Baterie Granit Schock Piega, Cristadur, I 285 mm, Magma

Cod produs: PIEGA547000MAGM
0.00 (0 review-uri)
RON 1149.00 1.149 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 0.00 RON
Rate Cetelem de la /lună
Puncte fidelitate: 1149
Disponibil pe comandă
 
 
 
Baterie bucatarie granit Schock Piega Magma are cap fix si este realizata conform unui principiu de design ce serveste functionalitatea. Acest principiu influenteaza chiar si detalii precum pozitia capului de baterie. In cadrul fazei de dezvoltare a acestui concept, specialistii si-au concentrat atentia asupra obtinerii unui grad ridicat de functionalitate. Un exemplu este si integrarea unui cartus mare, care sa asigure un debit de apa crescut. In plus, functia de economisire a apei se asigura ca mediul este protejat, in timp ce comoditatea la utilizare inseamna usurinta fara precedent la curatare. Finisarile in material CRISTADUR in 9 optiuni de culoare fac ca amprentele sau urmele de apa sa devina invizibile. In functie de gusturile personale, bateria este disponibila si in varianta cromata sau otel inoxidabil.
 

 
 
 
Magma: Nuanta naturala inspirata de culoarea mineralelor ingropate adanc in scoarta pamantului. Negru cu accente metalizate delicate si o suprafata fina, ca de matase, care formeaza reflexii suave in lumina.
 
 
 
 
 
 

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Caracteristici generale

Producator: Schock Germany
Tip produs: Baterie granit
Material: Cristadur
Capul bateriei: Fix
Inaltime totala: 285 mm
Inaltime scurgere: 253 mm
Lungime scurgere: 220 mm
Raza de lucru: 360°
Cartus: Disc cartus ceramic
Inclus in pachet de livrare: Furtunuri de legatura flexibile de 470 mm
Piulita de 3/8"
Placa de stabilitate
Greutate: 2.8 kg
Culoare: Magma
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: