Aparat impotriva insectelor CREATE by Ikohs BUZZKILL MSQTKLLRYM2-IK, Alb Mat

Cod produs: MSQTKLLRYM2-IK
- 40 Lei
0.00 (0 review-uri)
RON 119.00 159 Lei 119 Lei * prețul include TVA și taxa verde
Transport: 20.00 RON
Puncte fidelitate: 119
Promoție!
* în limita stocului disponibil
Stoc limitat

Descoperiți noua modalitate de a elimina țânțarii și alte insecte enervante, cu noul aparat impotriva insectelor BUZZKILL de la IKOHS. Fără substanțe chimice, fără radiații, fără vapori sau mirosuri și extrem de silentios. BUZZKILL emite o lungime de undă a luminii ultraviolete de 365 nanometri, spre care sunt atrase insectele și care este imperceptibil și inofensiv pentru oameni și animale de companie. Odată atras de lumină, ventilatorul său vortex ultra-silentis de 360° va absorbi țânțarii în BUZZKILL unde vor fi prinși. Cu două moduri de lumină, noaptea și ziua, BUZZKILLL este super silentios și intunecos, așa că nici nu-l observați în timp ce protejeaza întreaga familie de țânțari si insecte. O revoluție tehnologică concepută de IKOHS pentru a avea grijă de tine și de ai tai.

BUZKILL este o lampă anti insecte care funcționează cu cea mai recentă tehnologie de emisie a undelor ultraviolete de 365 de nanometri. Această frecvență este irezistibilă pentru familia de țânțari si alte insecte. Spre deosebire de substanțele chimice utilizate frecvent, această frecvență este imperceptibilă și sigură pentru persoanele sau animalele care trăiesc în casă.

Odată atras de lumină, un mic ventilator de aspirare ultra-liniștit absoarbe insecte în BUZKILL, unde sunt prinși fără posibilitatea de ieșire. Are două moduri de funcționare: zi si noapte, care emit frecvențe diferite de lumină ultravioletă, astfel încât să poți folosi în orice moment chiar și cu ferestrele deschise.

Având un design inovator și dimensiuni compacte, lampa impotriva insectelor de la IKOHS vă protejează casa și familia într-un mod mai durabil și respectă mediul înconjurător.

Caracteristici generale

Tip produs: Aparat impotriva insectelor
Putere: 5 W
Temperatura de functionare: -10° pana la +45° C
Sertar: 1
Control: Electronic / Digital

Functii si siguranta

Modusri de functionare: Zi
Noapte
Programabile: Da
Timer: 8 – 12 ore
Lumina interna: LED-uri 365 Nanometric

Detalii tehnice

Culoare: Alb Mat
Material: PC / PVC
Dimensiuni: 181 x 176 x 138 mm
Zgomot: SUBNoise System
Tensiune: 220 – 240V AC
Frecventa: 50 – 60 Hz
Garantie: 2 ani
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:170 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)

Din aceeași categorie...