Blender cu recipient portabil CREATE by Ikohs BEIZ SLIM, BTD-BZ-IK-plata, Argintiu

Cod produs: BTD-BZ-IK-plata
0.00 (0 review-uri)
RON 149.00 149 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 25.00 RON
Puncte fidelitate: 149

Stoc epuizat

Blender de designer pentru smoothie cu recipient portabil de 400 ml, minimalist și cu un finisaj metalic. Pregătiți rapid smoothie-urile sănătoase și răcoritoare pentru a le duce oriunde doriți. Practic și elegant, realizat cu materiale sănătoase (fără BPA) și foarte rezistent. Ideal pentru stiluri de viață sănătoase.
CÎT DE UȘOR ESTE SĂ AVEȚI GRIJĂ!
Blenderul IKOHS BEIZ Retro Line pregătește sucuri și smoothie-uri pentru a le transporta în cel mai simplu mod, cu un design reînnoit și minimalist. Îmbină perfect funcționalitatea și eleganța. Purtați întotdeauna un smoothie proaspăt și sănătos.
SĂNĂTATEA INOXIDABILA
Am avut grijă de toate detaliile, atât baza cât și lamele blenderului BEIZ sunt fabricate din oțel inoxidabil, durabilitate maximă și rezistență.
PREGĂTESTE ORICE ITI PLACE
Combină ingredientele smoothie-ului după cum îți place, puterea sa de 230w îți oferă un rezultat cremos, de care să te bucuri cand ai chef.
FUNCȚIONAL, ELEGANT ȘI PRACTIC
Cu un stil modern, elegant si minimalist, recipientul portabil este de asemenea conceput pentru a fi practic: îl puteți lăsa să se răcească în frigider, iar mânerul său vă permite să îl duceți oriunde doriți. Combina ingredientele, amesteca-le și esti gata de plecare !!
NE PASĂ DE TINE
Știm că pentru tine, sănătatea vine pe primul loc. De aceea, recipientul portabil a Blender-ului BEIZ este fără BPA și substanțe toxice. Este angajamentul nostru pentru sănătate și mediu.
WASH & GO!
Acum este momentul să duci o viață sănătoasă cu sucuri și smoothie-uri. Profitați de timpul liber. Toate blenderele portabile IKOHS sunt ușor de curățat, puteți pune părțile neelectrice în mașina de spălat vase și să le aveți gata atunci când aveți nevoie.

Caracteristici generale

Tip produs: Blender cu recipient portabil
Putere: 230 W
Capacitate: 400 ml
Viteze: 1

Lame

Numar lame: 4
Material lame: Otel inoxidabil
Recipient portabil: 1

Functii si siguranta

Fara BPA: Da
Baza antiderapanta: Da
Piese non-electrice: Lavabile
Detasabile
Zdrobire gheata: Nu

Detalii tehnice

Culoare: Argintiu
Material: ABS / PP / Tritan (fara BPA)
Dimensiuni: Ø 100 x 305 mm
Frecventa: 50 – 60 Hz
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)