Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0934ELH-VK, 9000 BTU, Inverter, Clasa A++, Kit instalare inclus

Cod produs: DSB-F0934ELH-VK
0.00 (0 review-uri)
RON 1479.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

 
Eficienta energetica crescuta
Aerul conditionat Daewoo este special conceput sa ofere o capacitate ridicata de racire/ incalzire, printr-un consum mai mic de energie.
 
 
 
 
 
 
Clasa de eficienta energetica racire A++
Aparatele de aer conditionat Daewoo, cu clasa de eficienta energetica racire A++ sunt perfect construite pentru un consum redus de energie.
 
 
 
 
 
 
Capacitate de racire
Capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat Daewoo este de 9000 BTU.
 
 
 
 
Compresor cu inverter Eco
Compresorul cu inverter eco al aparatului de aer conditionat Daewoo are capacitatea variabila in fuctie de necesitatile reale de racire sau incalzire are incaperii. Prin variatia capacitatii se realizeaza economii insemnate de energie si un confort sporit prin evitarea variatiilor de temperatura ale curentului de aer, cum se intampla la aparatele clasice.
 
 
 
Incalzirea si racirea Turbo
Prin apasarea butonului "Turbo", aparatul de aer conditionat va raci aerul din incapere pana la maximum 16 grade C sau il va incalzi pana la maximum 31 grade C, in functie de modul in care acesta este setat sa functioneze: racire/incalzire. Eficienta energetica este ridicata pentru ambele functii.
 
 
 
Display ascuns
Display-ul ascuns al aparatului de aer conditionat Daewoo, confera casei tale o nota de eleganta si rafinament. Pe acest display puteti vizualiza cu usurinta daca aparatul functioneaza, daca este conectat la reteaua de alimentare cu energia electrica, daca este setat sa functioneze in modul "Sleep" sau in modul "Timer" precum si temperatura setata de dumneavoastra.
 
 
 
 
Restart automat
Prin intermediul acestei functii, aparatele de aer conditionat Daewoo, repornesc automat la fiecare realimentare, in cazul unei intreruperi a alimentarii cu energie electrica.
 
 
 
Functia de temporizare ON/ OFF
Functia de temporizare ON/OFF a aparatului de aer conditionat Daewoo este foarte utila in momentul in care doriti sa setati ca acesta sa porneasca sau sa se opreasca dupa un anumit numar de minute/ore (interval de timp: 30 minute - 24 ore).
 
 
 
Functia Sleeping
Functia "Sleeping" ajusteaza automat temperatutra pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucurat de un somn linistit pe tot timplul noptii. Astfel, temperatura va creste sau va scadea, cu 1 grade C pe ora, pana la maximum 2°C in primele doua ore, in functie de modul in care aparatul de aer conditionat este setat sa functioneze: racire/incalzire. Dupa cele 2 ore, temperatura din camera va fi mentinuta contanta timp de 8 ore, urmand ca aparatul de aer conditionat sa se inchida dupa 10 ore de functionare. De asemenea, prin utilizarea aceasta functii, va veti bucura de econmii semnificative la consumul de energie electrica.
 
 
Functia Antimucegai
Datorita functiei antimuncegai, se evita formarea mucegaiului in unitatea interioara a aparatului de aer conditionat. Acest lucru se realizeaza prin funtionarea suplimetara a ventilatorului unitatii interioare inca 3 minute dupa oprirea aparatului, astfel apa condensata de pe vaprorizator sa fie eliminata.
 
 
 
 
Functia de dezumidificare
Prin utilizarea functiei de dezumidificare, aparatul de aer conditionat Daewoo reduce umiditatea aerului, astfel camera dumneavoastra va fi mult mai confortabila.

Caracteristici generale

Tip: Standard
Capacitate: 9000 BTU
Capacitate racire: 9000 BTU
Capacitate incalzire: 9000 BTU
Clasa de eficienta energetica: A++
Debit aer (mc/h): 650
Afisaj: Da, LED
Culoare: Alb
Curent racire (A): 3.6
Curent incalzire (A): 3.2
Putere consumata racire: 1500 W
Putere consumata inalzire: 1400 W
Tip compresor: Inverter ECO

Caracteristici unitate interioara

Nivel de presiune acustica (dB/A): 50
Dimensiuni (LxIxA cm): 80x18.5x28
Greutate neta (Kg): 10

Caracteristici unitate exterioara

Dimensiuni (LxIxA cm): 76x55.2x25.6
Greutate neta (Kg): 30
Nivel de presiune acustica (dB/A): 60

Functii

Ventilare: Da
Auto restart: Da
Incalzire: Da
Timer: Da
Program Sleep/Night: Da
Program intarziat: Da, 24h
Altele: Incalzire/Racire turbo
Functie antimucegai
Kit de instalare
Auto Restart
Nota obținută: 0.00 (0 voturi)
Simulator rate Cetelem
Perioada:
Rata lunară:
Total de plată: