Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 310 l, A+, Full No frost, Grafit metalizat

Cod produs: RB31FWRNDSA
0.00 (0 review-uri)
RON 1919.00 1.919 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 60.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1919
Stoc limitat

Maximizaţi în mod convenabil spaţiul de depozitare

Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare uşoară este construit pe balamale glisante şi poate fi scos cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.

Compartimentul cu deschidere completă iese în întregime afară, pentru comoditatea dvs.

Având o deschidere mai mare decât compartimentele convenţionale de congelator, compartimentul cu deschidere completă uşurează organizarea şi scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase, ca de exemplu o cuvă de 10 l cu îngheţată. Compartimentul se extinde în afară pentru o utilizare optimă a spaţiului şi, datorită designului acestuia, puteţi deschide compartimentul cu deschidere completă chiar dacă uşa frigiderului se deschide numai la 90 de grade.

Răciţi mai multe băuturi, potoliţi setea mai multor persoane

Foarte convenabil pentru o casă cu oameni însetaţi, raftul mare este mai adânc decât rafturile frigiderelor convenţionale. Acum puteţi depozita recipiente mari cu lapte şi suc pe uşă, alături de cele două rânduri de doze şi sticle cu băutură. Daţi o petrecere? Utilizaţi raftul mare pentru răcirea sticlelor înalte de apă, băuturi gazoase şi alte răcoritoare lichide.

Bucuraţi-vă de economia de energie, zgomotul scăzut

Spre deosebire de compresoarele convenţionale, care dispun doar de două comenzi, de pornire şi de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate şi a şabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menţine constantă, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la un nivel minim.

LED în partea superioară

Mai eficient energetic decât un bec convenţional, LED-ul din partea superioară superior iluminează mai puternic decât un LED Samsung convenţional. Acesta iluminează strălucitor interiorul întregului frigider, pentru a vă ajuta să vedeţi clar alimentele. Găsiţi obiectele mai uşor şi ţineţi uşa deschisă mai puţin timp, economisind timp şi energie, totodată.

 

No Frost

Tehnologia No Frost de la Samsung asigură răcirea uniformă, pentru eliminarea formării gheţii şi zăpezii. Acum puteţi menţine alimentele perisabile proaspete şi hrănitoare. Mai mult, prin menţinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce necesităţile de energie, ceea ce creşte durabilitatea sistemului de răcire.

Suport pentru doze

Suportul pentru doze previne rostogolirea dozelor, precum şi lovirea sau agitarea acestora. Fiind aşezat în mod eficient deasupra rezervorului de apă, suportul pentru doze vă păstrează băuturile preferate la îndemână şi se poate înclina pentru a uşura accesul.

 

Dozator de apă

Bucuraţi-vă de comoditatea şi funcţionalitatea unui dozator extern de apă fără elemente proeminente, dozatorul subţire fiind inserat pentru a menţine suprafaţa plană a frigiderului. Este atât de atrăgător, încât veţi dori să închinaţi un pahar de apă rece în cinstea stilului său elegant.

Caracteristici generale

Tip aparat: Combina frigorifica
Volum brut total (l): 331
Volum net total (l): 310
Volum net frigider (l): 212
Volum net congelator (l): 98
Consum energetic: 299 kWh/an
Control: Digital
Afisaj: LED
Clasa de eficienta energetica: A+

Frigider

Numar rafturi: 3
Numar suporturi usa: 4
Raft pentru vinuri: Da
Compartiment legume/fructe: Da
Compartiment unt/branzeturi: Da
Rafturi pliabile: Raft Easy Slide

Congelator

Numar de compartimente: 3
Sistem dezghetare congelator: Automat
Tehnologie de racire congelator: Full NoFrost

Functii si siguranta

Alarma usa: Da
Debit multiplu: Da

Accesorii

Suport pentru sticle: Da
Suport pentru oua: Da
Tava gheata: Da
Dispenser apa: Da
Altele: Deodorizant

Detalii tehnice

Agent frigorific: R-600a
Dimensiuni (IxLxA cm): 185x59.5x66.8
Iluminare interioara: Da, LED
Nivel de zgomot (dB): 39
Greutate: 65 kg

Design

Culoare: Grafit metalizat
Maner: Incastrat
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: