Aspirator cu sac Daewoo RC-224L/2A , 700W, 3 L

Cod produs: RC-224L/2A
0.00 (0 review-uri)
RON 189.00 189 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 25.00 RON
Puncte fidelitate: 189

Stoc epuizat

Efficient Brush

Cu peria aspiratorului Daewoo, suprafata si capacitatea de absorbtie vor fi mult mai mari. Este alegerea celor mai exigienti clienti pentru o curatare eficienta, avand o alunecare usoara pe orice tip de suprafata si facilitand accesul sub mobilier. Pozitia cu peria in afara este proiectata pentru zonele netede, iar pozitia cu peria retrasa este ideala pentru covoare si mochete.

 

Swivel Hose

Pentru a fi usor de manevrat, aspiratorul este dotat cu un furtun rotativ la 360°. Astfel poti aspira in toate colturile casei, fara a fi nevoit sa muti manual aspiratorul, pentru ca se va roti singur in directia ta de lucru.

 

Compact

Aspiratoarele Daewoo rezolva orice grija de depozitare prin designul compact si vizibil imbunatatit. Astfel nu vor ocupa mult spatiu, le vei putea strecura prin cele mai inguste spatii si vor fi manevrabile fara prea mult efort.

 

Light

Un aspirator voluminos va ocupa mereu mult spatiu in debara si va fi foarte greu de transportat dintr-o incapere in alta. Aspiratoarele Daewoo sunt usoare, simplu de folosit si depozitat, fara sa afecteze insa performanta excelenta.

 

AA Class Performance

Clasa de performanta AA reprezinta categoria la care se incadreaza eficienta energetica si performanta de aspirare a aspiratorului. Primul A indica eficienta energetica cea mai inalta, din categoria cea mai buna. Al doilea A reprezinta procentul de praf captat de aparat, aspiratoarele Daewoo avand cea mai buna clasa de performanta a aspirarii.

Caracteristici generale

Tip aparat: Aspirator cu sac
Putere (W): 700
Capacitate colectare (l): 3
Control putere: On/Off
Clasa energetica: A
Emisii de praf: A

Accesorii

Perie: Eficienta
Tub: Plastic
Furtun: Cu ax 360°C

Caracteristici tehnice

Dimensiuni (LxA cm): 42.5x29
Inaltime: 29.1 cm
Culoare: Albastru
Nivel zgomot (dB): 77
Lungime cablu (m): 5
Greutate (kg): 4.1
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)