Blender cu recipient portabil IKOHS MOI SLIM, BTD-MOI-IK-roz

Cod produs: BTD-MOI-IK-roz
0.00 (0 review-uri)
RON 149.00 149 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 25.00 RON
Puncte fidelitate: 149

Stoc epuizat

Blender de designer pentru smoothie cu 1 recipient portabil de 400 ml, linia minimalistă are un finisaj în diverse culori. Pregătiți rapid smoothie-uri sănătoase și răcoritoare pentru a le duce oriunde doriți. Practic, elegant, realizat cu materiale sănătoase (fără BPA) și foarte rezistente (bază din oțel inoxidabil). Ideal pentru stilul de viață sănătos.
CÎT DE UȘOR ESTE SĂ AVEȚI GRIJĂ!
Blenderul de sticlă IKOHS Retro MOI pregătește sucuri și smoothie-uri in cel mai rapid și simplu mod, cu un design reînnoit și minimalist, care îmbină perfect funcționalitatea și eleganța. Este ușor de curățat și disponibil în diverse culori. Purtați cu dumneavoastra întotdeauna un smoothie proaspăt și sănătos.
ELEGANT ȘI REZISTENT
Am avut grijă de toate detaliile, prin urmare, atât baza cât și lamele blender-ului MOI sunt fabricate din oțel inoxidabil, durabilitate maximă și rezistență.
INVENTEAZA PROPRIA RETETA
Combină ingredientele smoothie-ului după cum îți place, puterea sa de 230w îți oferă un rezultat neted și cremos, pentru a te bucura mereu de ceea ce îți place.
PRACTIC ȘI CONFORTABIL
Cu un stil modern, elegant și minimalist, blenderul portabil este de asemenea conceput pentru a fi practic: mânerul său vă permite să îl duceți oriunde doriți. Puteți cumpăra recipiente de rezerva și întotdeauna aveți milkshake-ul gata în frigider.
NE PASĂ DE TINE
Îți place să ai grijă de tine și acest lucru ne place si noua. De aceea, recipientul portabil al blender-ului MOI este fara BPA și substanțe toxice. Este angajamentul nostru pentru sănătate și mediu.
ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT
Este timpul pentru o viață sănătoasă! Toate blenderele portabile IKOHS sunt ușor de curățat, puteți pune părțile non-electrice în mașina de spălat vase și să le aveți gata atunci când aveți nevoie. Nu pierde timpul, începe să te bucuri.
LUAȚI-L ÎNTOTDEAUNA CU DUMNEAVOASTRA
Sala, munte, birou, luați-l oriunde doriți. Bucurați-vă de smoothie-uri, sucuri și milkshakes cu recipientul portabil a blenderului MOI. Elegant, rezistent și foarte practic datorită designului mânerului său pliabil care vă permite să îl aveți în permanență cu dvs.

Caracteristici generale

Tip produs: Blender cu recipient portabil
Putere: 230 W
Capacitate: 400 ml
Viteze: 1

Lame

Numar lame: 4
Material lame: Otel inoxidabil
Recipient portabil: 1

Functii si siguranta

Fara BPA: Da
Baza antiderapanta: Da
Piese non-electrice: Lavabile
Detasabile
Zdrobire gheata: Nu
Material baza: Otel inoxidabil

Detalii tehnice

Culoare: Roz
Material: ABS / PP / Tritan (fara BPA)
Dimensiuni: Ø 120 x 350 mm
Frecventa: 50 – 60 Hz
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)