Blender de mana Zelmer ZHB4554S, 800 W, alb/gri

Cod produs: ZHB4554S
- 60 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 229.00 289 Lei 229 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 20.00 RON
Puncte fidelitate: 229
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat
Blenderul de mână Zelmer este un dispozitiv compact, ergonomic și multifuncțional care merită să aveți în bucătărie. Cu o putere maximă de 800 W, ai un asistent la tăierea și combinarea ingredientelor. Puteți alege dintre 2 niveluri de reglare a vitezei, care vă oferă control asupra funcționării dispozitivului. Blenderul de mână Zelmer are, de asemenea, o gamă largă de accesorii care vă simplifică viața. Setul include o cană de măsurat de 0,8 l, un tel, un recipient de măcinat de 450 ml și o sticlă de apă sport de 0,6 l.

Funcția Turbo
Pentru blenderul Zelmer, nicio muncă nu este groaznică! Gheață de zdrobit? Sau poate o mulțime de fructe cărnoase de amestecat? Porniți funcția turbo, care comută imediat dispozitivul la cea mai mare viteză și abordează cele mai mari provocări de gătit.

Picior amestecat din oțel inoxidabil
Asigură durabilitatea și stabilitatea dispozitivului. Și arată foarte bine - ani de zile.

Ergonomie
Blenderul Zelmer este perfect în mână. Am reglat mânerul în mod special, astfel încât să vă oferim o prindere sigură în timpul lucrului. Chiar și cu mâinile ușor umede, dispozitivul nu va aluneca.
 
Multifunctionalitate Un dispozitiv atât de mic, cu atât de multe funcții. Utilizați accesoriile disponibile și duceți-vă gătitul la nivelul următor. Amestecare, amestecare, zdrobire, zdrobire - blenderul de mână Zelmer poate face tot ce aveți nevoie.

Design anti-stropire
Cu acest dispozitiv, șorțul de bucătărie va fi doar un decor frumos. Blenderul de mână Zelmer este conceput pentru a preveni orice stropire. Gata cu pete pe haine și pereți.

Motor puternic
Succesul tău garantat. Un motor puternic asigură funcționarea constantă la viteză mare. Datorită acestui lucru, puteți gestiona orice produs sau idee pentru un fel de mâncare în bucătărie. Alegeți un dispozitiv care va deveni ajutorul vostru credincios.

Caracteristici generale

Putere: 800 W
Numar de lame: 2
Functia TURBO: Da
Blocare anti-eliberare: Da
Tip picior: Picior din otel inoxidabil
Functii suplimentare: forma ergonomica , design anti-stropire
Pahar dozator: Da, cu o capacitate de 800 ml
Tocator: Da, cu o capacitate de 450 ml
Whisk: Da
Sfaturi: Pentru amestecare
Accesorii suplimentare: Sticla de apa sport cu o capacitate de 0,6 l
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:170 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)