Aparat pentru curatarea scamelor Solac H101

Cod produs: H101
0.00 (0 review-uri)
RON 99.00 99 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 20.00 RON
Puncte fidelitate: 99

Stoc epuizat

 

Puternic

Sunt aproape inevitabile scamele pe orice tip de haine, mai ales pe tesaturile mai groase, cum ar fi puloverele de lana sau hainele tricotate. Scamele nu sunt altceva decat acumulari de tesaturi care se detaseaza de pe haine prin frecare si trecerea timpului si dau un aspect de moda veche. Pentru a le elimina, este necesar sa aveti un aparat puternic care elimina scamele dintr-o singura trecere.

 

Alimentare la reteaua electrice

Aparat pentru curatarea scamelor va va permite sa lucrati conectat la reteaua electrica deoarece include o sursa de alimentare. Cu aceasta veti obtine rezultate mai constante si veti evita inlocuirea bateriilor.

 

Functioneaza la retea si/sau cu baterii

Puteti utiliza aparatul pentru curatarea scamelor atat conectat la retea sau cu baterii. Alegi cum si unde sa il folosesti, fara limite.

 

Cap de taiere cu diametru mare

Capul de taiere cu diametru lat va permite sa curatati mai mult deodata, economisind astfel mai multe treceri si reducand substantial timpul petrecut facand acest lucru.

 

3 nivele de apropiere

Exista scame mai usor de indepartat decat altele, astfel incat aparatul pentru curatarea scamelor include un cap reglabil la 3 nivele de apropiere. Puteti elimina de la cele mai mari scame la cele mai mici si chiar cele mai atasate scame pe tesaturi. Nu va faceti griji, lamele sunt inofensive chiar si pentru cele mai delicate tesuturi.

 

Design ergonomic

Aparat pentru curatarea scamelor a fost proiectat pentru confortul dumneavoastra. Manerul de prindere este larg si seamana cu manerul unui fier de calcat, care va va permite sa il utilizati confortabil atat pe verticala, cat si pe orizontala.

 

Curatare usoara

Acesta include un rezervor detasabil mare, usor de golit, si o perie de curatare pentru a indeparta toate urmele de scame din aparat.

Caracteristici generale

Tip aparat: Aparat pentru curatarea scamelor
Putere: 2 baterii 2R14
Puternic: Toate tipurile de tesaturi
Cap de taiere: Diametru mare
Conectare: Retea
Baterii
Trepte: 3 nivele de apropiere
Recipient scame: Da

Specificatii tehnice

Culoare: Alb-Albastru
Dimensiuni ambalaj(LxAxI): 20.5x8.7x12.2
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)