Blender vertical Zelmer ZHB4552S, 800W, functie turbo

Cod produs: ZHB4552S
- 40 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 209.00 249 Lei 209 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 20.00 RON
Puncte fidelitate: 209
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat
 
Putere de 800 W
· Funcție turbo · Picior metalic detașabil · 2 lame de înaltă eficiență · Ergonomic · Design anti-stropire · Cupă de măsurare · Accesoriu pentru tocat · Accesoriu pentru emulsifiere
 
Blenderul de mână Zelmer este un dispozitiv compact, ergonomic și multifuncțional care merită să aveți în bucătărie. Cu o putere maximă de 800 W, ai un asistent la tăierea și combinarea ingredientelor. Puteți alege dintre 2 niveluri de reglare a vitezei, care vă oferă control asupra funcționării dispozitivului. Blenderul de mână Zelmer are, de asemenea, o gamă largă de accesorii care vă simplifică viața.
 
ZHB4552S
 
Funcția Turbo
Pentru blenderul Zelmer, nicio muncă nu este groaznică! Gheață de zdrobit? Sau poate o mulțime de fructe cărnoase de amestecat? Porniți funcția turbo, care comută imediat dispozitivul la cea mai mare viteză și abordează cele mai mari provocări de gătit.
 
ZHB4552S
 
Picior amestecat din oțel inoxidabil
Asigură durabilitatea și stabilitatea dispozitivului. Și arată foarte bine - ani de zile.
 
ZHB4552S
 
Ergonomie
Blenderul Zelmer este perfect în mână. Am reglat mânerul în mod special, astfel încât să vă oferim o prindere sigură în timpul lucrului. Chiar și cu mâinile ușor umede, dispozitivul nu va aluneca.
 
ZHB4552S
 
Design anti-stropire
Cu acest dispozitiv, șorțul de bucătărie va fi doar un decor frumos. Blenderul de mână Zelmer este conceput pentru a preveni orice stropire. Gata cu pete pe haine și pereți.
 

Motor puternic
Succesul tău garantat. Un motor puternic asigură funcționarea constantă la viteză mare. Datorită acestui lucru, puteți gestiona orice produs sau idee pentru un fel de mâncare în bucătărie. Alegeți un dispozitiv care va deveni ajutorul vostru credincios.
 

Caracteristici generale

Putere: 800W
Functie turbo: Da
Accesorii: Cupa de masurare
accesoriu pentru tocat
tel
Material picior: Plastic
Material lame: Inox
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:170 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)