Combina frigorifica incorporabila Liebherr Pure ICNSf 5103, EasyFresh, NoFrost, 253 litri, clasa F, inox

Cod produs: ICNSf5103
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
4.799 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 120.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 4799

Detalii produs

 
NoFrost
Când deschideţi compartimentul congelatorului, doriţi să vedeţi produse alimentare congelate – dar în niciun caz gheaţă şi condens. NoFrost protejează spaţiul de congelare de îngheţ nedorit, care consumă multă energie şi este uneori costisitoare. NoFrost înseamnă: Gata cu decongelarea laborioasă şi consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.
 
 
 
 
EasyFresh
EasyFresh-Safe garantează prospeţimea pieţei în casa dumneavoastră. Fie că este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depozitează totul optim. Datorită sigiliului etanş, produsele alimentare ridică umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare rămân proaspete un timp mai lung.
 
 
 
 
 
 
DuoCooling
DuoCooling asigură datorită celor două circuite ale agentului frigorigen separate complet, să nu aibă loc un schimb de aer între frigider şi congelator. Produsele alimentare nu se usucă şi nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncaţi mai puţin, cumpăraţi mai rar, dar economisiţi şi savuraţi mai mult.
 
 
 
 
SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare
Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.
 
 
 
 
 
 
 
Display tactil
Cu adevărat emoţionant: Prin display-ul tactil operaţi aparatul dumneavoastră Liebherr simplu şi intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate funcţiile. Cu o uşoară atingere selectaţi de exemplu fără efort funcţiile sau verificaţi temperatura actuală a frigiderului dumneavoastră.
 
 
 
 
Spaţiu pentru tava de gătit 
Doriţi să păstraţi proaspete prăjiturile de casă? Sau Pizza preparată, care trebuie introdusă în cuptor mai târziu? Pur şi simplu glisaţi tava dumneavoastră de gătit în aparatul dumneavoastră Liebherr¬– vă oferă mult spaţiu pentru a depozita o tavă de gătit. Deosebit de practic: Puteţi glisa în interior şi exterior tava de gătit la deschiderea uşii de 90°.
 
 
 
 
Sistema PowerCooling
Doriţi să vă asiguraţi că la frigiderul dumneavoastră este repartizată temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silenţios şi puternic repartizează aerul rece eficient în întregul spaţiu frigorific.
 
 
 
 
VarioSpace
Doriţi să depozitaţi în siguranţă un tort supraetajat până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru vitrina dumneavoastră frigorifică Liebherr: ea ştie că, uneori, este nevoie de mai mult spaţiu. Graţie combinei frigorifice VarioSpace puteţi extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice şi fiecare placă intermediară din sticlă (doar pentru aparatele din seria Peak) situată dedesubt – şi voilà: aveţi deja spaţiul dumneavoastră de depozitare extra-înalt!
 
 
 
 
Silent
Ce doriţi să auziţi în bucătăria dumneavoastră? Sfârâituri, râsete, muzică? Un lucru sigur nu: Frigiderul dumneavoastră. Este atât de silenţios, că nu-l veţi auzi. Secretul constă în componentele interioare moderne. Toate componentele sunt adaptate reciproc tehnic şi mecanic. Se aude bine, sau?
 
 
 
 
Iluminarea plafonului LED
Iluminarea plafonului LED iluminează spaţiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu bună a produselor dumneavoastră alimentare. Pata luminoasă extra: LED-urile sunt poziţionate înainte de plăcile din sticlă, astfel încât este iluminat bine şi un frigider plin.
 
 
 
 
 
VarioSafe
Fie că este vorba de pahare de iaurt, borcane de gem sau tuburi – vă doriţi un spaţiu clar pentru astfel de produse alimentare de dimensiuni mici? În aparatul dumneavoastră Liebherr este prezent: VarioSafe. Nu creează doar ordine, ci este şi foarte variabil. Amplasaţi VarioSafe reglabil pe înălţime în două trepte din frigider simplu acolo unde se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.
 
 
 
Reglare separată a temperaturii
Fiecare produs alimentar are propria temperatură optimă – fie că e congelat sau răcit. De aceea combinaţia dumneavoastră de răcire-congelare are circuite separate ale agentului frigorigen: Astfel controlaţi temperaturile în frigider şi congelator independent. Alegeţi în orice situaţie exact temperatura, care este cea mai bună pentru produsele dumneavoastră alimentare. Foarte simplu şi fiabil.
 
 
 
 
 
Siguranță EasyFresh cu glisieră integrată în sertar
Datorită ghidajului integrat al sertarului cu opritor de extragere, deschideţi şi închideţi foarte uşor EasyFresh-Safe. Încă un plus de confort: șinele de rulare închid sertarul în mod fiabil. În acest fel, depozitaţi alimentele refrigerate în permanenţă în condiţii optime.
 
 
 
 
 
CleaningMode
Până de curând trebuia să vă decideţi la curăţarea frigiderului: Deconectaţi pentru a economisi energie? Sau lăsaţi pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaţi aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.
 
 
 
 
 
EnergySaver
Doriţi să economisiţi concomitent energie şi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaţi EnergySaver, creşte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puţin curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.
 
 
 
 
SuperFrost
Doriţi să congelaţi produsele dumneavoastră alimentare proaspete protejând vitaminele? Activaţi simplu SuperFrost – deja îşi creşte congelatorul puterea de răcire. Astfel rămâne constantă temperatura, dacă introduceţi produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodată economic energetic: În cazul în care nu deconectaţi manual funcţia, se dezactivează automat după 65 ore.
 
 
 
 
Blocarea display-ului
Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ştiut şi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. Fireşte puteţi dezactiva simplu blocarea display-ului.
 
 
 
 
PartyMode
Acum pot veni oaspeții – deoarece și aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcții precum SuperCool și SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.
 
 
 
 
HolidayMode
Călătoriţi? Atunci trimiteţi şi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul şi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îşi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseşte curent şi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireşte conectat.
 
 
 
 
 
SuperCool
Doriţi ca frigiderul dumneavoastră să-şi menţină temperatura optimă, chiar dacă aţi introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îşi măreşte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conţinutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.
 
 
 
 
BottleTimer
Cunoaşteţi acest lucru? Aşezaţi o sticlă de vin în compartimentul de gheaţă, astfel încât să fie răcită rapid – şi o uitaţi acolo. Cu BottleTimer nu se mai întâmplă niciodată acest lucru: Prin activarea SuperFrost acesta asigură o răcire foarte rapidă. Iar imediat ce sticla a atins temperatura optimă, vă aminteşte aparatul dumneavoastră Liebherr prin aplicaţie să o scoateţi din compartimentul de gheaţă.
 
 
 
 
Alarmă uşă
Alarma uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaţi inutil energie şi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uşa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă şi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâţi dumneavoastră: În funcţie de setare se declanşează alarma uşii după 1, 2 sau 3 minute.
 
 
 
 
SabbathMode
Toate activităţile sunt oprite în Sabat – acest lucru este valabil şi pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat în considerare de aparatul dumneavoastră Liebherr. În SabbathMode este deconectată întreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele şi display-ul. După 80 ore se dezactivează SabbathMode.
 
 
 
 
Filtrul de cărbune activ FreshAir
Mirosul unor produse alimentare este uneori mai puţin plăcut. Pentru aparatul dumneavoastră Liebherr nu este o problemă acest lucru: Datorită filtrului de cărbune activ FreshAir există întotdeauna aer proaspăt în interior. Filtrul se află direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului şi neutralizează mirosurile în cea mai mare măsură. Afişajul vă aminteşte de schimbarea filtrului.
 
 
 
 
 
Compartimente pentru ouă
Doriţi să păstraţi ouă în siguranţă şi fără cutie de carton în frigiderul dumneavoastră? Nu e o problemă cu compartimentele pentru ouă: Aici sunt depozitate până la 10 ouă de găină protejate stabil şi răcite bine. Compartimentul se potriveşte în uşa interioară cât şi pe plăcile din sticlă.
 
 
 
 
Garnitură a uşii interschimbabilă 
Credeţi că garnitura uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr trebuie să fie înlocuită după câţiva ani? Puteţi face acest lucru cu uşurinţă şi singur: Garnitura uşii interschimbabilă se poate îndepărta în câţiva paşi simpli – iar noua garnitură poate fi reintrodusă la fel de uşor. Astfel şi această parte a frigiderului este întotdeauna fără pată şi curată igienic.
 
 
 
Concept Side-by-side
Indiferent dacă sunt unul lângă celălalt sau unul deasupra celuilalt, puteți poziționa aparatele dumneavoastră modulare Liebherr așa cum doriți. Creați-vă propriul centru de prospețime personal dintr-o combinație de frigider, congelator, dulapuri de depozitare a vinului sau BioFresh cu spațiu complet. Calitate tipică Liebherr: O tehnologie specială în tavan și pereții laterali previne condensul între aparate – păstrând mobilierul complet protejat.

Specificații produs

Caracteristici generale

Tip de model: Frigider-congelator integrabil cu EasyFresh și NoFrost
GTIN: 4016803042914
Seria: Pure

Putere și consum

Clasa de eficienta energetica: F
Consum de energie pe an: 284 kWh/a
Clasa climatică: SN-ST
Nivel de zgomot: 35 dB
Agent frigorific: R 600a
Tensiune: 220-240 V ~
Frecventa: 50 Hz
Conexiune nominală: 1,4 A 183 W

Control și funcții

Control: afișaj LC monocrom, afișaj tactil
Unitate de control: Atingere
Numărul de zone de temperatură: 2
Numărul de circuite frigorifice reglate: 2
Afișare temperatură: Compartiment frigider și congelare
SuperCool: Ajustabil pe aparat și prin aplicație
SuperFrost: Ajustabil pe aparat și prin aplicație
Alarma usii, racire: Ajustabil pe aparat si prin aplicatie
Alarma de ușă, îngheț: Ajustabilă pe aparat și prin aplicație
BottleTimer: reglabil pe aplicație
Soluție de conectivitate: adaptabilă
IceCubeTimer:
NightMode: Ajustabil pe aplicație
Blocare afișaj: Reglabil pe aparat

Compartiment frigider

Interval de temperatură reglabil, compartiment frigider: +2 °C până la +9 °C
Reglarea umidității: DuoCooling
Zonele climatice ale compartimentului frigider: EasyFresh
Metoda de dezghetare: automata
Răcire forțată cu aer:
Filtru FreshAir: în supapă
Sertar sistem extras, compartiment frigider: Ghidaj sertar integrat
Iluminare compartiment de răcire: Iluminare de tavan cu LED
Număr de rafturi de depozitare, compartiment frigider: 4
Din care separabile: 0
din care reglabil pe înălțime: 3
sertare OpenStage:
Depozitare sticle: -
Suport pentru sticle: 1
Numărul de suporturi pentru conserve: 2
VarioBox:
Tava oua: Da, pentru 10 oua
Raft de depozitare: Raft pentru sticle și cutii
Raft interior reglabil pe înălțime: Reglare treptată
Unitate de extragere: -

Compartiment congelator

Interval de temperatură în compartimentul congelator: -15 °C până la -26 °C
Tehnologia de răcire: NoFrost
Poziția compartimentului congelator: Inferioară
Metoda de dezghetare: automata
Timp de depozitare în caz de defecțiune conform GS *: 9.00 h
Capacitate de congelare in 24 de ore conform GS *: 5.00 kg / 24h
Nr. sertare din compartimentul congelator: 3
FrostSafe: Sertare închise pe toate laturile cu față transparentă
Sistem de extragere a sertarului, compartiment congelator: Sertar pe sticlă securizată
Lumină interioară, compartiment congelator:
Usa compartimentului congelator cu 4 stele:
Număr de rafturi din sticlă, compartiment congelator cu 4 stele: 0
VarioSpace:
Iluminare sigură IceMaker:
Tava pentru cuburi de gheata: -
Număr de tăvi pentru cuburi de gheață: 0
Numarul de filtre de apa: 0
Tava congelator: 0
Evaluare cu stele: 4

Design și materiale

Decorul ușii interioare: -
Material rafturi usi: Plastic alb
Material rafturi depozitare, compartiment frigider: Sticla
Material rafturi reglabile din compartimentul congelator: Sticla

Configurare și instalare

Tip de instalare: Proiectat pentru utilizare integrată
Ansamblu uși: Ușă glisantă
Balamale usi: dreapta reversibile
Înlocuirea balamalei ușii: Posibilă pentru client
Unghi de deschidere a ușii: 115°
Garnitura usii: Inlocuibila
Picioare reglabile pe înălțime: 2
Bare de nivelare:
Numărul de bare de nivelare: 2
Ventilatie: Grilaje de ventilatie
Cablu conector (lungime): 2.200 mm

Specificații

Dimensiuni diafragmă înălțime/lățime/adâncime : 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Înălțime / Lățime / Adâncime (cu ambalaj): 1.829,0 / 555,0 / 622,0 mm
Dimensiuni H/L/D: 177 / 54,1 / 54,5 cm
Greutate (fara ambalaj): 57,40 kg
Greutate (cu ambalaj): 61,70 kg
Volum total **: 253 l
Volum, compartimente frigider: 183 l
Volum, compartimente congelator: 70 l
*: Valoare conform standardului global (GS)
**: În conformitate cu regulamentul UE 2019/2016, arătăm volumul total ca număr întreg (rotunjit) și volumul compartimentelor congelator și alimente proaspete cu o zecimală. Gama completă de clase de eficiență poate fi găsită la pagina 9. Corespunzător (UE) 2017/1369 6a. Termenul „volum” se referă la termenul „volum” menționat în reglementarea actuală.
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Combina frigorifica incorporabila Liebherr Pure ICNSf 5103, EasyFresh, NoFrost, 253 litri, clasa F, inox

Cod produs: ICNSf5103
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
4.799 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 120.00 RON
Stoc epuizat
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 4799
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.