar la 90 de grade.
 
 
Rafturi Big Guard
Ideal pentru o familie însetată, Big Guard este mai încăpător decât rafturile frigiderelor convenționale. Așadar, puteți depozita cutii mari de lapte și suc pe ușă, alături de două rânduri de doze și sticle de băuturi. În plus, Big Guard este perfect pentru răcirea sticlelor de băutură înalte.
 
 
 
 
 
LED în partea superioară
Mai eficient din punct de vedere energetic decât becul convențional, LED-ul din partea superioară este mai luminos decât un LED obișnuit Samsung. Acesta luminează în totalitate frigiderul și vă ajută să găsiți mai ușor alimentele. Găsiți mai ușor alimentele, astfel încât să nu țineți ușa deschisă prea mult - economisind timp și energie.
 
 
True No Frost
Tehnologia True No Frost de la Samsung asigură o răcire uniformă pentru a împiedica depunerile de gheață. Acum puteți să vă mențineți toate alimentele perisabile proaspete și hrănitoare. Mai mult, menținând o temperatură constantă, tehnologia True No Frost necesită mai puțină energie, crescând astfel durabilitatea sistemului de răcire.
 

Caracteristici generale

Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 306
Volum net frigider (l): 230
Volum net congelator (l): 76
Consum energetic: 280 kWh/an
Clasa de eficienta energetica: A+

Frigider

Numar rafturi: 4, din care 1 extensibil
Numar suporturi usa: 4
Compartiment legume/fructe: Da,
Compartiment unt/branzeturi: Da

Congelator

Numar de compartimente: 3
Capacitate de congelare (kg/24 h): 12
Tehnologie de racire congelator: NoFrost

Functii si siguranta

Functie super-congelare: Da
Alarma usa: Da
Tip de racire: All-Around Cooling
Debit multiplu: Da

Accesorii

Suport pentru oua: Da
Tava gheata: Da

Detalii tehnice

Numar de compresoare: 1, Compresor invertor
Agent frigorific: R-600a
Clasa climatica: SN, N, ST, T
Dimensiuni (IxLxA cm): 185 x 59.5 x 66.8
Iluminare interioara: Da, LED
Nivel de zgomot (dB): 39
Autonomie (fara curent): 13 ore
Greutate: 67 kg

Design

Culoare: Alb
Usi reversibile: Da
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: