Combina frigorifica Liebherr CNsfd 573i, 359 l, NoFrost, EasyFresh, DuoCooling, EasyTwist-Ice, BluPerformance, SmartDevice, Touch Control pe usa, Clasa D, 201.5 cm, Inox

Cod produs: CNsfd573i
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
4.299 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 110.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 4299

Detalii produs

NoFrost
Cand deschideti compartimentul congelatorului, doriti sa vedeti produse alimentare congelate – dar in niciun caz gheata si condens. NoFrost protejeaza spatiul de congelare de inghet nedorit, care consuma multa energie si este uneori costisitoare. NoFrost inseamna: Gata cu decongelarea laborioasa si consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.
 
EasyFresh
EasyFresh-Safe garanteaza prospetimea pietei in casa dumneavoastra. Fie ca este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depoziteaza totul optim. Datorita sigiliului etans, produsele alimentare ridica umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare raman proaspete un timp mai lung.
 
SmartDeviceBox integrat
Aparatul dumneavoastra Liebherr se afla in bucatarie – dar daca doriti, acesta poate intra oricand pe internet: SmartDeviceBox-ul integrat deschide poarta pentru toate avantajele Smart Home. Cuplati simplu, porniti si conectati aparatul dumneavoastra Liebherr prin WLAN cu reteaua.
 
DuoCooling
DuoCooling asigura datorita celor doua circuite ale agentului frigorigen separate complet, sa nu aiba loc un schimb de aer intre frigider si congelator. Produsele alimentare nu se usuca si nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncati mai putin, cumparati mai rar, dar economisiti si savurati mai mult.
Display Touch & Swipe
Aparatul dumneavoastra Liebherr va va asculta la o atingere: Datorita display-ului Touch & Swipe operati frigiderul dumneavoastra intuitiv si foarte simplu. Selectati simplu functiile precum „SuperCool“ pe display-ul color prin atingere si glisare. La fel de usor reglati si temperatura. Daca nu operati activ display-ul? Va indica temperatura reala.
 
SmartSteel
Suprafata cu SmartSteel face vizibila in mod direct calitatea high-end a aparatului dumneavoastra Liebherr, transformandu-l intr-o autentica piesa de mobilier produsa de un designer. Finisajul orizontal pune perfect in valoare otelul inox, conferind suprafetei o stralucire matasoasa si producand o senzatie placuta la atingere. Stratul de acoperire antiamprente reduce vizibilitatea amprentelor si este usor de curatat.
 
Display tactil 2,4"
Informatiile clare economisesc timp: De aceea, aparatul dumneavoastra Liebherr are display-ul sau mare Touch & Swipe de 2,4 toli direct pe partea din fata a usii. Astfel puteti vizualiza starea dispozitivului si puteti modifica setarile in orice moment. Display-ul Touch & Swipe este incorporat coplanar in usa. Datorita materialelor de inalta calitate si a suprafetei lucioase negre, acesta se integreaza perfect in aparatul dumneavoastra Liebherr.
 
SteelFinish
Va place eleganta rece a bucatariei dumneavoastra? Inseamna ca un aparat Liebherr, cu suprafata sa SteelFinish, reprezinta alegerea dumneavoastra. Materialul Colaminat cu periaj vertical este foarte asemanator inoxului autentic, robust si usor de curatat. Peretii laterali vopsiti argintiu completeaza perfect un look elegant.
 
EasyTwist-Ice
Intr-o zi de vara sau la o petrecere: Datorita lui EasyTwist-Ice pregatiti rapid cuburi de gheata – fara un racord de apa fix. Pur si simplu umpleti rezervorul cu apa, lasati sa inghete si scoateti cuburile formate printr-o simpla miscare de rotatie - apoi puteti servi bauturi racoroase. EasyTwist-Ice este usor de curatat si asigura intotdeauna o productie de cuburi de gheata igienica.
 
Maner incastrat
Special si functional: Gratie manerului incastrat avand continuitate pe verticala si pozitionat ergonomic, puteti deschide aparatul cu usurinta. In plus, designul modern si purist face posibila o integrare perfecta in bucataria dumneavoastra fara manere.
 
InteriorFit
Completati designul purist al bucatariei dumneavoastra: Aparatele de refrigerare se potrivesc exact intr-o nisa de 60 cm. Numai usa iese in afara si asigura acces optim la manerul incastrat si la manerul tip parghie. Prin urmare, atentia cade intotdeauna asupra bucatariei dumneavoastra – cu Liebherr ca punct central si atractie principala.
   
Sistema PowerCooling
Doriti sa va asigurati ca la frigiderul dumneavoastra este repartizata temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silentios si puternic repartizeaza aerul rece eficient in intregul spatiu frigorific.
   
Concept nou de piedestal 
Frigiderul dumneavoastra trebuie sa fie puternic si convenabil – dar si durabil? Daca da, atunci un Liebherr este perfect pentru tine. Tehnologia BluPerformance il face un adevarat polivalent. Ofera un volum urias si multa capacitate de racire – dar consuma si o cantitate foarte mica de energie. Si acum asculta! Cu greu poti auzi ceva. Liebherr-ul dumneavoastra este extrem de silentios, in ciuda nivelului sau de performanta.
   
SuperSilent
Psssst – ascultati cu atentie: Aparatul dumneavoastra Liebherr este atat de silentios, ca trebuie sa va lungiti urechile pentru a-l percepe. Ce sta in spatele acestui lucru? Toate componentele de racire precum compresoarele, supapele, ventilatoarele si vaporizatoarele sunt optimizate si adaptate reciproc perfect. Astfel incat sa auziti in bucataria dumneavoastra numai ce doriti.
  
Iluminarea plafonului LED
Iluminarea plafonului LED ilumineaza spatiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu buna a produselor dumneavoastra alimentare. Pata luminoasa extra: LED-urile sunt pozitionate inainte de placile din sticla, astfel incat este iluminat bine si un frigider plin.
 
VarioSafe
Fie ca este vorba de pahare de iaurt, borcane de gem sau tuburi – va doriti un spatiu clar pentru astfel de produse alimentare de dimensiuni mici? In aparatul dumneavoastra Liebherr este prezent: VarioSafe. Nu creeaza doar ordine, ci este si foarte variabil. Amplasati VarioSafe reglabil pe inaltime in doua trepte din frigider simplu acolo unde se potriveste cel mai bine pentru dumneavoastra.
   
Suprafete de depozitare din usa 
Va doriti o suprafata de depozitare sigura pentru bauturi sau produse alimentare? Si doriti sa fie usor accesibila? Suprafetele de depozitare din usa va ofera ambele lucruri. Sunt reglabile pe inaltime si se potrivesc astfel la nevoile dumneavoastra. Practic este si suportul de sticle glisant si detasabil: Astfel sticlele dumneavoastra se afla intotdeauna in siguranta.
   
Suprafete de depozitare pe usa reglabile pe inaltime
Folositi tot spatiul din Liebherr-ul dvs. si in intregime pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra. Rafturile interioare ale usii reglabile pe inaltime va vor ajuta in acest sens: acestea va permit sa modificati inaltimea la care rafturile sunt montate rapid si usor in orice moment – ceea ce inseamna ca acestea poate fi folosite in intregime flexibil si sigur pentru depozitarea unei game largi de recipiente si alimente.
  
Placi de sticla cu profiluri decorative cu aspect de otel inox 
Clar, stralucitor si atractiv – acesta este aspectul si senzatia care va asteapta de fiecare data cand deschideti frigiderul Liebherr-ul. Acest lucru este asigurat, de exemplu, prin intermediul unor rafturi din sticla transparenta din sticla securizata. Le puteti regla inaltimea rapid si usor intr-un mod simplu. Ornamentele decorative cu aspect de otel inoxidabil completeaza aspectul vizual atractiv.
   
Reglare separata a temperaturii
Fiecare produs alimentar are propria temperatura optima – fie ca e congelat sau racit. De aceea combinatia dumneavoastra de racire-congelare are circuite separate ale agentului frigorigen: Astfel controlati temperaturile in frigider si congelator independent. Alegeti in orice situatie exact temperatura, care este cea mai buna pentru produsele dumneavoastra alimentare. Foarte simplu si fiabil.
  
Siguranta EasyFresh cu glisiera integrata in sertar
Datorita ghidajului integrat al sertarului cu opritor de extragere, deschideti si inchideti foarte usor EasyFresh-Safe. Inca un plus de confort: sinele de rulare inchid sertarul in mod fiabil. In acest fel, depozitati alimentele refrigerate in permanenta in conditii optime.
  
PartyMode
Acum pot veni oaspetii – deoarece si aparatul dumneavoastra Liebherr are un aspect festiv. In PartyMode sunt activate functii precum SuperCool si SuperFrost. Dupa 24 ore, aparatul dumneavoastra Liebherr revine in modul normal.
 
SuperFrost
Doriti sa congelati produsele dumneavoastra alimentare proaspete protejand vitaminele? Activati simplu SuperFrost – deja isi creste congelatorul puterea de racire. Astfel ramane constanta temperatura, daca introduceti produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodata economic energetic: In cazul in care nu deconectati manual functia, se dezactiveaza automat dupa 65 ore.
  
Blocarea display-ului
Un display care se aprinde este un magnet pentru mainile copiilor – acest lucru este stiut si de aparatul dumneavoastra Liebherr. De aceea exista blocarea display-ului: Aceasta impiedica fiabil modificarea involuntara a setarilor de la frigiderul dumneavoastra. Fireste puteti dezactiva simplu blocarea display-ului.
 
EasyOpen
Ai facut asta inainte? Dupa ce ai pus toate cumparaturile in congelator, iti amintesti de un aliment pe care l-ai uitat – si trebuie sa tragi bine usa pentru a o deschide din nou. Cu Liebherr-ul tau, nu trebuie sa faci asta. EasyOpen inseamna ca usa poate fi deschisa de mai multe ori una dupa alta, convenabil si usor.
 
Dispozitiv auxiliar pentru inchidere
Inchideti usa! Cu aparatul dumneavoastra Liebherr puteti conta pe faptul ca usa se inchide perfect: Dispozitivul auxiliar pentru inchidere asigura inchiderea etansa a usii frigiderului in cazul in care o inchideti prea incet sau prea tare. Astfel se asigura depozitarea in deplina siguranta a alimentelor si o perioada de valabilitate optima a acestora.
  
Spatiu pentru tava de gatit 
Doriti sa pastrati proaspete prajiturile de casa? Sau Pizza preparata, care trebuie introdusa in cuptor mai tarziu? Pur si simplu glisati tava dumneavoastra de gatit in aparatul dumneavoastra Liebherr¬– va ofera mult spatiu pentru a depozita o tava de gatit. Deosebit de practic: Puteti glisa in interior si exterior tava de gatit la deschiderea usii de 90°.
  
VarioSpace
Doriti sa depozitati in siguranta un tort supraetajat pana la petrecerea de vara? Nicio problema pentru vitrina dumneavoastra frigorifica Liebherr: ea stie ca, uneori, este nevoie de mai mult spatiu. Gratie combinei frigorifice VarioSpace puteti extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice si fiecare placa intermediara din sticla situata dedesubt – si voilà: aveti deja spatiul dumneavoastra de depozitare extra-inalt!
 
Compartimente pentru oua
Doriti sa pastrati oua in siguranta si fara cutie de carton in frigiderul dumneavoastra? Nu e o problema cu compartimentele pentru oua: Aici sunt depozitate pana la 10 oua de gaina protejate stabil si racite bine. Compartimentul se potriveste in usa interioara cat si pe placile din sticla.
  
Filtrul de carbune activ FreshAir
Mirosul unor produse alimentare este uneori mai putin placut. Pentru aparatul dumneavoastra Liebherr nu este o problema acest lucru: Datorita filtrului de carbune activ FreshAir exista intotdeauna aer proaspat in interior. Filtrul se afla direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului si neutralizeaza mirosurile in cea mai mare masura. Afisajul va aminteste de schimbarea filtrului.
   
Alarma temperatura
In compartimentul congelatorului dumneavoastra Liebherr sunt in siguranta produsele alimentare si in cazul unei defectiuni: Alarma temperaturii va avertizeaza fiabil, imediat ce temperatura a atins un nivel critic. Puteti nu numai sa auziti aceasta alarma, ci si sa o vedeti. Display-ul afiseaza cat de mult a crescut temperatura. Fireste puteti deconecta manual alarma.
  
SabbathMode
Toate activitatile sunt oprite in Sabat – acest lucru este valabil si pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat in considerare de aparatul dumneavoastra Liebherr. In SabbathMode este deconectata intreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele si display-ul. Dupa 80 ore se dezactiveaza SabbathMode.
  
BottleTimer
Cunoasteti acest lucru? Asezati o sticla de vin in compartimentul de gheata, astfel incat sa fie racita rapid – si o uitati acolo. Cu BottleTimer nu se mai intampla niciodata acest lucru: Prin activarea SuperFrost acesta asigura o racire foarte rapida. Iar imediat ce sticla a atins temperatura optima, va aminteste aparatul dumneavoastra Liebherr prin aplicatie sa o scoateti din compartimentul de gheata.
  
SuperCool
Doriti ca frigiderul dumneavoastra sa-si mentina temperatura optima, chiar daca ati introdus cumparaturi calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odata activat, aparatul dumneavoastra Liebherr isi mareste puterea, pana cand produsele alimentare proaspete sunt atat de reci ca restul continutului. Apoi se deconecteaza SuperCool automat – cel tarziu dupa 12 ore.
 
HolidayMode
Calatoriti? Atunci trimiteti si aparatul dumneavoastra Liebherr in vacanta: In HolidayMode sunt deconectate ventilatorul si SuperCool, iar frigiderul dumneavoastra isi regleaza temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseste curent si impiedica mirosurile neplacute. Congelatorul ramane fireste conectat.
  
NightMode
Aparatul dumneavoastra Liebherr va doreste o noapte buna – si asigura odihna netulburata: Deoarece in NightMode deconecteaza toate sunetele si zgomotele. Chiar si IceMaker-ul ramane linistit ca un soarece. In plus estompeaza iluminarea interioara, astfel incat sa fiti intampinat de o lumina blanda, daca deschideti frigiderul noaptea.

Specificații produs

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare: Standard
Suprafata: Inox
Tip display: Touchscreen
Deschidere usa: Dreapta, Usi reversibile
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE: Clasa D
Nivel zgomot: 32 dB
Volum net total: 359 l
Compartimente speciale: Compartiment legume & fructe, Pentru oua, Pentru sticle
Accesorii incluse: Suport pentru oua
Culoare: Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Putere: 183 W
Numar compresoare: 1
Sistem racire: No Frost
Consum anual energie: 210 kWh
Consum zilnic energie: 0.575 kWh
Clasa climatica: SN-T
Tensiune alimentare: 220 V- 240 V
Autonomie fara curent: 20 h

FRIGIDER

Volum net frigider: 227 l
Numar rafturi frigider: 4
Numar rafturi usi: 3
Sistem dezghetare frigider: Automat
Numar ventilatoare: 1
Material rafturi: Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator: 132 l
Numar compartimente: 4

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa: Nu
Functii: SuperCool, SuperFrost, DuoCooling, VarioSpace, LED, BluPerformance, SmartDevice, EasyTwist Ice, Touch & Swipe Display
Semnalare audio: Usa deschisa, Cadere de tensiune
Tehnologii: NoFrost, EasyFresh

DIMENSIUNI

Latime: 59.7 cm
Adancime: 67.5 cm
Inaltime: 201.5 cm
Greutate: 79.2 Kg
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Combina frigorifica Liebherr CNsfd 573i, 359 l, NoFrost, EasyFresh, DuoCooling, EasyTwist-Ice, BluPerformance, SmartDevice, Touch Control pe usa, Clasa D, 201.5 cm, Inox

Cod produs: CNsfd573i
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
4.299 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 110.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 4299
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.